Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AV4* chciałeś powiedzieć, tam można zarobić 10kkk w ciągu 2-3h. Ale co mnie to obchodzi skoro mam 165-175lvl i expie w av5 a kasa naprawde śmieszna... Powinien być jakiś balans chyba, nie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 534
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

AV4* chciałeś powiedzieć, tam można zarobić 10kkk w ciągu 2-3h. Ale co mnie to obchodzi skoro mam 165-175lvl i expie w av5 a kasa naprawde śmieszna... Powinien być jakiś balans chyba, nie?

Przesadzasz, "TOP1" wbijał same lvl-e, mial gdzieś EQ wojenne. Wbił maxa, chodzi na dungeony zarabiać. ;)

Opublikowano

Można wiedzieć, gdzie te metiny są? Dung 110lvl wyłączony. 

Btw, znalazłeś ten spot na mapie 115lvl? :D :P

Znalazłem spot jak chcesz to Ci na pw powiem where.

Metiny mapa 135

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Nie polecam

╔═▣◎▣═══ SILENCE ═══▣◎▣═╗
» Cień ostrza. Cisza przed burzą. «
☯ Wojownik starego świata ☯

⛩️Droga bushido ⛩️

Szept nocy... znikam, zanim mnie zauważysz.

════════════════════════

1.gif

Opublikowano

Serwer padnie ;) dlaczego ? ponieważ cała nasza gildia dostałą właśnie full isa od pana NUKEYA !  pare innych osób także dostało full isa. NIE GRAJCIE TUTAJ ! kolejny serwer dla kasy stworzony przez dzieci które chciały sobie tylko zarobić. SERDECZNY ŚRODKOWY PALEC W STRONE NUKEYA.

PS . jeżeli nie wierzycie zapraszamy na TS ewentualnie na metina :))) f**k this server.

Dowody, pls.

Opublikowano

Serwer padnie ;) dlaczego ? ponieważ cała nasza gildia dostałą właśnie full isa od pana NUKEYA !  pare innych osób także dostało full isa. NIE GRAJCIE TUTAJ ! kolejny serwer dla kasy stworzony przez dzieci które chciały sobie tylko zarobić. SERDECZNY ŚRODKOWY PALEC W STRONE NUKEYA.

PS . jeżeli nie wierzycie zapraszamy na TS ewentualnie na metina :))) f**k this server.

Idź człowieku, ja mogę napisać że Twoją "grafikę" widziałem w internecie (no w sumie to kradzione elementy) i co? Myślisz że coś tym zdziałam?

Leci mi Twoje "nie grajcie tutaj" nie masz argumentów popartymi dowodami. :)))

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Ahh Szkoda gadać.

⛩️Droga bushido ⛩️

════════════════════════

1.gif

Opublikowano

Latamy w navi :O ! <3

74937037362581486056.jpg

⛩️Droga bushido ⛩️

════════════════════════

1.gif

Opublikowano

SZCZEGOLNIE ZE TEN KOLES MA BANA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

GDZIE WIDZISZ NAVI?

NAPISALEM TYLKO CO MAM CI DAC (AKURAT TU CHODZILO O IS BO ZIOMEK WYSYLAL MI NA PP PIENIADZE I ZA TO CHCIAL IS + KUPOWAL ZNAJOMYM)

DOWOD?

http://prntscr.com/8a1b03

http://prntscr.com/8a1b3q

http://prntscr.com/8a1bon(CZYTAĆ UWAŻNIE TĘPAKU NIE SPRZEDAM)

http://prntscr.com/8a1bu8(TUTAJ JAK PROBUJE ODZYSKAC SWOJE 95 ZL KTORE PRZEZNACZYL NA SM)

GARDZE TAKIM CZLOWIEKEM JAK TY, ŁAŁ, FAN BO MA MNIE W ZNAJOMYCH? NO FAKT, A POWIEDZ MOZE CZEMU CO? DODAWALEM INFORMACJE O ZNAJOMYM (NO FAKT MOGLEM WYBRAC INNEGO GRACZA ALE MIALEM GO POD REKA)

WIEC SIE LECZ

I DLACZEGO NIE DALISCIE CALEJ ROZMOWY? ;)))))))

BO POTEM ODPISALEM NIE? xD

BOZE

CZLOWIEKU

KOPALBYM CIE

GARDZE TOBA PO PROSTU

.A zreszta wyjeba*e kto chce niech tu gra J**** Predatora jbać to wszystko. KOCIAKI EVER <3

⛩️Droga bushido ⛩️

════════════════════════

1.gif

Opublikowano

BOZE ZROBIE TO NAWET DLA TEGO BANA LUB 10%

ZAMKNIJ W KONCU TEN RYJ

PO CO SIE WYPOWIADASZ BEZBEKU SKORO SYTUACJI NIE ZNASZ?

Tak nie powinien zachowywać się administrator. Za łatwo dajesz się sprowokować, a więc odpuść innym i bądź mądrzejszy.

Czy możesz mi pomóc @Crime. Napisałem wcześniejszego posta ale nic nie odpisałeś.

Kappa.

Opublikowano

Tak nie powinien zachowywać się administrator. Za łatwo dajesz się sprowokować, a więc odpuść innym i bądź mądrzejszy.

Czy możesz mi pomóc @Crime. Napisałem wcześniejszego posta ale nic nie odpisałeś.

