Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pokaż mi film że mam wh No tak jestes GA Nie musisz nic udowadniać ale banować to możesz bo kto Ci coś powie? Smieszny jesteś zbanuj każdego napewno będą tłumy :)

• Odpowiedzi 534
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dalej robimy rework serwera przez 6 msc. relieved-emoticon.png

oho.. masz tutaj jego navi bez dostepu do bazy...

I przez te 6 miesięcy serwer nie odróżnia się praktycznie niczym od poprzedniej wersji, i jest tak zrypany jak był. Do tego Nukey i jego zachowania i akcje.

Kiedy rework S3 ??

Tym razem wydłużycie "czas pracy" do 1 roku czy jak ?? Przez 6 miesięcy "pracy" nie zrobiliście widzę nic ;p Syf jak był tak jest :)

Bo na dobrą sprawę to ja nie wiem czy gra tu z 200-300 luda, i nie sądzę by miało grać więcej. Kto wchodzi - po chwili kasuje i wywala klienta. 

Nie polecam. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Widzisz Pan... Panie Crime, jakiś czas temu obiecałem że wstawie ssy z tego jak włamaliście się na inny serwer, rozpierdzieliliście od środka, reklamowaliście "genialnego" Castiosa na innych serwerach... A teraz widzę że nie muszę, bo macie te swoje 200-300 graczy, a i oni odejdą..
P.S. Żeby nie było że jestem zbyt grzeczny:
Nukey to dzieciak, nic nie umie blablabla
Crime idź na dział "Pytania i problemy" i napisz posta jak przerobić jakiegoś questa

Opublikowano

I przez te 6 miesięcy serwer nie odróżnia się praktycznie niczym od poprzedniej wersji, i jest tak zrypany jak był. Do tego Nukey i jego zachowania i akcje.

Kiedy rework S3 ??

Tym razem wydłużycie "czas pracy" do 1 roku czy jak ?? Przez 6 miesięcy "pracy" nie zrobiliście widzę nic ;p Syf jak był tak jest :)

Bo na dobrą sprawę to ja nie wiem czy gra tu z 200-300 luda, i nie sądzę by miało grać więcej. Kto wchodzi - po chwili kasuje i wywala klienta. 

Nie polecam. 

Dokładnie 

Widzisz Pan... Panie Crime, jakiś czas temu obiecałem że wstawie ssy z tego jak włamaliście się na inny serwer, rozpierdzieliliście od środka, reklamowaliście "genialnego" Castiosa na innych serwerach... A teraz widzę że nie muszę, bo macie te swoje 200-300 graczy, a i oni odejdą..

P.S. Żeby nie było że jestem zbyt grzeczny:

Nukey to dzieciak, nic nie umie blablabla

Crime idź na dział "Pytania i problemy" i napisz posta jak przerobić jakiegoś questa

Beeczka z nich :D

2 ODCINEK

Widze Milliard smow juz dostal ;))

Opublikowano

Ile tu osob wgl gra? xD

Dokładnie 

Beeczka z nich :D

Widze Milliard smow juz dostal ;))

Nie wiem jak można oglądać tego Weezyego,przecież po jego komentarzach na mpcforum mozna wywnioskować że kogoś takiego tylko grono gimbów ogląda,naprawde nie rozumiem inwestowania w niego   :D

Nie dość że ten gimb po każdym jedzie,bluzga wszędzie gdzie sie da to jeszcze robi każdemu u kogo gra anty reklame to oni jeszcze w nie inwestują,fascynujace 

79160594027661829163.png

Opublikowano

Ile tu osob wgl gra? xD

Nie wiem jak można oglądać tego Weezyego,przecież po jego komentarzach na mpcforum mozna wywnioskować że kogoś takiego tylko grono gimbów ogląda,naprawde nie rozumiem inwestowania w niego   :D

Nie dość że ten gimb po każdym jedzie,bluzga wszędzie gdzie sie da to jeszcze robi każdemu u kogo gra anty reklame to oni jeszcze w nie inwestują,fascynujace 

Dlatego po akcji z wczoraj(?) poszedł unsub.

Opublikowano

Tak wgl  @Crime. napraw wartość ataku u heallera bo pisze że daje 360 a daje około 70 ;)

Więc zanim wpisywać gówno warte liczby dla zmylenia to wprowadź to do gry i zrób zeby dawało to 360 : *

Serwera ogólnie nie polecam bo Nukey i Crime,kolesiostwo i te sprawy

79160594027661829163.png

Opublikowano

Gdzie na mapie od 135 jest jakis fajny spot? Bo przejezdzajac cala map nic fajnego nie znalazle, resp tez slaby.

Opublikowano

Gdzie na mapie od 135 jest jakis fajny spot? Bo przejezdzajac cala map nic fajnego nie znalazle, resp tez slaby.

Drugi resp trytona w od prawej.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Jak zrobić cokolwiek u Historyka? Certyfikatu wygnańców nie da się, bo można przeciągnąć jeden przedmiot, a potem już trzeba klikać.Wszystko było by może fajnie, ale nie wszystkie przedmioty są pokazane w tym okienku...

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Jak zrobić cokolwiek u Historyka? Certyfikatu wygnańców nie da się, bo można przeciągnąć jeden przedmiot, a potem już trzeba klikać.Wszystko było by może fajnie, ale nie wszystkie przedmioty są pokazane w tym okienku...

zaktualizuj patchera? :P

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Ile tu osob wgl gra? xD

Fascynujące dzieciaku.

