Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia.pl [Dedyk] [Easy]

Erbia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra mina do złej gry ;)

Bug na 100% na moby polowa topki wbila lvl cofneli do 10% na moby z biologa i teraz bij szamanem w moby 5k  z bronia na 105 z sr 80 :) a mob 50k a hita ci po 2k :)

Polecam EQ na Diabły i w 6/7 na potwory :)

ktos powie jak odpalic clienta ? kasacja plkow root nic nie dala po spatchowaniu dalej nic 

Podaj syserr

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podaj syserr

No kurde 6/7  ;) zeby zrobić 6/7 musze ubic bosa na 105 :) aby zarobić ale bez 6/7 nie ubiję go i błędne koło się zatacza :) 

Pomyśl i nie jedz mi z tekstem ze w grocie drop :P przez 1h wyrdopie na 2 dodania ;) a no i pewnie wjedzie syf 6/7 a zmianka trochę kosztuję. 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

dlaczego działą mi tylko channel 5 oraz dlaczego po tepnięciu się z m1 na orki, logło mnie,a potem po wybraniu postaci loga mnie?

odbugowywałem kilka razy postać i nadal nic.

i wierzchowce mi nie działają, czy są od jakiegoś wyższego lv?

Opublikowano

A mozna uzyc pare eliksirow na 1 wierzcha czy nie ?

PS. Uzylem go na czarnej panterze bilem po 1350, potem zmienilem na walecznego lwa i walilem po tyle samo, a tylko pantera miala eliksir wiec cos nie halo

ponawiam, interesuje mnie to

MeYf0tS.gif

Opublikowano

macie tak przyjebane zabezpieczenia że nie moge mpcforum przeglądać bo mi clienta crashuje i odpalić go mogę dopiero po wyłączeniu firefoxa. i nawet mi kur wa nie pisać że to nie możliwe bo wiem co się dzieje u mnie na pc

To było też na pompie identycznie tak samo :)  ale co prawda to prawda hacki tam za bardzo nie działały :D 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

i znowu to samo raz sie odpalilo tworzylem postac i wywalilo clienta i tera nawet sie nie zalancza 

a w syser niema juz nic 

Spróbuj usunąć rooty z packa i pobrać od nowa, może to coś zresetuje. 

Kappa.

Opublikowano

Nie wiem czy warto grać na serwerze jedni odradzają drudzy mówią, żeby grać. Powie ktoś jak wygląda sytuacja?

Graj Arguś, graj. Fajnie się gra, niby taki przewalony drop broch, ale jak sie troche posiedzi z rękawiczką, to zrobisz całe eq bez problemu ;)

Opublikowano

Graj Arguś, graj. Fajnie się gra, niby taki przewalony drop broch, ale jak sie troche posiedzi z rękawiczką, to zrobisz całe eq bez problemu ;)

100 lvl w ile wbiję? Ninją da radę ugrać?

Opublikowano

Podaj syserr

Sztaby tak leca ze chyba 10h bym musial w grocie bic zeby miec yang na 6.7 i to jest easy ?;__;

79160594027661829163.png

Opublikowano

100 lvl w ile wbiję? Ninją da radę ugrać?

Ja gram Mentalem, zawsze bodym grałem, idzie grać bez problemu. Ninją będzie Ci łatwiej niż mi. Co do 100lv, to licząc z pd w ciągu 2/3h wbijesz, ale to na takim lajcie jakby xD

Opublikowano

Pomysł na serwer fajny.

Ale niestety kończę raczej tutaj grę.

Na tym serwerze nigdzie indziej moby ładują się z opóźnieniem jak i npc idę do przodu i nic pustka w m1 odnośnie NPC i mapy odnośnie mobów więc sorry ale na innych clienatch normalnie wszystko działało da się? da się? a u was giewno się da... to pierwsza sprawa,kolejną jest to.
Albo zmniejszycie ceny rosek i dłoni krytyka albo zrobicie stack po 200 bo to kierwa jest szit 180kk zarobilem na 71 poziomie kupiłem zaledwie ybane 200 rosek kryta przeszywki dłonie kryta i przeszywki a wszystko po 25 szt... i kasa poszła się yebać a gdzie na resztę ?

Ps.Jak każda denna administracja na serwerze bierzecie się kierwa za coś za co nie trzeba jesteście ślepi,tyle czasu zrobiliście aktualizacje nieważnych rzeczy od ważniejszych co gracze piszą.Ten serwer jest pod uj a nie pod graczy wy macie być dla graczy a nie gracze dla was,szkoda gadać.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Pomysł na serwer fajny.

