Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

mnie to nie dziala, ciagle mnie wyskakuje ze jakiegos plika mi brakuje, napiszcie mi gdzie to trzeba wypakowac. nie wiem jak wy to robicie ze wam to dziala

Plika... Jak mamy Ci pomóc, skoro nawet nie napiszesz czego brakuje. Napisz. Zapewne jakieś dll'lki.

Zawsze można zassać z internetu.

shadow1987, 05 Kwi 2016 - 20:13, napisał:

ten twoj bot nie dziala w systemie windows 7

Działa. Widocznie nie masz zainstalowanych wymaganych bibliotek.

Zainstaluj sobie Microsoft Visual C++ i .Net Framework.

Edytowane przez kowal0050

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Gdzie wy bocicie i w jakich godzinach, że dostajecie bany? Ja codziennie ustawiam bota na 4h od prawie 2 tygodni i bez bana  :D

Poza tym gdzie najlepiej na nim dropić piórka lub jakos inaczej zarobic na 75? 

Opublikowano

Ja mam pewien problem.
Wydaje mi się, że zrobiłam wszystko jak należy, ale gdy chcę uruchomić Managera (jako admin) wyskakuje mi błąd systemu. Cały czas mam brak pliku MSVCP120.dll.

Opublikowano

Dlaczego na yakach lub kopalni rzecznej po wciśnięciu start od razu wyłącza się gra?

Możliwe, że pakiety nie są zaktualizowane lub GM siedzi na mapie.

Ja mam pewien problem.

Wydaje mi się, że zrobiłam wszystko jak należy, ale gdy chcę uruchomić Managera (jako admin) wyskakuje mi błąd systemu. Cały czas mam brak pliku MSVCP120.dll.

Czy na win10 też działa?

Tak. Wystarczy, abyś pobrał dwie biblioteki:

Po instalacji zresetuj komputer, uruchom Manager.exe jako Administrator i kontynuuj wraz ze wskazówkami w programie.

Opublikowano

:O jakie teraz cacka do nostale robią to masakra :D

Za moich czasów tak zaawansowanych botów nie było :> Gratki dla twórcy, chętnie bym się czegoś od Ciebie nauczył

Opublikowano

Siemka problem mam taki że nie mogę odpalić drugiego nt ciągle brak aktualnej wersji a wszystko mam na bieżąco bot dziś pobrany to tak u mnie czy po prostu niezgodność jakiś pakietów :) ?

Opublikowano

Mam problem przy uruchamianiu wyskakuje mi błąd MSVCR120.dll proszę o pomoc

Czy na win10 też działa?

Tak. Wystarczy, abyś pobrał dwie biblioteki:

Po instalacji zresetuj komputer, uruchom Manager.exe jako Administrator i kontynuuj wraz ze wskazówkami w programie.

Przeczytaj to 151235 razy, a następnie pisz.

Opublikowano (edytowane)

@shadow1987

Wystarczy pomyśleć albo poczytać w internecie. To, że brakuje dllki MSVCP120.dll znaczy mniej więcej tyle(w dużym uproszczeniu), że program został skompilowany używając kompilatora microsoftu mającego w nazwie 2012. Teraz jest o tyle trudno, że oni nazywają te redisty nazwami IDE zamiast nazwami kompilatora, ale można szybko i łatwo się dowiedzieć, że kompilatora "2012" używa Microsoft Visual Studio 2013, a do tego masz przygotowaną specjalną paczkę:

Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013

Edytowane przez MistrzMaster

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

sciagnalem i zainstalowalem Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 na kilku forach pisalo ze to powinno pomoc ale nadal nie chce mi sie uruchomic, wiec macie jeszcze jakies dobre pomysly czy wam sie juz skonczyly?

Opublikowano (edytowane)

Moglbys zrobić by bot działał na yakach? Po odpaleniu nawet bez ustawien bota od razu sie wyłacza gra.

Edytowane przez xBuufff91
Opublikowano

@xBuufff91

Bot działa na yakach, coś robisz źle. Strzelam że wczytujesz zapis w którym masz uruchomioną kontrole mapy na inną mapę niż tak z yakami.

Faktycznie w tym tkwił problem, w innych miejscach ustawiałem kontrole na nosville jeszcze i działało. Dzieki ;)