Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 534
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może i serwer był w miarę. Ale to co robi administracja to są jakieś jaja. Ja uciekam z serwera jak większość graczy. 

Nie polecam.

Odradzam.

Proszę.

Castios NIE DLA NORMALNYCH LUDZI.

Opublikowano

Już kolejny serwer? Co do graczy - mało, na wołaj to samo w miastach tez pustki.

61591949056650615953.png

Może zrobić 30 serwerów a tobie c**j do tego.

Opublikowano

Już kolejny serwer? Co do graczy - mało, na wołaj to samo w miastach tez pustki.

61591949056650615953.png

Łał, pokazujesz projekt który ukaże się dopiero w grudniu! Cóż za odwaga!

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Każdy twój post utwierdza mnie w przekonaniu, że masz coś z głową.

Stworzony przez debili, dla debili. Poziom zachowania administracji jest tak niski, że aż żal wchodzić na serwer.

Opublikowano

­

Czyli castios postoi jeszcze 3 msc i trzeba będzie zwolnić miejsce na nowy serwer? B)

tenor.gif

Opublikowano

­

Czyli castios postoi jeszcze 3 msc i trzeba będzie zwolnić miejsce na nowy serwer? B)

Nie.

Castios będzie stał do ostatniego gracza, a o tamtym projekcie nikt na ten moment miał się nie dowiedzieć bo nawet klienta nie układałem, priorytetem na ten moment jest dla mnie Castios.

Opublikowano

Nie.

Castios będzie stał do ostatniego gracza, a o tamtym projekcie nikt na ten moment miał się nie dowiedzieć bo nawet klienta nie układałem, priorytetem na ten moment jest dla mnie Castios.

Czyli jak postawie postać 1 lvl która bedzie stała w m1 to stoi tak długo aż bede mial hajs na prąd,jo ?  :v

79160594027661829163.png

Opublikowano

Czyli jak postawie postać 1 lvl która bedzie stała w m1 to stoi tak długo aż bede mial hajs na prąd,jo ?  :v

Można tak powiedzieć.  :v

W niedziel prawdopodobnie będzie zuo, jeszcze nie jestem pewien czy robić je co tydzień czy raz w miesiącu, do soboty będzie informacja na str. głównej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...