Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MEDIUM] Attessia.eu / Attessia.pl

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie pytanko może nie adekwatne do serwera ale co do samej gry - co daje misja oznaczona na czerwono prócz zwiększonego expa? No i przy pisaniu wiadomości wywala błąd. Przy włączeniu panelu testera i wybraniu jakiejś opcji nie ma możliwości, aby zamknąć okno, trzeba odświeżyć stronę. Przydałoby się na czas bety jakiś krzyżyk umieścić.

Co do krzyżyka to jest, wyczyść cache przeglądarki itd

32013a60828246bc9ef703d370a46305.png

Czerwone misje są to misje specjalne. Zdobywamy w nich więcej złota i doświadczenia niż w normalnych, jednak potwory także są w nich silniejsze. Zostały one wprowadzone aby uzupełnić luki w klaserze.

Wiadomości można pisać od 10 poziomu.

Dalej się nic nie pojawia.

33f08f4381.png

ezgif-com-effects.gif

• Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciulowo bo brak grzybka za 1 Misje

I do tego na serwerze Globalnym tak do 10 Lv masz misje po 1,20 , 2,30 0,30 a tutaj  od razu po 10 min :D

Opublikowano

Za lochy to nic sie expa nie dostaje i Złota :D

Loch 2 Poziom 5/10 i dostałem 200 expa i 50 Srebra :D

No właśnie miałem to zauważyć, troszkę to przeszkadza w expieniu bo ludzie już mają po 100 lvl, a z lochów nic.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ciulowo bo brak grzybka za 1 Misje

I do tego na serwerze Globalnym tak do 10 Lv masz misje po 1,20 , 2,30 0,30 a tutaj  od razu po 10 min :D

Od poziomu 1 do 999 misje trwają po 5, 10, 15 lub 20 minut nie wliczając premii wierzchowca i prawdopodobnie tak zostanie.

Nagrody z lochów w postaci xp i złota nie są napisane, znalazłem już mnożnik z globala, więc lada dzień to naprawię.

No właśnie miałem to zauważyć, troszkę to przeszkadza w expieniu bo ludzie już mają po 100 lvl, a z lochów nic.

W panelu jest reset piw.

Dziękujemy wszystkim za udział w becie i zgłaszanie błędów. To bardzo ważne dla nas. Wczoraj zostało wgrane kilka drobnych poprawek, dzisiaj pojawi się generator przeciwników w misjach jak na globalu. Od środy mam więcej czasu więc będę poprawiał resztę błędów + rzeczy z listy (Podpięty post).

Opublikowano

Zapraszanie znajomych przez e-mail też nie działa.

Działa tylko swf się troszeczkę "uszkodził". Jak seremo wróci to poprawi.

Zapraszanie znajomych przez e-mail też nie działa.

Zbędna funkcja trochę. Na globalu została użyta może przez 2% graczy.

Na globalu jest to i u nas też musi być.

Opublikowano

Rozbudowę budynków

Podaj nick, nazwę gildii oraz id błędu lub tekst jaki jest wyświetlany 

Nick : DamianTester gildia : DankeJaBaske tekst bledu : Akcja nie powiodła się id błedu (#-001)

Opublikowano

Błędy 

Gdy klikam wejście do wieży [chce zaatakować] to pisze : ''Błąd: Akcja nie powiodła się. (#-001)'' 

@Edit

Nie da się wejść do portalu piekieł osobistego nic nie pisze, po prostu klikam i nic 

I po drugie pisze, że bestia ma 0% hp

@Edit

Czy będzie jakaś mała rekompensata dla graczy którzy zrobili lochy 1-9 z małą ilośćią expa? tzn że dostawali po 160 expa? Tak wiem, że to beta ale lvl przyda się do testowania

Opublikowano

Przerywa połączenie po obejrzeniu walki, zbugowane HP w wiadomości po pojedynku (mam więcej niż przeciwnik, a przegrywam o.O według napisów).

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

O co tu chodzi?

bbbd0efb67.png

0cecc37bc4.png

Masz pełny plecak.

Błędy 

Gdy klikam wejście do wieży [chce zaatakować] to pisze : ''Błąd: Akcja nie powiodła się. (#-001)'' 

@Edit

Nie da się wejść do portalu piekieł osobistego nic nie pisze, po prostu klikam i nic 

I po drugie pisze, że bestia ma 0% hp

@Edit

Czy będzie jakaś mała rekompensata dla graczy którzy zrobili lochy 1-9 z małą ilośćią expa? tzn że dostawali po 160 expa? Tak wiem, że to beta ale lvl przyda się do testowania

Aby walczyć w wieży musisz mieć 150 poziom.

Portal nie był jeszcze robiony, tak samo jak ten w gildii.

Rekompensata możliwa, że będzie, zobaczymy.

Od teraz zabieram się za poprawki błędów, balans itd, więc wieczorem zostanie wszystko wgrane.

Opublikowano

Gracz Nerfinek nawala na bocie jak szalony, w 1 godz 227 lvl 6151 przygod zrobionych i w niecałe 3 minuty dodał sobie za pomocą monet aż 1000 stat w jedną ceche - tak wiem, że to beta.. ale no ludzie jeżeli na oficialu tacy gracze będa..

Opublikowano

Gracz Nerfinek nawala na bocie jak szalony, w 1 godz 227 lvl 6151 przygod zrobionych i w niecałe 3 minuty dodał sobie za pomocą monet aż 1000 stat w jedną ceche - tak wiem, że to beta.. ale no ludzie jeżeli na oficialu tacy gracze będa..

Niczego nie zbugował. Używa clickera. Na oficjalu tak nie będzie, bo nie będzie opcji odnawiania grzybów i resetów piw.

Opublikowano

Mam nadzieje, oraz mam kolejny blad - nie dziala order przedsiębiorcy [ten ze zdobywaniem złota] oraz order odwagi [ten z honorem]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...