Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Pewnie jestes wojem lub nosisz sp z bliska ... musisz zaznaczyc w battle :  "come to mob" a nie "come to near" . Czesto o tym sam zapominam i zawsze się na tym łapie co ta postac odwala ....

@MistrzMaster

Jest u mnie taki problem że postać  dosc czesto ma takiego schiza ze zaznaczy sobie jedno miejsce i co sie ruszysz (ja  nie, bot) ona wraca ... czasem przez poł mapki lub cała . Druga sprawa to wywala mnie z gry co jakies 2-3 godziny. Trzecia  czy da się jakos odpalic 2 boty jednoczesnie ?   

@Fator01

1. Może nie zakończyłeś nagrywania waypointów, albo nie zrobiłeś kółka i postać po osiągnięciu ostatniego waypointu od razu leci do pierwszego

2. Crash czy po prostu się wyłącz/łapiesz DC?

3. Odpalasz kolejnego clienta nostale, zaznaczasz go w managerze, klikasz start.

1. i 2.  Fakt nagrałem tylko odcinek i po którymś loopie zawieszał się na 1 waypoincie lub ostatnim  i trwało to do 15 minut. Jednak bawiłem się z tym i okazało ze wywalało mnie chyba przez niedokończoną pentle gdyz  teraz zrobiłem pelna pentle i ani sie nie zawiesza ani nie wywal z gry . ( Dc- czyli utracono połaczenie z serverem ) . 

3 . Jak testowałem na odcinkach nie petli , to  działał mi tylko jeden bot a drugi poprostu niedziałał zero odzewu .... sprobuje teraz z petlą.

@Edit jednak zrobił♠em pełną pentle i sie buguje na 15 wayponcie przykładowo teraz . Ale po 4 minutach znow leci do akcji . Lecz gdy sie zbuguje to nie bije ... Dobrze ze choc leczy to nie padnie jak sie moby zrespia 

Edytowane przez Fator01
  • Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No możliwe ze ma jakies przeszkody :P . Na początku  mnie to jakos martwiło bot staje nic nie robi próbowałem go jakoś naprowadzić czy cos a on sie wtraca jak dziecko i mów zostanę tutaj :D . A jak wyjde do innego pomieszczenia w trakcie bugu bot oraz gra zamyka się... 

Opublikowano (edytowane)

No właśnie uruchomiłem . Czyli kontrola mapy to nie chodzi o to ze jak sie pojawi gm to rozłącza klienta ? bo w sumie jest tam niżej taka obcja . Ale ta kontrola to nie jest taka nadrzędna ? 

Edytowane przez Fator01
Opublikowano

i poleciał ban mimo gm detectora który działał, kilkukrotnie jak zamknęło grę to się logowałem na inny kanał i faktycznie gm się pojawiał po minucie to rozmawialiśmy normalnie a tu jeb... jak chciałem wyjaśnień kiedy i za co ban to tylko informacja, że "karygodnie złamałeś Zasady Gry jak i OWK. Nie było z Twojej strony żadnej reakcji na wezwanie GM'a więc konto zostało słusznie zablokowane. " Kwestia ta nie podlega dalszej dyskusji i żadne kroki w tej sprawie nie zostaną przedsięwzięte.  także sobie używajcie, ja już nie moge bo ban :<

Opublikowano (edytowane)

Problem jest z botem.Bot na początku dobrze działa a potem postać stoi w miejscu i noob ją atakuje.

Edytowane przez lahata6
Opublikowano

Dodam jeszcze że bot buguje się mi jak narazie tylko na kremie. Na łąkach komet było wszystko w porządku albo na kretach.A na zdj. jest screen jak bot stoi w miejscu i nic nie robi.Można się z tobą skontaktować szybciej np GG ?

Opublikowano (edytowane)

Wrzucić screena jakie mam ustawienia bota ?

Bot jakby się zacinał.Trzeba wyłączyć i włączyć  aby dobrze działał.

Edytowane przez lahata6
Uczeń
Opublikowano (edytowane)

@MistrzMaster

Myślałeś może nad dodaniem jeszcze jednej zakładki w okienku bota np. "other" w której to było by:

- ile czasu bot działa

- ile i jakie itemy podniósł

- ile i jakie itemy zużył

- ile golda podniósł

itp.

PS. Lub nie dodawać nowej zakładki tylko w "loot" dodać podkategorie jak w w "atack" o nazwie np. "collected" i tam było by to co bot podniósł a do "informations" można by wcisnąć to ile bot działa :P

PS2. A w "healing" np. "used items"

Edytowane przez lib
18706.png
Opublikowano (edytowane)

Ja mam małe pytanie czy na pierwszej stronie jest najnowsza wersja ? 

PS : nie chce mi się czytać wszystkiego :P

PSS: Never mind jest dobrze :D Leci +

Edytowane przez Alcor