Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MEDIUM] Attessia.eu / Attessia.pl

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Czekam na jakieś easter egg'i związane ze wcześniejszymi odsłonami serwera. W końcu możecie stworzyć prawie wszystko. Wykażcie się.

2. Jaki jest pełny skład administracji i jakie były ich główne projekty?

3. Kto będzie głównym właścicielem serwera/domeny? Nie chce powtórki z ZRT.

1. Raczej nie będzie ester eggów ponieważ kto inny prowadził poprzednie odsłony serwera.

2. Pełen skład naszej ekipy niezostanie nigdy podany ponieważ te osoby sobie tego nie życzą.

3. Nie jest to istotne. Staramy się zrobić by wszystko było dobrze

W ramach ścisłości, jestem "właścicielem" ale tylko w takim sensie że prowadzę projekt. Domena, serwer i tp to nie moja działka, zajmują się tym osoby niezwiązane z sfgame.

1000093817-removebg-preview-1.png

• Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy serwer będzie posiadał swoje forum?

Nie będzie bo nie widzimy takiej potrzeby.

Do kontaktu z administracją jest mail, zakładka support, w grze oraz na telegramie.

A jeżeli chodzi o np. szukanie ludzi gildii to planujemy dodać coś specjalnego ale to już po oficjalnym starcie :)

szkoda ze w poniedzialek ;/ no ale zobaczymy czy oplacalo sie czekac czy bedzie klapa ;p

Uznaliśmy że poniedziałek to będzie najlepszy dzień na rozpoczęcie bety ponieważ będziemy mieli czas na poprawki choć nie przywidujemy że coś będzie do poprawy (skromność) :P

Już teraz powiem że warto czekać bo robimy taki serwer na jakim od zawsze chcieliśmy zagrać a sądząc po zainteresowaniu inni również :)

Widzimy się na becie...

Opublikowano

Kolejna garść informacji.

Beta startuje oficjalnie w poniedziałek o godzinie 20:00 [24.10.2016].

Beta będzie podzielona na dwie mniejsze fazy:

Faza I - Serwer postawiony na czystej wersji globalnej

Faza II - Serwer postawiony na oficjalnym silniku [Własne dodatki typu magazyn, 14 loch]

Faza I potrwa określoną ilość czasu i po sprawdzeniu wszystkich funkcji zaktualizujemy serwer do fazy II. Dlaczego? Ponieważ najpierw chcemy wyłapać błędy w oryginalnych systemach oraz sprawdzić balans, a dopiero później przetestować nowości.

Od dzisiaj można już wejść na stronę i porozmawiać/zadać pytanie administracji.

Link: http://attessia.eu/

Opublikowano

Przypominam o jutrzejszej becie.

Zastanawia mnie ile osób będzie, dajcie jakoś znać o sobie byśmy wiedzieli na co cię przygotować :)

Ja na pewno zawitam ;)

ja też

Opublikowano

jesli tego nie zjebiecie moze byc calkiem pokaznia ilosc graczy 

jeszcze gdyby reklama siegala zagranice ;)

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Kiedy ma sie odbyc ten start ?

Start bety już jutro o 20 a oficjalny start serwera jeszcze nie wiadomo.

Musimy teraz wszystko sprawdzi i ewentualnie coś naprawić

Już zniknął. Gdzie happi dopisany do administracji jako grafik?

Ciebie już dodaliśmy co było błędem.

Teraz musi się wykazać by zagościć na tej liście.

Opublikowano

Kiedy więcej zdjęć laseczek z napisem Attessia i namawiania mnie, abym je wstawiał? Czy ten temat nie powinien być przez to zamknięty?

Opublikowano

Kiedy więcej zdjęć laseczek z napisem Attessia i namawiania mnie, abym je wstawiał? Czy ten temat nie powinien być przez to zamknięty?

Absolutnie nie wiem o czym mówisz.

Opublikowano

Nie wiesz, a pokazac Ci screeny naszych rozmów grupowych z telegrama? I te namawianie @Issante Do otworzenia tematu, że to niby jakiś losowy typek który chce po prostu wam popsuć reputację? Ja mogę Ci tu wszystko wypluć :) nie ma problemu, dostęp do zdjęć mam tak więc problemu nie będzie. Wtedy każdy się dowie do czego sebus byl zdolny, aby tylko rozreklamowac Attessie :)
Opublikowano

Nie wiesz, a pokazac Ci screeny naszych rozmów grupowych z telegrama? I te namawianie @Issante Do otworzenia tematu, że to niby jakiś losowy typek który chce po prostu wam popsuć reputację? Ja mogę Ci tu wszystko wypluć :) nie ma problemu, dostęp do zdjęć mam tak więc problemu nie będzie. Wtedy każdy się dowie do czego sebus byl zdolny, aby tylko rozreklamowac Attessie :)

Na czymś trzeba hype kręcić, żeby miał kto pieniądze wydawać w attessiowych itemshopach ;) dobrze że 1k grzybów na start

chętnie poczytam jak wrzucisz screeny

już się nie mogę doczekać startu normalnie .. i warnów bo już 10 % zebrałem w tym temacie.. takie kumple... reportujo..

Hejo

Opublikowano

Na pewno zawitam. Administracja jest ogarnięta. Mam nadzieje, że będzie się przyjemnie grało :)

Opublikowano

Wiesz kolego dla mnie to on może chapać dzidę murzynowi w młodej akacji, jeśli uważa ze to pomoże serwerowi. Nie od dziś wiadomo że najwięcej fejmu kreci się na dramach.

Ze względu na osobę x zapewne zawitam zobaczę co tym razem wykręcił, a co będzie dalej zobaczymy.

2sbu2dv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...