Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 534
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale oxa zjebaliście, dopiero w drugiej rundzie było okey. Oby wam od tego osób nie poszło na inny serw. 

Ox od razu po starcie serwera. Źle to wpłynie na gospodarkę serwera :)

39d16e1698c65ba3.png

Opublikowano

Ox od razu po starcie serwera. Źle to wpłynie na gospodarkę serwera :)

Szczególnie, że nagrody były mierne. :) :) :)

8544014403455211217167.jpeg

Pierwszy OX za nami! było kilka błędów, ale w następnym już je wyeliminujemy. ;)

Opublikowano

Szczególnie, że nagrody były mierne. :) :) :)

8544014403455211217167.jpeg

Pierwszy OX za nami! było kilka błędów, ale w następnym już je wyeliminujemy. ;)

WH na OX albo inne poli. Może te "potworki" są małe, ale mają szeroki obszar kolizji. Odpadłem na 1 pytaniu bo jakieś śmieszki zrobiły "mur" nie do przejścia. ;)

Opublikowano

Serwer jest w sumie bardzo spoko, problem w tym, że wydaje się, że mało ludzi gra - w m1 stoi z 20 sklepów max, ktoś tam może jakieś 1v1 sobie robi, nic szczególnego, a to szkoda, bo jest po co wbijać.

Opublikowano

Powiem tak, exp w av jest spoko jak na trudność, exp na gnolach jest dobry ale potwory biją po 1.. a potem mapka z grubasami która expa daje tyle że zapłakać się można a tutaj za to dmg jest spk. Poprawcie dmg na gnolach...

Opublikowano

Serwer jest w sumie bardzo spoko, problem w tym, że wydaje się, że mało ludzi gra - w m1 stoi z 20 sklepów max, ktoś tam może jakieś 1v1 sobie robi, nic szczególnego, a to szkoda, bo jest po co wbijać.

Wszyscy expią nawet podczas OX'a wiecej ludzi bylo na mapach  niz na evencie, aktualnie gra 600+ graczy

ps. 1 dzien serwera to sie nie ma co dziwic ze malo shopow

Opublikowano

pierwsze pytamnie w ox bylo blednie napisane. . . nie pamietam jak ale chodzilo czy w miastach danego krolestwa sa dwa kowale. . . odpowiedz byla ze NIE . . ale jak sie zastanowic to jest m1 i m2 po kowalu i wynika ze sa dwa. . . osoba ktora wymyslila to pytanie albo zle sformulowala albo nie mysli

do tego priv ma pare minusow np brak tele pod dt, jakas glupia panda w ktora gracz sie zamienia i inne

luffy-impressed-crying-one-piec.gif?w=35

Opublikowano

Wszyscy expią nawet podczas OX'a wiecej ludzi bylo na mapach  niz na evencie, aktualnie gra 600+ graczy

ps. 1 dzien serwera to sie nie ma co dziwic ze malo shopow

O, to w sumie nawet nieźle, myślałem, że jest mniej. Niby 1 dzien, ale ja już zdążyłem zapełnić całe eq w pierdołach, do tego można sprzedawać perf eq, a postawienie 2 clientów metka nie zabiera dużo zasobów - anyway, ciesze się, że jednak ludzie grają.

Opublikowano

Zróbcie coś z tym av3 bo to patologia... Exp średni a sura wp z full mistykami ledwo spota bierze -.-'

W atlantydach dziala bonus na diably

Opublikowano

Dziwi mnie 1 jak ta shandie wbil w 7 h 200 lvl bo to jest chyba nie mozliwe :D

Nawet jak by sie napierdzielało cały dzien ...

Godzin: 17 Minut: 8
Opublikowano

Dziwi mnie 1 jak ta shandie wbil w 7 h 200 lvl bo to jest chyba nie mozliwe :D

Nawet jak by sie napierdzielało cały dzien ...

Napieprzał od startu non stop do maxa, praktycznie bez przerwy. Ale ja bym na jego miejscu się nie chwalił takim "napieprzaniem".

Opublikowano

Napieprzał od startu non stop do maxa, praktycznie bez przerwy. Ale ja bym na jego miejscu się nie chwalił takim "napieprzaniem".

Spokojnie :D. Jeszcze pokaże, że topka w lvl nie jest tylko moja :).

Opublikowano

Kurde, serwer off, akurat jak chciałem nołlajfić. Crime help, ja chcę grać. Odpalaj to cacko, muszę przetestować haki jeszcze przed snem, tzn nową zbroję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...