Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MEDIUM] Attessia.eu / Attessia.pl

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wgrany update, jeśli patrzeć od strony technicznej to dość spory. Zmiany:

- Zwiększenie zdobywanego doświadczenia o 100% (Teraz 500%, a nie 400%)

- Zoptymalizowane kupowanie przedmiotów

- Zoptymalizowane podejmowanie zadania w karczmie

- Przeciwnicy w lochach posiadają już nagrodę w postaci złota i doświadczenia

- Poprawiony balans między przedmiotami klasowymi 

- Ustalono wartości bloku w tarczy

- Poprawiony rozrzut i obrażenia broni

- Poprawione generowanie statystyk

- Dodano przedmioty bez statystyk na niskich poziomach

- Poprawione ceny przedmiotów w grzybach

- Poprawiono poziomy od których występują mikstury

- Poprawiono pancerz w przedmiot

- Poprawiono uwzględnianie wszystkich czynników wpływających na statystyki

- Dodano występowanie przedmiotów tylko na niskich/wysokich poziomach 

- Dodano przedmioty epickie na święta [Aktualnie można zdobyć przedmioty z kolekcji Hallowen]

W skrócie, od teraz przedmioty, ich bonusy, statystyki, obrażenia itd. generowane są jak na serwerze globalnym.

Jeśli chodzi o przedmioty to muszę jeszcze ustalić ich cenę w złocie jak na globalu, poprawić te generowane z toalety i przy rejestracji (Losowe dmg broni startowej).

• Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, czy zostanie mi dodany exp za zrobione lochy? [lvl przyda sie do testów w 2 fazie na bank] Bo dostawałem po 160, 300 expa za lochy - mój nick: DamianTester ilość zrobionych lochów : 116 obecny loch : cyrk grozy 7/10 Żartowniś bronek

@Edit

Nie mogę wkroczyć do cyrku grozy 7/10 wyskakuje ''Akcja nie powiodła się. (#-003)''

Oraz w orderze jest błąd - pokazuje, że mam 12 zabezpieczonych lochów a tak naprawdę mam 116

@Edit 2

Gdy wchodze na ranking i chce zobaczyć postać innego gracza to wyskakuje to ''Akcja nie powiodła się. (#-002)'

Z gildiami to samo

@Edit 3

Seremo ale o wszystkich problemach? bo ten u wiedzmy nie mozna, oraz aren

@Edit

Ile jeszcz editów nie wiem - ale do rzeczy.. otóż gdy odswiezam sobie zbrojownie i gabinet jakis przedmiot mnie interesuje i go kupuje ale co sie okazuje? gdy go kupie to w te miejsce jest ten sam przedmiot o tych samych atrybutach - mozna tak zrobic nieskonczonosc potek np.

Opublikowano

Witam, czy zostanie mi dodany exp za zrobione lochy? [lvl przyda sie do testów w 2 fazie na bank] Bo dostawałem po 160, 300 expa za lochy - mój nick: DamianTester ilość zrobionych lochów : 116 obecny loch : cyrk grozy 7/10 Żartowniś bronek

@Edit

Nie mogę wkroczyć do cyrku grozy 7/10 wyskakuje ''Akcja nie powiodła się. (#-003)''

Oraz w orderze jest błąd - pokazuje, że mam 12 zabezpieczonych lochów a tak naprawdę mam 116

@Edit 2

Gdy wchodze na ranking i chce zobaczyć postać innego gracza to wyskakuje to ''Akcja nie powiodła się. (#-002)'

Z gildiami to samo

Wiemy o problemie zaraz zostanie to naprawione.

@Edit Naprawione ;)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@Edit

@Edit 2

Z gildiami to samo

@Edit 3

@Edit

Ile jeszcz editów nie wiem - ale do rzeczy.. otóż gdy odswiezam sobie zbrojownie i gabinet jakis przedmiot mnie interesuje i go kupuje ale co sie okazuje? gdy go kupie to w te miejsce jest ten sam przedmiot o tych samych atrybutach - mozna tak zrobic nieskonczonosc potek np.

Wszystko już działa, wgrywaliśmy nowe zabezpieczenia i chwilo wystąpiły komplikacje. O co chodzi z orderem?

Opublikowano

@Edit

@Edit 2

Z gildiami to samo

@Edit 3

@Edit

Wszystko już działa, wgrywaliśmy nowe zabezpieczenia i chwilo wystąpiły komplikacje. O co chodzi z orderem?

Tak jakby nie wyświetla poprawnie ilości zrobionych lochów cofa się o 1 lub ileś tam oraz dostane expa za zrobienie poprzednich lochów? od 1 do cyrku grozy 7/10 [teraz mam 10/10 bo kryty siadły ostre więc za to nie wliczamy]

@Edit już mam piekło 1/10 xD

@Edit 2 order już poprawnie wyświetla ilość zrobionych lochów.. wcześniej źle wyświetlał nwm o co chodzi.