Na tym serwerze nigdzie indziej moby ładują się z opóźnieniem jak i npc idę do przodu i nic pustka w m1 odnośnie NPC i mapy odnośnie mobów więc sorry ale na innych clienatch normalnie wszystko działało da się? da się? a u was giewno się da... to pierwsza sprawa,kolejną jest to.

Albo zmniejszycie ceny rosek i dłoni krytyka albo zrobicie stack po 200 bo to kierwa jest szit 180kk zarobilem na 71 poziomie kupiłem zaledwie ybane 200 rosek kryta przeszywki dłonie kryta i przeszywki a wszystko po 25 szt... i kasa poszła się yebać a gdzie na resztę ?

Ps.Jak każda denna administracja na serwerze bierzecie się kierwa za coś za co nie trzeba jesteście ślepi,tyle czasu zrobiliście aktualizacje nieważnych rzeczy od ważniejszych co gracze piszą.Ten serwer jest pod uj a nie pod graczy wy macie być dla graczy a nie gracze dla was,szkoda gadać.

Zgadzam się 100% :) 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Lagi, bugi (od 18lv do około 30lvl na likanie nie dostawałem wgl. punktów statystyk, przepadły) i ogólnie to nic ciekawego prócz tego likana, bo on akurat jest fajny.

Zostałbym na dłużej, jednak lagi są zbyt duże, a o bonowaniu na maxymalnych obrotach nie ma co marzyć :]

­

Opublikowano

Pomysł na serwer fajny.

Cena tych itemów została zmniejszona do 1kk

nad tymi "pustkami" pracujemy

Opublikowano

Punkty Ci przepadły? Dziwne. Na pewno jakoś to się wyjaśni.

Serwer wczoraj wyszedł a wy już oczekujecie cudów by serwer działał jak wisienka na torcie? Ważne że na razie serwer jest w miare stabilny i trzeba to docenić. "Nie w jeden dzień Rzym zbudowano", więc błagam wam powstrzymajcie się od negatywnych komentarzy wszelakiego rodzaju. Dajcie administratorom szansę się wykazać w naprawach problemów. Wiadomo że nie da się zbudować perełki od razu, zawsze coś będzie nie tak. Ale naprawdę doceńcie to że ten serwer jest i że ktoś tam siedzi i męczy się paskudnie abyście mogli grać. Takich rzeczy nie da się rozwiązać w 1 dzień..

Jak jesteście tacy dobrzy w te klocki to zróbcie serwer bez bugów i lagów na starcie. Chyba że jedyne co potraficie to pisać negatywne komentarze, które bardzo im pomogą... Panowie, trochę powagi.

Pragnę nadmienić że to jest taka jakby "Beta", gdzie wszystko jest testowane i naprawiane. Przynajmniej ja to tak odebrałem. Nie ma co się denerwować nie chcecie to nie grajcie, ale od komentarzy się powstrzymajcie bo to nic nie da.

Dziękuje... 

Ps. Jeżeli wam punkty znikają to zresetujcie je zwojem i po kłopocie.. Domyślić się chyba można? 

Ps. 2.  Nawet nie potraficie tego docenić że ktoś się stara, wystarczy że zaufacie i im to bardzo pomoże. Nawet tak prostej rzeczy.. No tak ale wy wolicie mieć pod mordkę talerz podstawiony... Tak łatwo nie ma.

Kappa.

Opublikowano

Jak ten serwer dopracujecie do końca to może zagram, na tę chwilę szkoda mi zaśmiecać dysku skoro są takie problemy.
Czekam na pełne naprawy i zawitam.

Jesteśmy elitą nie tłumem w sercach nosimy dumę! - Wspieraj swój lokalny klub!

4lpI8mb.png

Opublikowano

też mi przepadły punkty statusu, nie będę grał na takim syfie

Wystarczy zresetować pkt statusu itemkiem u handlarki i już będzie ok, nowi nie będą miec tego problemu

Opublikowano

Wystarczy zresetować pkt statusu itemkiem u handlarki i już będzie ok, nowi nie będą miec tego problemu

O której polepszycie resp mobów,mape 105 ( zeby dawać rade trzeba mieć full IS ( wiadomka ) lub eq moby,a żeby takie zrobić to trzeba chyba 2 dni sztabki dropić,i kiedy ogarniecie drop broch? @1361622928-U485574.pngErbia

Czekam na to od wczoraj i tylko stopuje to gre...

79160594027661829163.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...