Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia.pl [Dedyk] [Easy]

Erbia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cena tych itemów została zmniejszona do 1kk

nad tymi "pustkami" pracujemy

Dziwne bo ja nadal widzę tą samą cenę co była, widzę słowni jesteście jak z tym startem 100% o 16 ;00 :)  

Nie lepiej napisać zostaną wprowadzone jak skończymy zajmować się pierdołami typu Konkurs na fb?? 

'ZOSTANĄ' tak chyba miało być... 

55381514166733279449.gif

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziwne bo ja nadal widzę tą samą cenę co była, widzę słowni jesteście jak z tym startem 100% o 16 ;00 :)

Nie lepiej napisać zostaną wprowadzone jak skończymy zajmować się pierdołami typu Konkurs na fb?? 

'ZOSTANĄ' tak chyba miało być... 

Napisał że zostały zmienione to zostały zmienione. Nie wiesz że do tego potrzebny jest restart serwera? Przy następnym resecie będzie normalnie. Przestań hejtować... 

Kappa.

Opublikowano

Napisał że zostały zmienione to zostały zmienione. Nie wiesz że do tego potrzebny jest restart serwera? Przy następnym resecie będzie normalnie. Przestań hejtować... 

A ty przestań go bronić dziś był restart  3 razy :) i dziwne że nic w sumie nie zmienili. 

Na początek podobał mi się ale dalsza rozgrywka nie ma tu sensu!! 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

A ty przestań go bronić dziś był restart  3 razy :) i dziwne że nic w sumie nie zmienili. 

Na początek podobał mi się ale dalsza rozgrywka nie ma tu sensu!! 

Będę bronił każdego przed nie uzasadnionym hejtem z waszej strony. Nic nie zmienili? Przeczytaj update logi z wczoraj i dzisiaj. Wszystkiego naraz nie można zrobić. Koniec tematu.

Daj im szanse. 

Kappa.

Opublikowano

Przesyłam szczere gratulacje dla Admina, który wykazał się tak kuriozalną inteligencją, i nie zapakował gry do folderu przed kompresją.

Pozdrawiam!

69mRNXM.jpg

Opublikowano

Przesyłam szczere gratulacje dla Admina, który wykazał się tak kuriozalną inteligencją, i nie zapakował gry do folderu przed kompresją.

Pozdrawiam!

wystarczy wypakować do folderu bez pozdrowień

Opublikowano

Punkty Ci przepadły? Dziwne. Na pewno jakoś to się wyjaśni.

Serwer wczoraj wyszedł a wy już oczekujecie cudów by serwer działał jak wisienka na torcie? Ważne że na razie serwer jest w miare stabilny i trzeba to docenić. "Nie w jeden dzień Rzym zbudowano", więc błagam wam powstrzymajcie się od negatywnych komentarzy wszelakiego rodzaju. Dajcie administratorom szansę się wykazać w naprawach problemów. Wiadomo że nie da się zbudować perełki od razu, zawsze coś będzie nie tak. Ale naprawdę doceńcie to że ten serwer jest i że ktoś tam siedzi i męczy się paskudnie abyście mogli grać. Takich rzeczy nie da się rozwiązać w 1 dzień..

Jak jesteście tacy dobrzy w te klocki to zróbcie serwer bez bugów i lagów na starcie. Chyba że jedyne co potraficie to pisać negatywne komentarze, które bardzo im pomogą... Panowie, trochę powagi.

Pragnę nadmienić że to jest taka jakby "Beta", gdzie wszystko jest testowane i naprawiane. Przynajmniej ja to tak odebrałem. Nie ma co się denerwować nie chcecie to nie grajcie, ale od komentarzy się powstrzymajcie bo to nic nie da.

Dziękuje... 

Ps. Jeżeli wam punkty znikają to zresetujcie je zwojem i po kłopocie.. Domyślić się chyba można? 

Ps. 2.  Nawet nie potraficie tego docenić że ktoś się stara, wystarczy że zaufacie i im to bardzo pomoże. Nawet tak prostej rzeczy.. No tak ale wy wolicie mieć pod mordkę talerz podstawiony... Tak łatwo nie ma.

Rzym w jeden dzień by zbudowali gdyby puścili serwer dopracowany,a nie na odwal się,rozumiem jak to ktoś kiedyś pisał że jak gracze na serwerze są to automatycznie bugi wbijają no ale sorry kolego aż tyle podstawowych bugów?

A co do serwerów nie da się zbudować idealnych bo noobo podobne kidsy już wymagają więcej nowości niż są na serwerach może niedlugo sex moda dadzą na każdego serwa bo tak gracze wymagać będą,pamiętam 6 lat temu,to były serwer zero lagów bugów bo nie było nowości człowiek cieszył się że wbijał w jeden dzień 75 poziom,i były prawie darmo dodania i zmianki u handlarzy a nie płacić PLN na globalu a eq robił +9 kilka dni stalki itd... to były czasy,które nie wrócą,przykładem był xlast co zmienili nazwe na yitian2.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Z tym expem w grocie to tak serio? Na 93 poziomie z ratami 40% za spota zinów (też duży z komendantami) 9%? Jak widać nie ma co porównywać graczy z is z normalnymi którzy nie chcą wydawać pieniędzy na grę. 

