Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra ja się nagrałem, ban. xD

Serdeczny środkowy w @1373230489-U611928.pngNukey za teleportowanie mnie i stwierdzenie, że "WH", bo po TP trzymałem spację. xD

UPDATE: 2 ban za pokazanie temu cymbałowi, że jestem czysty. xD

no dokladnie graczy na wh nie potrzebujemy, elo.

• Odpowiedzi 534
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no dokladnie graczy na wh nie potrzebujemy, elo.

WH? Przecież pokazałem Ci, że nie mam. A ty mnie zbanowałeś 2 raz zamiast odbanować. ;)

Opublikowano

Ślepy nie jestem :/

Nie wątpię, ale lagi miewasz. Skutkiem jest moje wkurwienie i perm. Więc polecam. Miałem coś jak mnie sprawdzałeś? Nie.

Opublikowano

Rowniez dostalem za nic, jestes zerem, nie polecam servera, zycze aby padl jak najszybciej ;>

a ja dostałem konia ze złotą obrożą.. kto ma lepiej?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

A ja od wczoraj proszę o odbugowanie postaci, bo opcja na stronie nie działa. Odpowiedź "później naprawię" i na postać do dzisiaj nie da się zalogować. Nie wiem jakiego wysiłku wymaga przeniesienie postaci na inną mapę, ale chyba ogromnego skoro 2 "Gmów" nie daje rady. 

2mzof5.jpg
Opublikowano

A ja od wczoraj proszę o odbugowanie postaci, bo opcja na stronie nie działa. Odpowiedź "później naprawię" i na postać do dzisiaj nie da się zalogować. Nie wiem jakiego wysiłku wymaga przeniesienie postaci na inną mapę, ale chyba ogromnego skoro 2 "Gmów" nie daje rady. 

No wiesz, mając nieudacznika Nukeya w teamie to troche jeszcze poczekasz, ten serw tylko traci na tym, ze jest w teamie ten kolo, ale to tylko moja opinia (chociazby i tak widac w temacie co ludzie pisza xD)

Opublikowano

Nie czytałem wszystkich wypowiedzi, a moja ocena za same zdjęcia są bardzo klawe, dlaczego? Serio to tak wygląda w środku jak prawie anime? :D Grafika jest nie co inna? :D

Opublikowano

Banujecie za nic ... skoro tyle kasy z is masz ogarnij kompa i nie mów że każdy ma WH jak nie umiesz sprawdzić czy ktoś ma czy nie to co Ty robisz wg na tym serwie... smieszny jesteś! to że Ci kompa laguje i myslisz że każdy ma coś to jestes smieszny.. lepiej ogarnij zabezpieczenia a nie chwalisz się jakich to nie macie.. bo są smiesze.. 

Opublikowano

Ale ja Ci odpisałem że jest poprawione, poza tym tylko JA mam dostęp do bazy..

Banujecie za nic ... skoro tyle kasy z is masz ogarnij kompa i nie mów że każdy ma WH jak nie umiesz sprawdzić czy ktoś ma czy nie to co Ty robisz wg na tym serwie... smieszny jesteś! to że Ci kompa laguje i myslisz że każdy ma coś to jestes smieszny.. lepiej ogarnij zabezpieczenia a nie chwalisz się jakich to nie macie.. bo są smiesze.. 

Bezsensu jest to że spróbujesz się odwołać nawet jeżeli dostałeś (niby) niesłusznie bana, dostajemy wiele filmików na gadu jak gracze używają nielegalnego oprogramowania.

Opublikowano

Ale ja Ci odpisałem że jest poprawione, poza tym tylko JA mam dostęp do bazy..

Jak może być poprawione skoro wywala nadal. Dzisiaj kolejny raz było odbugowywane na stronie po odczekaniu 20 minut. Poza tym nie napisałeś mi, że już naprawione, a jedynie że później naprawisz. Nie rozumiem po co kłamiesz. Zrób użytek z tego swojego dostępu do bazy, przenieś tą postać na inną mapę i będzie po sprawie. 

2mzof5.jpg
Opublikowano

Popie*olone, że taki np Weezy obrażał go, chu* wbijam w to, że dla żartu. Obrażał go i nic, a u mnie na SIŁĘ się doszukiwali możliwości zbanowania, bo mnie nie lubi ten kretyn z przedrostkiem "[A]".

Opublikowano

A i Singletabs pro admin forum, robi przerwę techniczną bez wyłączania go i jeszcze mi na SB ubliżał, po czym usunął shouty. :)

Opublikowano

A i Singletabs pro admin forum, robi przerwę techniczną bez wyłączania go i jeszcze mi na SB ubliżał, po czym usunął shouty. :)

SCGmH9w.png

nukey nawet nie ma pełnego acp bo tylko podglad uzytkownikow

Opublikowano

SCGmH9w.png

nukey nawet nie ma pełnego acp bo tylko podglad uzytkownikow

Już za takie coś powinien mieć ochrzan. Jak on się zachowuje? Najwyższa pora zmieniać serwer, bo nie będę siedział gdzieś, gdzie takie coś urzęduje na forum, a w grze Nukey.

PS: Szkoda, że tylko tyle widzisz z tego SB, mogłeś wpaść wcześniej. :D

Opublikowano

Serwera nie polecam bo Nukey,navi,kolesiostwo,bany za nic ( udowodnij ze dostałes bana za nic to poleci drugi ) SYF I TYLE

79160594027661829163.png

Opublikowano

Już nie macie się o co czepiać tylko o SB.

Niedługo będzie forum, spokojnie :)

Opublikowano

Dalej robicie te same serwery i dalej ludzie grają w te gówna ? beka.

Dalej robimy rework serwera przez 6 msc. relieved-emoticon.png

Serwera nie polecam bo Nukey,navi,kolesiostwo,bany za nic ( udowodnij ze dostałes bana za nic to poleci drugi ) SYF I TYLE

oho.. masz tutaj jego navi bez dostepu do bazy...

zVdP00B.png

Opublikowano

Dalej robimy rework serwera przez 6 msc. relieved-emoticon.png

oho.. masz tutaj jego navi bez dostepu do bazy...

zVdP00B.png

Człowieku ja już do ciebie tracę cierpliwość. Ile można prosić o odbugowanie cholernej postaci? Udajesz, że cię nie ma, nie odpisujesz na pw albo tłumaczysz, że "potem". Zamiast pomóc graczowi zajmujesz się nabijaniem bzdurnych postów o tym kto ma dostęp do bazy albo kto i za co dostał bana. 

2mzof5.jpg
Opublikowano

Też nie za bardzo lubię Nukey, ale serwer mi się podoba . Tylko ten nowy admin forum jakieś zamieszki robi i powinien dostać ochrzan, ale nie moja sprawa. :)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...