Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 534
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawy serwer i już pobieram klienta ale mam pytanie czy są tutaj jakieś questy? Bo jak nie to lekko lipa.

Są, fabularne, na bonusy stałe (biolog, historyk) i rybak.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Ile graczy jest online ( normal ) i godziny szczytowe bo chcialbym zagrac a u mnie liczba graczy to podstawa ( zje bany jestem ale co zrobisz )

Prosilbym o szybka ODP gracza ktory gral z conajmniej pare dni i ss mile widziane + poleci :D

2rnaqtk.png

Opublikowano

Ile graczy jest online ( normal ) i godziny szczytowe bo chcialbym zagrac a u mnie liczba graczy to podstawa ( zje bany jestem ale co zrobisz )

Prosilbym o szybka ODP gracza ktory gral z conajmniej pare dni i ss mile widziane + poleci :D

600-700

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Zagrałbym ale znowu bs na tydzień wystawiać to średnio mi pasuje. 3 stopnie bonów to chyba ciut za dużo jak easy. Chyba że zmieniło się coś w stosunku do prezentacji?

Opublikowano

Zagrałbym ale znowu bs na tydzień wystawiać to średnio mi pasuje. 3 stopnie bonów to chyba ciut za dużo jak easy. Chyba że zmieniło się coś w stosunku do prezentacji?

w 3 h zrobilem eq full bony :_:

wiec wtf xD

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

W prezentacji są trzy stopnie bonusów. Z doświadczenia wiem, że jak są dwa stopnie to kolce idzie tydzień bonować, stąd pytanie. Dzieki za odpowiedź, wbiję:)

Opublikowano

W prezentacji są trzy stopnie bonusów. Z doświadczenia wiem, że jak są dwa stopnie to kolce idzie tydzień bonować, stąd pytanie. Dzieki za odpowiedź, wbiję :)

Nie wiem ale jak widzisz nikt nie spina ze c*****o wchodza bony.

Ja cale eq z mieczem i zbroja cale bizu x1 w 3h zrobilem perfy :D

giphy.gif

Opublikowano

Eq perf to moment z 3h max :D

Opublikowano

Gram tam już grubo ponad tydzień, super się gra, SS nie dam bo nie chce mi się robić :D

Graczy przybywa, oby jak najwięcej ich przybyło, będą wtedy super wojenki :)

EQ 2x perf - dzwony i strzały, bonowałem niecałe 5h - w tym 4x perf bojowy i 3x perf bransa dodatkowo.

Bonujesz przy expie, nic Ci nie przeszkadza, chwila moment i masz całe eq :D

Opublikowano

Ban za zrobienie reklamy na 1h?  I to Jeszcze na serwerze tantical Nukeya poprzedni serwer dostałem bana na Castios za zrobienie reklamy na 1h na moim fanpagu 

Nie polecam serwera jak i Administratora Nukeya :) Proszę ss'a z gry 

Oraz na tym koncie również dostałem bana jak i na ogólnym :) 92823099726525602349.jpg

Opublikowano

Ban za zrobienie reklamy na 1h?  I to Jeszcze na serwerze tantical Nukeya poprzedni serwer dostałem bana na Castios za zrobienie reklamy na 1h na moim fanpagu 

Nie polecam serwera jak i Administratora Nukeya :) Proszę ss'a z gry 

Oraz na tym koncie również dostałem bana jak i na ogólnym :) 92823099726525602349.jpg

Trzeba było się zachować w porządku a nie oszukiwać.  :sex:

Opublikowano

Trzeba było się zachować w porządku a nie oszukiwać.  :sex:

Oszukiwać kogo? 

Człowieku to było na tamtym serwerze i to nie było oszustwo :) A ten serwer ( Castios )  to wgl inna bajka :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...