Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiveria.pl [Dedyk] [Medium]

Someya

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 379
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy biologa mozna robic na kazdym poziomie? np na 100 lvl poleci zab orka itd ?

Nawet jeśli nie polecą ząbki to zawsze możesz zabić określoną liczbę mobów i też zaliczy zadanie;)

Opublikowano

Nawet jeśli nie polecą ząbki to zawsze możesz zabić określoną liczbę mobów i też zaliczy zadanie;)

2000 orkow to troche za duzo chyba :) z 1 spota masz z 20/25 orkow max . 2000 orkow to z 1h sie bedzie bilo.

MC KONDUKTOR 

Opublikowano

2000 orkow to troche za duzo chyba :) z 1 spota masz z 20/25 orkow max . 2000 orkow to z 1h sie bedzie bilo.

Nikt nie mówił, że to easy.

Pomocnik
Opublikowano

Proponuje przemienić serwer z medium hard na medium easy bo 200lv nie pasuje jak narazie i dodaćdo

Sklepu bronie 30 lv zwiększyć drop pelerynek bo na Vesterisie jest łatwiej lub dodać nieskończoną bo biegać pewnie na tej mapie żeby 200 lvl dobić to masakra całe dozo pelerynek albo lura będzie trzeba szukać

Opublikowano

Dodajcie

- miksture many na start

- w sklepie zeby bylo np 10 dloni przebicia/kryta

- wzmocnien przedmiotu 200 sztuk a nie 1

- wierzchowiec startowy na 1h a nie na 15 min

- nieskonczona peleryne / albo wymianie kd na pelerynki bo przez 25 lvl wylecialo tylko 17 sztuk 

- buty wiatru zeby slota nie zajmowaly 

- bronie na 30 lvl do sklepu bo komu chce sie je dropic

MC KONDUKTOR 

Opublikowano

Godzinka to dużo? Pomyśl o limicie czasowym przy oddawaniu przedmiotów (co prawda nie wiem, czy tu on występuje bo biologa nie robiłem) ale zapewne jest. Więc wybicie tych paru mobków szybciej pójdzie+ drop yang + drop przedmiotów które możesz sprzedać :D

Z mojej strony:

1) Dodać 1h wierzchowca na start,

2) Dodać nieskończoną pelerynkę np za Punkty Osiągnięć bądź wymiana 1000 pelerynek zwykłych = jedna nieskończona,

3) Bronie na 30 lvl + 0 do sklepu,

4) Metki w m1 nie mają dropu- dajcie chociaż pelerynki,

5) Jest tu szkatułka serwerowa? Bo szczerze to żadna mi nie poleciała,

6) Dodajcie wybór czcionki i zamianę mobów na psy,

I teraz dwa pytania:

1) Do czego służy "Kapturnica zwyczajna"?

2) Dlaczego na lapku, gdzie GTA 5 śmiga aż miło mam lagi w pustym mieście? :D Internet też z gatunku tych aż " za dobrych" na potrzeby metina.

Mega propsy za świetne misje, już pierwsza z tą notatką zachęca do robienia kolejnych!

Opublikowano

Godzinka to dużo? Pomyśl o limicie czasowym przy oddawaniu przedmiotów (co prawda nie wiem, czy tu on występuje bo biologa nie robiłem) ale zapewne jest. Więc wybicie tych paru mobków szybciej pójdzie+ drop yang + drop przedmiotów które możesz sprzedać :D

Z mojej strony:

1) Dodać 1h wierzchowca na start,

2) Dodać nieskończoną pelerynkę np za Punkty Osiągnięć bądź wymiana 1000 pelerynek zwykłych = jedna nieskończona,

3) Bronie na 30 lvl + 0 do sklepu,

4) Metki w m1 nie mają dropu- dajcie chociaż pelerynki,

5) Jest tu szkatułka serwerowa? Bo szczerze to żadna mi nie poleciała,

6) Dodajcie wybór czcionki i zamianę mobów na psy,

I teraz dwa pytania:

1) Do czego służy "Kapturnica zwyczajna"?

2) Dlaczego na lapku, gdzie GTA 5 śmiga aż miło mam lagi w pustym mieście? :D Internet też z gatunku tych aż " za dobrych" na potrzeby metina.

dokladnie pkt 2 w pytaniach, mi tez sie karta gotuje, az ja wyciaglem bo szkoda mi jej ...

poza tym poprawcie bugi all i bedzie miodzio, oraz wezcie sobie pod uwage sugestie

Opublikowano

dobra, odpowiem na pare pytan zamiast administracji, bo uzyskalem sporo info

- kapturnica sluzy do robienia artefaktow i prawdopodobnie do tworzenia gildii 
- Bronie na 30lvl beda dostepne u handlarza za yangi (bedzie drogo), bedzie tez kolo 60% szansy na drop ich z besta
- sporo bugow zostalo juz naprawione, wszystko sie poprawi po 1 restarcie (czekamy na znalezienie i naprawienie bugow za 1 razem)
- Biologa mozna robic na kazdym lvlu (chodzi o drop)

Najwieksze bugi zostaly juz z bety usuniete, a te ktore nadal tam sa znikna po restarcie. Wszystko idzie w dobra strone  :D

miłosz

Pomocnik
Opublikowano

Naprawicie czarowne ostrze żeby leczylo a nie zabieralo hp, czy healer ma zwiększone leczenie i zwiększenie ataku czy bezużyteczny

Opublikowano

troszke to wszysko pokręcone i nie podobają mi się te zmianki do expa i do pvp ale wejde i zobaczę jak się będzie grać

Opublikowano

Właśnie w tych zmiankach jest caly urok- szybciej zrobisz dobre eq do expa i do pvp, bo nie będą na siebie nachodziły bezużyteczne dla danej grupy bonusy.

Dzięki za odpowiedzi na moje pytania, trochę się rozjaśnia wszystko;d

Opublikowano

Jeżeli ktoś ma problemy z połączeniem, prosimy aby aktywowali swoje konto przez emaail.

Około godziny 18:00 odbędzie się dość długa przerwa techniczna, mająca na celu wyeliminowanie błędów gry.
Po tej przerwie zostaną wam udostępnione szkat. expa, oraz handlarze - dzięki którym sprawdzicie system ulepszeń, dungeony jak i balans klas.

Opublikowano

Jeżeli ktoś ma problemy z połączeniem, prosimy aby aktywowali swoje konto przez emaail.

Około godziny 18:00 odbędzie się dość długa przerwa techniczna, mająca na celu wyeliminowanie błędów gry.

Po tej przerwie zostaną wam udostępnione szkat. expa, oraz handlarze - dzięki którym sprawdzicie system ulepszeń, dungeony jak i balans klas.

No i git !

Serwer swietny , Castiel bardzo bardzo spoko Administrator pomocny jak i komunikatywny .

Przewiduje na starcie 2k+ typa luźno ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...