Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Crime.

Wczoraj grałem było wszystko ok... Teraz odpalam i nic klient sie nie odpala po spachtowaniu wyskakuje Castios.exe nie jest prawidłową aplikacją systemu win 32.

O co chodzi?

8816414724839291359194.png

• Odpowiedzi 534
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Crime.

Wczoraj grałem było wszystko ok... Teraz odpalam i nic klient sie nie odpala po spachtowaniu wyskakuje Castios.exe nie jest prawidłową aplikacją systemu win 32.

O co chodzi?

Coś Ci się zepsuło. Reinstall.

Opublikowano

Coś Ci się zepsuło. Reinstall.

No wypakowywałem od nowa i sie nie odpalało po statchowaniu ten błąd... jeszcze rano było all ok

­

Opublikowano

wbiłem do gry, questy niektóre w stanie nienaruszonym z sf Deili.pl, nazwy npc

ogólnie mówiąc jest to gorsza wersja Deili.

Skisłem bardzo mocno.

Kacper

anzelm

na serwie

byl

i psize

ze server

gowno

itp

banned

Ty śmieszku.

No wypakowywałem od nowa i sie nie odpalało po statchowaniu ten błąd... jeszcze rano było all ok

­

Uruchom ze zgodnością.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

To k***a przez ten spierdolony serwer aska wyjabało mi 40 wirusów mówili że nie groźne a teraz połowa rzeczy mi na kompie nie działa k***a przez tego c**ja formata bd musiał robić niech mi k***a nawet bana dadzą tu na forum ale c**j mu w dupe k***a !!!!!!!!!! 

Dobra Crime po formacie bd napewno all działać... 

Ale jestem wkurwiony 

Pobierz kasperskiego + ccleanera powinien dać rade

Opublikowano

To k***a przez ten spierdolony serwer aska wyjabało mi 40 wirusów mówili że nie groźne a teraz połowa rzeczy mi na kompie nie działa k***a przez tego c**ja formata bd musiał robić niech mi k***a nawet bana dadzą tu na forum ale c**j mu w dupe k***a !!!!!!!!!! 

Dobra Crime po formacie bd napewno all działać... 

Ale jestem wkurwiony 

malwarbytes polecam :P

Opublikowano

Pobierz kasperskiego + ccleanera powinien dać rade

a mój komputera czym można wyczyścić? :)

na dziś była zapowiedziana stypa ale ksiądz Janusz zachorował i przesunął termin na 28.08 xD

@topic

dlaczego jak jade koniem przez M1 na fioletowych potach to łapie mnie fotoradar?

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

a mój komputera czym można wyczyścić? :)

na dziś była zapowiedziana stypa ale ksiądz Janusz zachorował i przesunął termin na 28.08 xD

@topic

dlaczego jak jade koniem przez M1 na fioletowych potach to łapie mnie fotoradar?

mnie wgl nie cofa jeśli o to ci chodzi ;) 

co wniesie aktualna przerwa? 

­

Opublikowano

Musisz kupić prawko u starszej pani, 5kkk kosztuje.

@topic

Zostanie poprawiony drop tych ognistych kulek (ulepszaczy)? Słabo to leci, a dużo potrzeba.

Opublikowano

Co zrobić, kiedy grafika map, postaci nie ładuje mi się prawidłowo?

aktualizacja sterownikow graficznych, zmiana w konfiguratorze z cpu na gpu i odwrotnie

Opublikowano

Na mapach od 90, 115 itd. tych wszystkich wziętych z PL'a moby przewracają. Nie da się expić archerem na poli, skoro usuneliście łuczniki zróbcie też to, bo masakra.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer,nie przemawia do mnie,pewnie po wbiciu +100 poziomu,zacznie mi się kolosalnie nudzić i zakończę,grę ogólnie na każdym serwerze tak jest.
Kolejną rzeczą ah... te nowości,jeszcze nigdy nigdzie ich nie widziałem,tylko na innych serwerach,które jak muchy się gromadzą i padają jak muchy nonstop.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

aktualizacja sterownikow graficznych, zmiana w konfiguratorze z cpu na gpu i odwrotnie

Silnik graficzny zmieniałem z CPU na GPU(na CPU to już w ogóle masakra) i nic nie pomogło. Sterowniki graficzne mam aktualne, klient gry zaktualizowany.

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Widze ze dmg w av3 nadal to samo , super ze szybko działacie :)
Nie wiem czy jestescie gotowi na 500+ online, wydaje mi sie ze nie , podajemy Wam odrazu co zmienic , a Wy nic, a expic nawet nie moge.

Opublikowano

Chyba jeszcze się nie obudziłem :x można wiedzieć jaki to serwer? easy/medium? bo coś nie doczytałem :P

jeżeli nie znajde nic lepszego to zawitam ;x

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Chyba jeszcze się nie obudziłem :x można wiedzieć jaki to serwer? easy/medium? bo coś nie doczytałem :P

jeżeli nie znajde nic lepszego to zawitam ;x

W temacie prezentacji masz napisane że easy...

79160594027661829163.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...