Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia.pl [Dedyk] [Easy]

Erbia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działamy nad szarfami. Drop broszurek został zwiększony o 50%, czas respów mobów w grocie został zmniejszony z 90 sekund do 60.

teraz naprawcie to, o co inni prosili. A mianowicie, dostosujcie exp do dropu. To ma być serwer Easy, a nie 2 terios, gdzie 1 lv wbija się w kilka godzin...

Opublikowano

Mi sie wydaje czy zamiast +50% dropu broszurek to jest -50% ? Teraz 0 broch w 20 minut z rekawica,z czego przed restartem miałem ich z 5 w 20 minut...

79160594027661829163.png

Opublikowano

Mi sie wydaje czy zamiast +50% dropu broszurek to jest -50% ? Teraz 0 broch w 20 minut z rekawica,z czego przed restartem miałem ich z 5 w 20 minut...

ja uważam że teraz dropią aż zbyt dobrze ... mi nawet po 3 sztuki ze spota potrafią polecieć ...

Opublikowano

Zresetuj punkty statusu zwojem od handlarki.

Zresetować zwojem ;)

Ja zresetowałem i zabrało mi 100 punktów :(. Miałem wymaxowaną siłe, zręczność i prawie wit a po resecie mam 37 wita

Opublikowano

Jeżeli już nastawialiście się na dużą liczbę graczy mogliście dać inne mapy. Bo ta co jest na 105 poziom wygląda jak mapa pod dungeon a nie pod expa gdzie jest na jednym ch ponad 30 osób. 

Opublikowano

Jeżeli już nastawialiście się na dużą liczbę graczy mogliście dać inne mapy. Bo ta co jest na 105 poziom wygląda jak mapa pod dungeon a nie pod expa gdzie jest na jednym ch ponad 30 osób. 

Bo ta mapa była jako dung na jakimś serwerze tylko nie pamiętam na jakim..

Ale zgadzam się z Tobą. Dorwać tam spota graniczy z cudem.

Opublikowano

Ja zresetowałem i zabrało mi 100 punktów :(. Miałem wymaxowaną siłe, zręczność i prawie wit a po resecie mam 37 wita

No i od nowa musisz rozdawać. Wszystkie statusy Ci zresetowalo i oddało prawidłowo punkty.

Opublikowano

Serverek polecam fajnie się pyka, będzie możliwość zmiany świecenia itemków bo ta co jest teraz aktualnie to troche lewacko wygląda...

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jak na razie serwer polecam, lykan na easy to swietne polączenie. Jesli administracja bedzie troszczyć sie o serwer moze on odniesc duzy sukces.

Wprowadzcie tylko shopy offline, bo cięzko przestawic sie na te zwykle.

Srij9JT.png

Opublikowano

Jakieś info, że off? :v

EDIT:

Dobra na funpage'u jest, zwracam honor. 

"Właśnie odbywa się krótka przerwa techniczna. Potrwa ok 5 minut ma na celu usunąć te wyrzucania i cofki. Powód cofek to ataki na serwer..."

Opublikowano

Mogę o coś prosić administrację?

Proszę więcej offów, wywalań klienta i jeszcze pozmieniajcie jakieś bony bo jak mieli 100% na moby to szło expić, a teraz "zrób 6/7" no pewnie, bez yang :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...