Nawet nie wiesz jak bardzo się staram, siedzi człowiek kilkanaście godzin przed komputerem i stara się zrobić dobry serwer. (ostatnio od sierpnia dosłownie ciągle idę spać o 5 rano a wstaje 10 i co? poprawiam castiosa)

I to jest przykre, bo gracze na prawdę nie potrafią docenić serwerów tylko obrzucać gównem jak kiedyś Naid pisał..

Co do Twojego problemu, zaraz napiszę do osoby która zajmuje się stroną i zobaczę co da się zrobić.

Opublikowano

Ciężko jest zachować zimną krew w zaistniałej sytuacji jaka miała miejsce właśnie tutaj. Ale mimo tego wiem że się starasz naprawiać serwer i dobrze Ci to wychodzi.

Ludzie to skurwysyny którzy żerują na nieszczęściu innych, w tym przypadku Ciebie. Nie wiem czy to można nazwać nieszczęściem ale to ty tutaj kule nosisz. 

Są raty, jest źle. Nie ma rat, jest c*****o. Nigdy nie sprostasz temu działaniu, więc tym się nie przejmuj, wiem coś o tym.

Gracze k***a nawet stabilnego serwera nie potrafią docenić, a co dopiero trudu włożonego przez administracje. Jak tacy k***a mądrzy są to niech sami

zrobią serwer i zobaczymy czy będzie tak kolorowo jak to im się wydaje być. 

Tak więc zachowaj tą zimną krew a będzie dobrze.

Czekam na dość szybką odpowiedź bo bardzo chętnie zawitał bym na serwer.

Pozdrawiam.

Kappa.

Opublikowano

Ciężko jest zachować zimną krew w zaistniałej sytuacji jaka miała miejsce właśnie tutaj. Ale mimo tego wiem że się starasz naprawiać serwer i dobrze Ci to wychodzi.

Ludzie to skurwysyny którzy żerują na nieszczęściu innych, w tym przypadku Ciebie. Nie wiem czy to można nazwać nieszczęściem ale to ty tutaj kule nosisz. 

Są raty, jest źle. Nie ma rat, jest c*****o. Nigdy nie sprostasz temu działaniu, więc tym się nie przejmuj, wiem coś o tym.

Gracze k***a nawet stabilnego serwera nie potrafią docenić, a co dopiero trudu włożonego przez administracje. Jak tacy k***a mądrzy są to niech sami

zrobią serwer i zobaczymy czy będzie tak kolorowo jak to im się wydaje być. 

Tak więc zachowaj tą zimną krew a będzie dobrze.

Czekam na dość szybką odpowiedź bo bardzo chętnie zawitał bym na serwer.

Pozdrawiam.

Już powinno działać.

Opublikowano

Nawet nie wiesz jak bardzo się staram, siedzi człowiek kilkanaście godzin przed komputerem i stara się zrobić dobry serwer. (ostatnio od sierpnia dosłownie ciągle idę spać o 5 rano a wstaje 10 i co? poprawiam castiosa)

I to jest przykre, bo gracze na prawdę nie potrafią docenić serwerów tylko obrzucać gównem jak kiedyś Naid pisał..

Co do Twojego problemu, zaraz napiszę do osoby która zajmuje się stroną i zobaczę co da się zrobić.

Wiesz co nie mam nic do ciebie, ale wbijając na castiosa zobaczyłem urywki deili z mojej pamięci, zrobiliście parę rzeczy na plus jednak trochę na odpierdol poszliście robiąc na gotowej paczce serwer, deila powinna stać martwa no chyba że smok chciałby ją reaktywować, nie wy. To nie jest hejt tylko opinia, jak już wspomniałem nie mam nic do ciebie, naprawiliście dungeony które potrafiły mnie wkurwić do potęgi jednak następny serwer jak będziesz robił zrób od początku, bo jak sam wiesz do trzech razy sztuka nie działa w przypadku serwerów. Mam nadzieje że rozumiesz o co mi chodzi i nie spowoduję fali krytyki wobec mnie po napisaniu tego posta.

Opublikowano

Wiesz co nie mam nic do ciebie, ale wbijając na castiosa zobaczyłem urywki deili z mojej pamięci, zrobiliście parę rzeczy na plus jednak trochę na odpierdol poszliście robiąc na gotowej paczce serwer, deila powinna stać martwa no chyba że smok chciałby ją reaktywować, nie wy. To nie jest hejt tylko opinia, jak już wspomniałem nie mam nic do ciebie, naprawiliście dungeony które potrafiły mnie wkurwić do potęgi jednak następny serwer jak będziesz robił zrób od początku, bo jak sam wiesz do trzech razy sztuka nie działa w przypadku serwerów. Mam nadzieje że rozumiesz o co mi chodzi i nie spowoduję fali krytyki wobec mnie po napisaniu tego posta.

Wiem, ale po prostu otrzymywałem zbyt wielki spam na return serwera, więc tak zrobiłem, nie żałuje, kto chce to gra. ;)

Opublikowano

Takie pytanko ode mnie z tego co zauważyłem w grze to system osiągnięć nie działa?

Misja na dzikie sługi nie pokazuje ile juz zabilem, chyba ze ,usze pierwsza zrobic.

Tak ma byc czy mi się coś porąbało :D

Kappa.

Opublikowano

Takie pytanko ode mnie z tego co zauważyłem w grze to system osiągnięć nie działa?

Misja na dzikie sługi nie pokazuje ile juz zabilem, chyba ze ,usze pierwsza zrobic.

Tak ma byc czy mi się coś porąbało :D

1. Jeszcze coś z tym wymyślimy przy większym update.

2. Jeżeli zabijesz 50 automatycznie da Ci nagrodę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...