Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czy jest możliwość żebyś dodał do swojego bota chodzenie z petem oraz towarzyszem? Oraz jak przez przypadek wejdzie w tp na inną lokacje to wraca? :P Dzięki z góry za odp :P

Opublikowano (edytowane)

@MistrzMaster mam napisane ze potrzebnuje jakieś qt5gui.dll oraz jak jest napisane DLL Loaded! Have Fun! to nie wyświetla mi się to okienko gdzie są wszystkie opcjie bota

Edytowane przez xafex
Opublikowano (edytowane)

@MistrzMaster odpalałem wedłuk instrukcji która jest na pierwszej stronie :p
Jeszcze jak odpalam za pomoca administrotra to mam taki komunikat http://scr.hu/2n5h/i9n2h
i jeszcze jedno pytanie te dll które potrzebuje to dodwac do pliku gry czy bota ?

wszystko z DLL już jest ok ale dalej jak klikam start to wyskakuje mi
DLL Loaded! Have Fun! a po tym nie mam zadnego okienka do sterowaia botem

Edytowane przez xafex
Opublikowano (edytowane)

@MistrzMaster Działa dzięki !

tylko nie wiem czemu jak mam ustawione ze ma mi tylko samo złoto zbierać to jak ide to on mi idzie gdzie indziej zmienia kierunek etc...

Edytowane przez xafex
Opublikowano

Siema. Moze ktos podpowiedziec dlaczego bot wykrywa przeciwnika a go nie atakuje ? W pierwszej zakladce wyswietla sie ze go wyktywa ale poza tym sie nic nie dzieje. Co wiecej: odpalam jako administrator itp. Wyglada mi ze wszystko robie ok tak jak na filmiku. Itemy podnosi i biega po wpt.

Opublikowano

Siema. Moze ktos podpowiedziec dlaczego bot wykrywa przeciwnika a go nie atakuje ? W pierwszej zakladce wyswietla sie ze go wyktywa ale poza tym sie nic nie dzieje. Co wiecej: odpalam jako administrator itp. Wyglada mi ze wszystko robie ok tak jak na filmiku. Itemy podnosi i biega po wpt.

Pewnie jestes wojem lub nosisz sp z bliska ... musisz zaznaczyc w battle :  "come to mob" a nie "come to near" . Czesto o tym sam zapominam i zawsze się na tym łapie co ta postac odwala ....

@MistrzMaster

Jest u mnie taki problem że postać  dosc czesto ma takiego schiza ze zaznaczy sobie jedno miejsce i co sie ruszysz (ja  nie, bot) ona wraca ... czasem przez poł mapki lub cała . Druga sprawa to wywala mnie z gry co jakies 2-3 godziny. Trzecia  czy da się jakos odpalic 2 boty jednoczesnie ?   

Opublikowano

@Fator01

1. Może nie zakończyłeś nagrywania waypointów, albo nie zrobiłeś kółka i postać po osiągnięciu ostatniego waypointu od razu leci do pierwszego

2. Crash czy po prostu się wyłącz/łapiesz DC?

3. Odpalasz kolejnego clienta nostale, zaznaczasz go w managerze, klikasz start.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v