Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można wiedziec ile mniej więcej online???

Około 600, będzie więcej bo były tylko zapowiedzi, ale mają być zaczęte serie.

120-150

Wypie*dalaj.

• Odpowiedzi 534
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mocno odpycha fakt, że serwer jest w połowie kopią Deili oraz arogancka administracja. Jednak mimo wszystko rozgrywka jest całkiem przyjemna, a muszę przyznać, że mamy dosyć wybredną ekipę.

c:

Opublikowano

Mocno odpycha fakt, że serwer jest w połowie kopią Deili oraz arogancka administracja. Jednak mimo wszystko rozgrywka jest całkiem przyjemna, a muszę przyznać, że mamy dosyć wybredną ekipę.

Nie będę mieć szacunku do osób które nie okazują go mi, każda odpowiedź w stronę użytkownika/gracza jest na takim samym poziomie jaki on reprezentuje. 

Dzięki. :)

moglibyście dodać teleport po dt, i trochę skrócić robienie go np na pieczęciach, taka moja propozycja :P 

Uwielbiam Świątynie Hwang, dlatego nie dodawałem prosto pod DT, ale skoro tak będzie lepiej to zostanie dodana przy najbliższej konserwacji serwera.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Uwielbiam Świątynie Hwang, dlatego nie dodawałem prosto pod DT, ale skoro tak będzie lepiej to zostanie dodana przy najbliższej konserwacji serwera.

przesadzają, najlepiej jeśli wszystko by mieli pod mordki podstawione... co to jest dojechać pod DT

zrób coś z BS'em, mi nie działa, zmieni z trzy razy i staje w miejscu albo w ogóle nie zmienia, i wątpię by to było zależne od neta, bo wszędzie zawsze działa tylko nie tu.

chyba że ma ktoś jakiegoś działającego pod ten serwer?

Opublikowano

Około 600, będzie więcej bo były tylko zapowiedzi, ale mają być zaczęte serie.

Wypie*dalaj.

600 chyba razem z mobami

skoro w jinno jest 100 osób to w shinsoo 30, a chunjo 15

na expowiskach max 200

łącznie jest 300-350 w tym 100 multi

#taka_sytuacja

@Edit

2k post :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

L7AVjX2.jpg

miasta pierwsze liczą po 100 osób + trzeba doliczyć subchannele i inne mapy;]

A "SuczaRavena" to nie jest przypadkiem wulgarny nick? Ja bym banował. ;]

Topic: Która profesja jest aktualnie najlepsza? Mam aktualnie ninję, nie wybrałem skilli, postać da radę usunąć.

Opublikowano

Fajny serwerek.
Bosy latwo sie ubija.
Fajny exp nie za ciezko.
Ulpeki latwo zdobyc.
Nie wiem jak pvp to sie zobaczy.
Jest zwoj zmiany profesji?

Na mapie od 115 jak sie zmieni channel czasami buguje sie i wyrzuca Cie na jakas smieszna mape z bialymi teksturami.

Opublikowano

600 chyba razem z mobami

skoro w jinno jest 100 osób to w shinsoo 30, a chunjo 15

na expowiskach max 200

łącznie jest 300-350 w tym 100 multi

#taka_sytuacja

@Edit

2k post :)

Taka sytuacja że jesteś debilem bo w shinsoo jest więcej osób (było 103 godzinę temu) dochodzą 2 subchannele na których jest po 50 graczy (w dodatku trzeba policzyć wszystkie mapy i ch) + chunjo nie ma, zresztą co ja się będę tłumaczyć jesteś marnym prowokantem który nawet zdania poprawnie nie potrafi złożyć już o hashtagach nie wspominając, wbij sobie do tego swojego pustego łba że Twoje zdanie mnie nie interesuje, a teraz żegnam i nawet nie staraj się pisać w moją stronę bo zlewam Cię ciepłym moczem, h5 niuńka.

#płaczące13stki

@Piteruum Na ten moment nie ma, ale coś się wymyśli.

Opublikowano

@Crime odpowiesz na moje pytanie dot. (balansu) profesji?

Na mapie od 115 jak sie zmieni channel czasami buguje sie i wyrzuca Cie na jakas smieszna mape z bialymi teksturami.

Sekretna mapa, a ty narzekasz?

Opublikowano

Wszystkimi powinieneś ugrać, mental nadal jest dobry mimo zniesionego duchowego.

Czyli WSZYSTKIE profesje są w miarę równe?

Opublikowano

A co z tymi metinami i bosami na mapie 90lvl, respia sie one wgl? 

Przed OX'em będzie przerwa konserwacyjna i powinny się już respić normalnie.

Opublikowano

która klasa najlepsza ?

~~Bony max ?

~~Skąd truta ?

Klasy i profki w miarę równe. Bony nie są max, ale różnica niewielka. HP od 6k do 8k, abs-y 10-15%. Truta z ripka chyba.

Opublikowano

Klasy i profki w miarę równe. Bony nie są max, ale różnica niewielka. HP od 6k do 8k, abs-y 10-15%. Truta z ripka chyba.

Truta z generałów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...