Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 534
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobierz kasperskiego + ccleanera powinien dać rade

Serwery aska xD Nie wiem ile w tym prawdy było, ale śmiesznie to wyglądało

4zuxoh.jpg

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

Crime, jak jestem cziterem mogę się sam zgłosić TUTAJ, czy też muszę pisać na saporcie?

Opublikowano

Tutaj są dla was czity od Homix, ja już mówiłem, j-e-b-a-ć castiosa.

http://www67.zippyshare.com/v/ywc371fV/file.html

https://www.virustotal.com/pl/file/cdffb13a8aae7cea9214df20e54f50871b54ad5660f8d462a0e87ed10f3d6aea/analysis/

Taka cała prawda, patologiczne dzieci(Crime, Nukey), wychwalają się, że nic, się nie da zrobić po stronie clienta, homix pobrał clienta i w parę minut zrobił cheaty, hahaha(mówię o becie nawet).

Zrobil cheaty pod clienta na ktorym juz byly robione jak startowaly 4 inne servery na src cyca + ta sama struktura clienta.. WYCZYN W HOYY..

Opublikowano

Tutaj są dla was czity od Homix, ja już mówiłem, j-e-b-a-ć castiosa.

http://www67.zippyshare.com/v/ywc371fV/file.html

https://www.virustotal.com/pl/file/cdffb13a8aae7cea9214df20e54f50871b54ad5660f8d462a0e87ed10f3d6aea/analysis/

Taka cała prawda, patologiczne dzieci(Crime, Nukey), wychwalają się, że nic, się nie da zrobić po stronie clienta, homix pobrał clienta i w parę minut zrobił cheaty, hahaha(mówię o becie nawet).

Nie zwracać uwagi na jego posty, ktoś mu się prawdopodobnie wjebał na konto.

Opublikowano

Właśnie chodzi mi o to, że tak się wychwalali, że wszystko zabezpieczone, a da się to "obejść" w parę sekund.

Chyba Ciebie do reszty pojebało.

To napisz do mnie na GG jeżeli to ty jesteś.

Opublikowano

jeżeli ktoś grał na serwerze.. wszyscy wiemy jakim, prosimy o zmianę jak najszybciej hasła - tam gdzie mieliście takie same (wszelakie konta bankowe, emaile etc.)

nie będziemy potem odzyskiwać wam ekwipunku bo wiele razy pisaliśmy o tym aby mieć inne hasła..

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

byłem na becie i fajnie się grało :D

już pobieram i zacznę grać ^^

bym wbił na start, ale nie miałem zbytnio czasu ;c

polecam serwer jak najbardziej, łatwy exp, eq też łatwo ;p

Opublikowano

Tak i maly ich drop.

Crime o ktorej zmieniales dmg mobow? Bo bylem o 15 i wyszedłem bo padłem przy kilku grupkach a w AV2 caly spot i hp nie schodzi.
A smok to juz wogole , na hita zabija.

Opublikowano

Tak i maly ich drop.

Crime o ktorej zmieniales dmg mobow? Bo bylem o 15 i wyszedłem bo padłem przy kilku grupkach a w AV2 caly spot i hp nie schodzi.

A smok to juz wogole , na hita zabija.

Co do dropu, pisałem że w tek kwestii będzie zmieniane, w av3 będzie nerfowane, co do smoka - tutaj nie zmieniam, na poprzedniej wersji ludzie lajtowo dawali radę więc bez przesady. :p

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Zapraszam, wbijamy na forum. Czekamy na start.

ahahahhahaha xDDDDDDDDDDDDDD

Nie polecam serwera ... crime, nukey ... wszystko jasne ;)

Opublikowano

Dobrze wiesz za co dostales bana

Gdybym słusznie dostał bym nie pisał i się nie ośmieszał.. dodajecie clienta z takim syfem to co do mnie pretensje? 

Opublikowano

Co do dropu, pisałem że w tek kwestii będzie zmieniane, w av3 będzie nerfowane, co do smoka - tutaj nie zmieniam, na poprzedniej wersji ludzie lajtowo dawali radę więc bez przesady. :P

Dawali rade? To nie wiem z jakim eq , bo mam eq na swoj lvl i padam w 3 sek ,z full bufami , oprocz bufow od szamana.

Moze w v2 albo szamanem w v3 innej szansy nie ma , sa zbyt mocne i powinno to byc zmienione juz dawno.

A nie , ze jest mapa od 130 i nawet nikt tam nie wchodzi, i ani expic ani dropic na niej nie mozna.

Dziwne ze w v2/v1 spoty full pozajmowane trzeba jechac na ostatnie spoty a w v3 jeszcze 1 osoby nie spotkalem , przypadek?

Opublikowano

Dawali rade? To nie wiem z jakim eq , bo mam eq na swoj lvl i padam w 3 sek ,z full bufami , oprocz bufow od szamana.

Moze w v2 albo szamanem w v3 innej szansy nie ma , sa zbyt mocne i powinno to byc zmienione juz dawno.

A nie , ze jest mapa od 130 i nawet nikt tam nie wchodzi, i ani expic ani dropic na niej nie mozna.

Dziwne ze w v2/v1 spoty full pozajmowane trzeba jechac na ostatnie spoty a w v3 jeszcze 1 osoby nie spotkalem , przypadek?

Wystarczy KD uchyłki +7. Jedno. Latam tak na av4 bodziakiem i biorę wszystkie spoty/smoki tak o.

Opublikowano

Wy tu płaczecie o av3, w którym jeszcze jakoś ustoisz.. tak samo av4. Ale av5 to już wgl porażka.. z isem się pada w 3 sekundy. :v

Opublikowano

Widze ze przygotowany serwer na start :) Do 130 bylo "okej" ale teraz.. No nie powiem , szaman smok kroluje, ale balans przeciez jest, bo ktos tam dawal rade..

Opublikowano

No to ściągamy serwer, bo to co się dzieje na Teriosie to bania mała. Zwolnicie mi nicki? xD

Jaką postać polecacie? I czy balans PvP jest zrobiony?

nlUSIa9.png

Opublikowano

Dobra ja się nagrałem, ban. xD

Serdeczny środkowy w @1373230489-U611928.pngNukey za teleportowanie mnie i stwierdzenie, że "WH", bo po TP trzymałem spację. xD

UPDATE: 2 ban za pokazanie temu cymbałowi, że jestem czysty. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...