Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia.pl [Dedyk] [Easy]

Erbia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skąd masz te info?

Nieee 6/7 nie zostaną zmienione! Dłonie Kryta, roski itd do 1kk :)

6/7 nie mogą bo one będę trzymać gospodarkę :)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngErbia

To ja źle powiedziałem. Nie myślisz że 250kk za jedną zmianke to trochę za dużo jak na obecną sytuacje z yangiem? Chyba że sztabki będą szybciej dropały. Nie można by dodać 10 zmianek tego i 10 zmianek tego za tę samą cene? np 150kk? Czy nie uważasz że tak było by lepiej?

Kappa.

Opublikowano

Mając 105lvl miałam do zrobienia biologa tylko do zwykłych konarów - tak ma być?

Fajnie ja mam 105 i biolog skończył mi się na matowych lodach ;_;

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngErbia

To ja źle powiedziałem. Nie myślisz że 250kk za jedną zmianke to trochę za dużo jak na obecną sytuacje z yangiem? Chyba że sztabki będą szybciej dropały. Nie można by dodać 10 zmianek tego i 10 zmianek tego za tę samą cene? np 150kk? Czy nie uważasz że tak było by lepiej?

Tak być może byłoby lepiej na te chwilę. To serwer easy, są sztabki więc będzie bardzo dużo yang (w przyszłości), jeśli dalibyśmy te 6/7 za bezcen itemki w ogóle nie miałby wartości, tak naprawdę dobre 6/7 ustawią rynek... ponadto na mapach 105 + dropiąc odpowiednią liczbę ulepszaczy do tworzenia eq wydropicie baardzo dużo yang :) Dopiero 1 dzień minął. Obstawiam, że jeszcze z 2-3 dni i już 6/7 nie będą problemem...

Opublikowano

Tak być może byłoby lepiej na te chwilę. To serwer easy, są sztabki więc będzie bardzo dużo yang (w przyszłości), jeśli dalibyśmy te 6/7 za bezcen itemki w ogóle nie miałby wartości, tak naprawdę dobre 6/7 ustawią rynek... ponadto na mapach 105 + dropiąc odpowiednią liczbę ulepszaczy do tworzenia eq wydropicie baardzo dużo yang :) Dopiero 1 dzień minął. Obstawiam, że jeszcze z 2-3 dni i już 6/7 nie będą problemem...

Rozumiem. Czy drop sztabek będzie zmieniany? Na większy? Masz na myśli dropienie sztabek + yang z mapy na 105 tak? A potem sprzedawanie ulepszaczy z tej mapy w shopkach? No tak, ale nowi nie będą mieli takiej możliwości aby zrobić sobie to eq. W końcu to nie jest taki zły pomysł z 6/7. Będzie troche trudniej, ale zobaczymy. Trzymam Cię za słowo :D

Kappa.

Opublikowano

Wkurzają mnie bugi jak cofanie hp za biologa ...

Lycan jest zbugowany ( każdy kto grał nim na globalu i gra tutaj powinien wiedzieć o co chodzi ) 

Opublikowano

pomoże ktoś? co zrobić by jakoś ubijać te mobki na mapie 105...bony itp itd. wojem body nie mogę ogarnąć spota takiego pół na pół

Opublikowano

Ludzie... 6/7 maja byc drogie i jest tak jak powinno byc, zamiast wbijac ciagle lvl i hejotwac, ze to drogie, to drogie nic nie zarobicie.... Trzeba sie zatrzymac i podrobic. Rozumiem, ze to easy, ale gdzie zarobicie na typowym expie???

Opublikowano

pomoże ktoś? co zrobić by jakoś ubijać te mobki na mapie 105...bony itp itd. wojem body nie mogę ogarnąć spota takiego pół na pół

bony na diabły tam działają.

Kappa.

Opublikowano

likan to ma skille po bugowane ;-) to woj ma trzy stronie z fms-em na 70 poziomie skill na p z 2-3k dmg a likan kierwa durne rozedrzec na p 400 dmg wy jesteście śmieszni?

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

likan to ma skille po bugowane ;-) to woj ma trzy stronie z fms-em na 70 poziomie skill na p z 2-3k dmg a likan kierwa durne rozedrzec na p 400 dmg wy jesteście śmieszni?

Skille są odwzorowaniem PL :)

Opublikowano

Włączam zwyczajnie grę i się nie włącza.

Tak się dzieje po tej aktualizacji która była przed chwilą.

Jakieś pomysły?

VNp6c2U.png

Opublikowano

Włączam zwyczajnie grę i się nie włącza.

Tak się dzieje po tej aktualizacji która była przed chwilą.

Jakieś pomysły?

to samo, w sumie przed update tez mialem ten problem ale teraz nie moge wcale odpalic.

Back to BF3...

Opublikowano

Jak odpalam grę to mi wypier..dziela klienta przy wyborze królestwa a wcześniej nie mogłem całkiem go uruchomić.  :( Jakieś pomysły ? xD

Opublikowano

oni mają takie zabezpieczenia że jeśli client znajdzie gdzieś słowo cheat itd, nie ważne że to firefox, to wyłączy się, a włączyć go będzieci mogli dopiero po wyłączeniu na tym przykładzie firefoxa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...