Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MEDIUM] Attessia.eu / Attessia.pl

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wyczyściło cale eq i nie tylko u mnie z tego co widzę

Przy wsześniejszej aktualizacji skrypt nie uwzględniał dwóch warunków, czego wynikiem było generowanie przedmiotów widmo i dla innych klas niż nasza. Teraz juz wszystko działa, przedmioty jednak zostały skasowane aby pozbyć sie tych niewłaściwie wygenerowanych. Przypominam, że to tylko beta i chcemy usprawnić wszystko na 100%.

Opublikowano

W dniu dzisiejszym dodaliśmy do albumu zawartość która znajduję się również na globalnym serwerze czyli:

- Potwory z wieży,portalu oraz Easteros

- Przedmioty wielkanocne,świąteczne oraz te które pojawiają się podczas halloween

Zostanie to wprowadzone tak jak reszta nowości w II Fazie Bety

d3a001311cf949be934c1bf1eb5d5731.png

43ee9fba42124dfea7e70d219f46e2ef.png

64416f7d844d470992b0c7c129262857.png

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Update:

- Portal gracza (Brakuje przeciwników, tak samo jak w wieży)

- Naprawiono zrywanie połączenia podczas czytania raportów walk

- Naprawiono sprawdzanie bana podczas logowania

- Limity złota uwzględniają najpierw bonusy

- Naprawiony order lochów

- Naprawione wymagane doświadczenie od poziomu 393

Opublikowano

Witam - proszę o dodanie mi broni minimum 600 srednich gdyz przegrywam  w misjach a złota nie mam.. *facepalm*

Opublikowano

really?... usuneliscie eq - ok ale chociaz mogliscie dac bron zeby cos szlo w misjach... co mam 3 warty żeby nowa broń?

@Edit

za gryfa kupie se nową bron

Opublikowano

W dniu dzisiejszym do gry dodany został Dr Abawuwu u którego możecie wylosować różne nagrody.

Jest on trochę inny niż ten z wersji globalnej.

Jego działanie możecie ujrzeć na poniższym gifie

Hc39EuZ.gif

Regulamin sygnatur

Opublikowano

No ładnie wam to dodawanie idzie ale mnie zastanawia po co skoro łatwiej byłoby usunąć z nowej wersji rzeczy żeby dojść to tego co tam sobie planujecie osiągnąć.

Nie dość, ze niespecjalny wygląd ma ta stara wersja to i optymalizacja 2/10 w porównaniu do nowej.

Hejo

Opublikowano

No ładnie wam to dodawanie idzie ale mnie zastanawia po co skoro łatwiej byłoby usunąć z nowej wersji rzeczy żeby dojść to tego co tam sobie planujecie osiągnąć.

Nie dość, ze niespecjalny wygląd ma ta stara wersja to i optymalizacja 2/10 w porównaniu do nowej.

Lubimy starą wersję i w niej się lepiej czujemy. Takie były założenia projektu i to rozwijamy.

Wygląd w naszej ocenie jest dużo fajniejszy niż nowa wersja ze względu na klimat a co do optymalizacji to z tego co testujemy to nowa wersja wypada 2/10 w porównaniu do naszego swf a dokładniej Seremo bo to on jest głównie za to odpowiedzialny B)

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Lubimy starą wersję i w niej się lepiej czujemy. Takie były założenia projektu i to rozwijamy.

Wygląd w naszej ocenie jest dużo fajniejszy niż nowa wersja ze względu na klimat a co do optymalizacji to z tego co testujemy to nowa wersja wypada 2/10 w porównaniu do naszego swf a dokładniej Seremo bo to on jest głównie za to odpowiedzialny B)

Będziecie robili wersje HTML5?

W dniu dzisiejszym do gry dodany został Dr Abawuwu u którego możecie wylosować różne nagrody.

Hc39EuZ.gif

Twierdze dodacie czy zedytujecie swf losowania aby usunąć drewno i kamień?

Opublikowano

Będziecie robili wersje HTML5?

Hc39EuZ.gif

Twierdze dodacie czy zedytujecie swf losowania aby usunąć drewno i kamień?

Wersji html5  nie zrobimy ze względu na zabezpieczenia.

Co do twierdzy nie zostanie ona wprowadzona a jeśli już to na pewno nie na start.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Serwer spoko

Ale flagi miały być i wgl

Taką wielką trudność sprawia przejrzenie tematu?

Beta testy są podzielone na dwie fazy, aktualnie trwa pierwsza faza gdzie testujemy samą podstawkę gry. W najbliższych dniach jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem wejdziemy w drugą fazę bety z dodatkami.

1000093817-removebg-preview-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...