Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie twojego multihacka do NosTale, czy on też działa i trzeba coś zmienić czy po prostu jeszcze nie zrobiłeś update?

Ps:. Przeczytaj na swoim profilu co napisałem na temat twojego mh ;)

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@Deinos

NosMasakra nie potrzebuje update, na rzeczy które się zmieniały dodałem patterny. Bot także nie potrzebuje update, bo działa multiclient do niego dołączony.

@1361622928-U485574.pngkutagonga

Film nie działa, bo został zablokowany przez Gameforge, dlatego dałem go jako prywatny. Link w dalszym ciągu działa.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano (edytowane)

Ale tam trzeba mieć premium jak jestem za granicą? bo mi pokazuje że ten plik został usuniętt

juz rozómiem o co chodziło sory mój błąd

Edytowane przez kutagonga
Opublikowano

witam, przy uruchomieniu mam problem z plikiem msvcp120.dll, pobrałem go i wrzuciłem do folderu z botem lecz dalej nic, cały czas ten sam błąd, co zrobić? :D

Opublikowano

Świetnie, dziala. Musiałem skopiować client.exe, zmienić nazwę(tak jak to było tłumaczone), odpaliłem MultiNos.exe(ten skopiowany plik po zmienionej nazwie), odpalilem menager.exe i ładnie śmiga dalej. Dzieki:)

Opublikowano

czy ten bot jest odpowiedni na expienie wrozek? Otoz pobralem, odpalilem, wybralem straczki na whitelist, wybralem spacje tylko jako skill i wyglada to kiepsko, wolno troche bije te straczki:

postac zabije jeden straczek, po czym normalnie staje(postura afczaca) no i atakuje kolejny, znowu staje. Jakies wskazowski co do expa wrozek anyone? I co zrobic, zeby bil te straczki szybciej ;_; 

dzieki z gory (y)

Opublikowano

@ambeatny23

Przy ustawieniu spacji wybierz mniejszy cooldown i mniejszy casttime, tylko bez przesady. Przyjmowanie postury "afczącej" jest tylko u ciebie, inny widzą wszystko normalnie.

@1361622928-U485574.pngkutagonga

Ustawiaj waypointy z mniejszymi odstępami, np 5 kratek lub nawet mniej

@sandders

Pobierz 32bitową wersje redistów 2013(wpisz w google "redists 2013")

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

@MistrzMaster

ok, według Twoich rad, ustawiłem cooldown spacji u łucznika na 0.1, tylko moze jestem idiota, ale co to jest ten cast skilla? ustawilem na 0.1 

i jestem na tym spocie 5, na łąkach w lewym gornym rogu i np postac bije tylko te 3 pierwsze straczki, a tych dalej nie rusza :x

Opublikowano (edytowane)

@ambeatny23

casttime to czas w jakim wykonuje się skill(można powiedzieć że to czas animacji tego skilla). Radziłbym mimo wszystko zwiększyć powyżej 0.1, bo to spamuje pakietem nawet, gdy skill nie jest załadowany(bo normalnie raczej dłużej się ładuje niz 0.1, ładuję się tyle ile jest w bocie jak normalnie ustawisz). Żeby bił te strączki dalej musisz zwiększyć minimalnie zasięg skilla. Tylko minimalnie, bo inaczej w ogóle nie będzie bił, będzie wysyłał pakiet, ale serwer nic nie będzie robił bo odległość jest zbyt duża(akceptuje tylko minimalne wyjście poza zasięg, tzn 2-3kratki)

Edytowane przez MistrzMaster

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Tak więc mam problem z targetowaniem. Dropię na glacy i bot bije wszystkie pingwiny prawidłowo, ale nie chce w ogóle targetować gnolli, a ustawienia są te same co na pingwiny. Ktoś mógłby mi z tym pomóc?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

Witam od kilku dni mam problem, że bot biega za mobem, ale w ogóle go nie atakuje

Witam mam taki problem, ze bot chodzi za mobem ale go nie atakuje wczesniej dzialal poprawnie

Edytowane przez ushera7

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Jak ustawić bota aby wstawał tam gdzie umarł a nie przenosił się do miasta?

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

witam , mam problem kiedy odpalam manager.exe i chce wybrać nostalex i wchodze do folderu w którym mam zainstalowane nostale program manager.exe się wyłącza

Opublikowano

Mistrz dalej jest bug ze gdy uzyje skilla obszarowego przy 2 mobach przy czym jedenego bot atakuje to tego drugiego bot juz ignoruje i tak bedzie latac z  jakas tam czescia hp ;o

Opublikowano

Jak ustawić bota aby wstawał tam gdzie umarł a nie przenosił się do miasta?

Ten problem akurat nie został rozwiązany

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano (edytowane)

Tyle, że ten bot nie dziala na zadnym serwerze prywatnym i przez zaden inny launcher niz MultiNos (testowane na: XenoLauncher, OpenNos, NosMagic, NosHook, RoN)

Edytowane przez banan1324