Opublikowano

Z tym expem w grocie to tak serio? Na 93 poziomie z ratami 40% za spota zinów (też duży z komendantami) 9%? Jak widać nie ma co porównywać graczy z is z normalnymi którzy nie chcą wydawać pieniędzy na grę. 

Niby expi się na metkach w red lesie ale metka może jednego na 20/25  min znajdziesz :)

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Exp na metkach

Opublikowano

Pd dropi z metinów. Wtedy będzie o wiele szybciej.

Rzym w jeden dzień by zbudowali gdyby puścili serwer dopracowany,a nie na odwal się,rozumiem jak to ktoś kiedyś pisał że jak gracze na serwerze są to automatycznie bugi wbijają no ale sorry kolego aż tyle podstawowych bugów?

Wytłumacze Ci jak to działa. Serwer został wypuszczony dla graczy po to aby właśnie to te "podstawowe bugi zostały wykryte". Administracja jest sama na serwerze i dlatego potrzebuje nas społeczności abyśmy im pomogli. Widziałeś kiedyś puszczony serwer na start dopracowany? Bo ja przez jakieś 2 lata nie. Nie martw się tak, naprawią wszystko. Czasami skupiamy się na tych ważniejszych bugach i rzeczach, zapominając o podstawowych ;)

Kappa.

Opublikowano

Aktualnie pracujemy nad "zapisem pozycji"

Po restarcie:

-będą lecieć broszury lepiej

-czas respu mobów w grocie zostanie zmniejszony z 90 sekund (standardowo) do 60 sekund.

-ceny dopalaczy zostaną zmniejszone o 1kk

Forum niebawem też będzie :)

Co raz bardziej się przekonuje. Bugi są sprawnie i szybko kasowane?

Staramy się i robimy co w naszej mocy. W sumie to są małe błędy, jak już wspominałem nie ma typu "bug exp na metkach, yang bug" itd Tylko poprostu nie chcemy restartować serwera co 30 minut dlatego też staramy się naprawić kilka rzeczy i wtedy dopiero restart...

Opublikowano

Aktualnie pracujemy nad "zapisem pozycji"

Po restarcie:

-będą lecieć broszury lepiej

-czas respu mobów w grocie zostanie zmniejszony z 90 sekund (standardowo) do 60 sekund.

Zapomnaiłeś dodać o wspomagaczach 1kk :) ale pewnie zapomnisz i znów napiszesz ze zostało dodane i wszystko będzie po restarcie :) 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Pd dropi z metinów. Wtedy będzie o wiele szybciej.

Wytłumacze Ci jak to działa. Serwer został wypuszczony dla graczy po to aby właśnie to te "podstawowe bugi zostały wykryte". Administracja jest sama na serwerze i dlatego potrzebuje nas społeczności abyśmy im pomogli. Widziałeś kiedyś puszczony serwer na start dopracowany? Bo ja przez jakieś 2 lata nie. Nie martw się tak, naprawią wszystko. Czasami skupiamy się na tych ważniejszych bugach i rzeczach, zapominając o podstawowych ;)

A no widziałem dopracowane serwery 6 lat temu ;) Gdy nie było pro elo nowości tylko syrek i szmaragd na priva gdzie w 7 dni mogłeś być pro w stosunku do globalnego serwera metin2 ;).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Erbia zapomniałeś dodać o zmiankach 6/7 że będą tańsze.

Tak, dokładnie tak.

Jak mi napisałeś ze mam mu dać szanse, dam mu szanse jak naprawią wszystko bo w tym momencie nie ma co wracac do gry, a szamanem na mapie 105 :) pozdro  z tymi 100% moby było jeszcze znośnie a teraz ;p HAHAHHA o tak napiszę :)

Poczekamy zobaczmy jak na teraz nie zagram, ale mimo to mam nadzieje ze wrócę. 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Jak mi napisałeś ze mam mu dać szanse, dam mu szanse jak naprawią wszystko bo w tym momencie nie ma co wracac do gry, a szamanem na mapie 105 :) pozdro  z tymi 100% moby było jeszcze znośnie a teraz ;p HAHAHHA o tak napiszę :)

Poczekamy zobaczmy jak na teraz nie zagram, ale mimo to mam nadzieje ze wrócę. 

Cieszę się że masz nadzieje :) To już jakiś plusik.

Skąd masz te info?

Erbia napisał kilka postów wyżej. 

Kappa.

Opublikowano

Czy forum będzie dostępne kiedyś?

Powinni nidługo odpalić. Ale teraz zajmują się grą, jak większość rzeczy naprawią to zajmą się forum. Tak myślę.

Kappa.

Opublikowano

Coś pomyliłeś pisali o dopalaczach, o zmianie cen 6/7 nie wspominali

Wybacz mój błąd w takim razie. Wprowadziłem Cię w błąd, sorry.

Moja wina.

Ile osob gra w godzinach 15-22?

2k dzisiaj ponoć było.

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...