@Edit 3 wieża nie działa [chyba, że jest na liscie do napisania a ja nie zobaczylem to przepraszam]

@Edit 4 Ok, oraz mam 287 lvl czy ktorys tam i w wiezy jest krol jaszczur o to  mi chodziło

Opublikowano

@Edit

@Edit 2

Z gildiami to samo

@Edit 3

@Edit

Tak jakby nie wyświetla poprawnie ilości zrobionych lochów cofa się o 1 lub ileś tam oraz dostane expa za zrobienie poprzednich lochów? od 1 do cyrku grozy 7/10 [teraz mam 10/10 bo kryty siadły ostre więc za to nie wliczamy]

@Edit już mam piekło 1/10 xD

@Edit 2 order już poprawnie wyświetla ilość zrobionych lochów.. wcześniej źle wyświetlał nwm o co chodzi.

@Edit 3 wieża nie działa [chyba, że jest na liscie do napisania a ja nie zobaczylem to przepraszam]

Wieża działa, wejście od poziomu 150. XP nie zwrócimy, to tylko beta, możliwe że dodam do panelu reset lochów. To nie "kryty" tylko broń kupiona przed wczorajszym updatem.

Opublikowano

U mnie wywala waszą stronę na czarny ekran i w ogóle jej nie ładuje ;) A jakoś 2 godziny temu normalnie się logowałem.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

83fc95a7ccea478a885de0c425517f20.png

Ciągle pracujemy nad nowościami które zostaną wprowadzone w II Fazie

Aktualnie arena uległa renowacji.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Kilka informacji z nowości w swf które szykujemy na drugą fazę bety.

#Dodane dźwięki dla sprzedania/poruszania przedmiotami.
#Dodany dźwięk przy trafieniu przedmiotu epickiego.

217d6169ff2b44b3b28b759a82d0d04e.png

650a2b4bfc8e4b7aaad93f0cb1ef74e2.png

Wygląd jak i opis jest teraz taki jak na nowej wersji swf.

Oczywiście dodaliśmy też klepsydry które niedawno zostały dodane na globala :)

b64e617c34794ccf913d10f800fe21c9.png

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Kolejny update:

- Dodano 100% szansy na grzyba z pierwszej misji każdego dnia

- Automatyczne święta

- Automatyczne eventy

- Uwzględnienie bonusów z eventów, wieży, albumu, gildii wszędzie*

- Zmienione bonusy z eventów**

* Bonus złota z wieży, gildii i eventów zwiększa złoto zdobywane z misji, lochów, wieży, warty, lochów gildii, premii środowiska. 

* Bonus doświadczenia z albumu, gildii i eventów zwiększa zdobywane doświadczenie z misji, lochów, portalów, wojen gildii,

* Bonus grzybów zwiększa szansę na zdobycie grzyba z misji.

* Bonus przedmiotów epickich zwiększa szansę na zdobycie przedmiotu epickiego z misji, lochów, wieży, sklepów, toalety.

** Od teraz eventy mają następujące bonusy:

- Event doświadczenia: Doświadczenie + 100%

- Event złota: Złoto + 100%

- Event epicki: Szansa na znalezienie przedmiotu epickiego: + 100%

- Event grzybów: Szansa na znalezienie grzyba: + 100%

- Event wszystkiego: Wszystkie bonusu powyżej

Opublikowano

Mam 69 poziom i nie wypadł mi jeszcze klucz do 1 lochu. :(

Coś klucze do lochow się bugowały :D 100 Lv a nie mam do 5 jeszcze :D

Update wgrany:

- Zbalansowane ceny przedmiotów

- Poprawione występowanie kluczy w misjach

Opublikowano

Czy dodacie zatrzymywanie się przedmiotów jak się trafi epik?

Jest dodane, ale nasze skrypty pracują za szybko i silnik nie nadąża.

Tak trochę średnio, że po raz drugi mam całe sety dla maga, a nic dla zwiadowcy ;_;

20c3479f4f.png

Znam ten błąd, jutro poprawie. Z tego co wiem pojawia się tylko u zwiadowcy po odświeżeniu sesji.

Opublikowano

A co z wieżą? Bo atakuję ale nie mam piernika tylko jaszczura ;_;

Wieże mamy napisaną brakuje jedynie rozpisanych mobów ale jest to pracochłonne dlatego zostawiliśmy to na trochę później.

Myślę że do końca tygodnia powinna być skończona w stu procentach.

1000093817-removebg-preview-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...