Gdyby reklama nic nie dawała to nie wspolpracował bym z serwerami o których poznać administratorów możesz pomarzyć bo jesteś zwykłym no namem xD

Jak widzę takich ludzi jak ty to z wielką chęcia zmieszałbym Cie z błotem ale mpc to mój dom  <3  <3

Fasynujące.

/ Dlaczego kamienie glyph nie dropia? albo skąd one wg lecą lol :O

btw cos ci pokaze kolego

http://screenshooter.net/101735196/eghxbog

http://screenshooter.net/101735196/jmcqxkj

http://screenshooter.net/101735196/psnqibr

http://screenshooter.net/101735196/fpflbqu

http://screenshooter.net/101735196/yahcugk

+ jeszcze xxx innych ssów które usunalem wraz z virkami revenge <3

Dlatego po akcji z wczoraj(?) poszedł unsub.

Straszne xD

bede plakal bo mi dales unsuba xD

Crime., w 26 Sie 2015 - 15:08, powiedział:

snapback.png

2 ODCINEK

Widze Milliard smow juz dostal  ;))

2 miliony , sory masz chujowych informatorów bro.

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

zaktualizuj patchera? :P

Z*******a aktualizacja, dałem wszystkie ulepki, nacisnąłem "ok" i jakieś znaczki chińskie. Oczywiście ulepka nie ma. :D Może trochę popracujcie nad tym? :/

@Edit

I jeszcze jedno: byłbym wdzięczny, gdybym odzyskał swoje ulepki przeznaczone na tego ulepka. Wiem, że to nic, ale nie lubię być oszukiwany przez grę! :P

Opublikowano

Z*******a aktualizacja, dałem wszystkie ulepki, nacisnąłem "ok" i jakieś znaczki chińskie. Oczywiście ulepka nie ma. :D Może trochę popracujcie nad tym? :/

gdzie dales to ok?

ulepszajac ekwipunek?

to przekaze imagusiowi tylko wiecej info daj

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Nie ma 100% na wytworzenie, po prostu ci spaliło.

Opublikowano

Nie ma 100% na wytworzenie, po prostu ci spaliło.

Aaaaa Chyba, że spala przy wytwarzaniu, to zmienia postać rzeczy. :P

gdzie dales to ok?

ulepszajac ekwipunek?

to przekaze imagusiowi tylko wiecej info daj

Już się dowiedziałem, że nie ma 100% szans na wytworzenie ulepszacza. :)

Opublikowano

Szczerze, sytuacja z ulepszaczami jest... popieprzona, słowem mówiąc. Już nie mówię o ognistych kamykach - no spoko, jest zwiększony loot, tylko szkoda, że tak późno, bo zdążyłem wbić 155, zanim to powiększyliście (wiem, że to moja wina, więc nikogo nie winię, tylko siebie), nie mówię nawet o ilościach (już nawet te 4 kufry na kd +7 przeżyję), ale mówię o dostępie do tych ulepszaczy. Jest godzina 00:30 - przeleciałem się przez av4 na wszystkich ch - widziałem same wiedźmy i generały - zero smoka. Wszystkie CH. O godzinie 00:30. Na ogół rozumiem, że dostęp do nich nie może być prosty, ale jeśli to ma tak wyglądać, to lepiej po prostu zmniejszyć te wymagania, bo tak naprawdę nikt nie chciał zwiększenia ilości kufrów na kd +7, prawda?

To może być tylko moja schiza z tymi kdkami, ale to jest tak jak to widzę, chciałem to po prostu wyrazić.

@Edit

Okay, zmniejszone do 2, good.

Opublikowano

Straszne xD

bede plakal bo mi dales unsuba xD

A co, mam dalej mieć w subach 2j**n3g0 1d10t3? Gościu, nie rozumiesz, że tu chodzi tylko i wyłącznie o zasady? Nie szanuję Cię, więc nie ma suba, proste. Mało mnie to obchodzi, czy płaczesz, czy nie. Jest dużo innych, lepszych YTberów, nie martw się, mam co oglądać. xD

/Żeby było bez spamu: Planujecie poprawki regulaminu, który można naciągać?

Opublikowano

A co, mam dalej mieć w subach 2j**n3g0 1d10t3? Gościu, nie rozumiesz, że tu chodzi tylko i wyłącznie o zasady? Nie szanuję Cię, więc nie ma suba, proste. Mało mnie to obchodzi, czy płaczesz, czy nie. Jest dużo innych, lepszych YTberów, nie martw się, mam co oglądać. xD

/Żeby było bez spamu: Planujecie poprawki regulaminu, który można naciągać?

To oglądaj tylko nadal nie wiem po c**j tutaj to piszesz bo każdego tutaj z obecnych to gówno obchodzi kogo będziesz oglądać :_:

///

Dlaczego z metinow na mapie lotaja tylko 2 kamienie glyph?

Nie macie zamiaru tego poprawic bo patologia zalatuje ulepszanie broni?

giphy.gif

Opublikowano

To oglądaj tylko nadal nie wiem po c**j tutaj to piszesz bo każdego tutaj z obecnych to gówno obchodzi kogo będziesz oglądać :_:

///

Dlaczego z metinow na mapie lotaja tylko 2 kamienie glyph?

Nie macie zamiaru tego poprawic bo patologia zalatuje ulepszanie broni?

Można wiedzieć, gdzie te metiny są? Dung 110lvl wyłączony. 

Btw, znalazłeś ten spot na mapie 115lvl? :D :P

Opublikowano

Naprawcie drop yang w av5, jest żałosny jakby to była atlantyda v1 albo i gorzej.

Do Yangów polecam Ci AV4, tam leci pięknie.

@michacio980 dzięki za poprawienie "cyferówki".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...