Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia.pl [Dedyk] [Easy]

Erbia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy tylko ja mam problem z uruchomieniem clienta gry?

Mam to samo nie moge go uruchomic ktos probowal mi pomoc i wyslal mi pacz lecz on nie pomogl ; /

Opublikowano

Tak, aktualnie trwa przerwa techniczna... Potrwa ok. 10-15 minut jeszcze :)

Przerwa techniczna a na ch5 da się wejść lub na ch3 z nowego konta bądź "odbugowanego".

Niektórzy za ten czas expią, dropią a reszta musisz czekać :)

Podawajcie jakiekolwiek informacje na temat tych waszych przerw technicznych bo ludzie o niczym nie wiedzą a spam jest okrutny.

Wnioskując rozmowy na TS'ie GA zapewnia nam 100% że bugi jakie były po przerwie zostaną odbugowane. Czekamy z niecierpliwością na cud :D

say_my_name_by_armagaten-daowbqg.png

Devils inside my mind

Opublikowano

Patchuje, klikam rozpocznij grę i 0 reakcji client nie chcę się uruchomić.

Może poczekaj na reset serwera. Pobierz z fb łatke.

Zmień w configu na window mode. 

Kappa.

Opublikowano

Chcecie y tego serwera zrobić cud zabezpieczony serwer a co wychodzi że nawet nie można clienta wlączyć bo tak zabezpieczony przed graczami? czy przed hackami i tak prędzej czy później będą hacki więc robicie takie cuda że się grać nie da 

Opublikowano

Bonujesz bojowego na perf 13godzin potem robisz syrka i go na 9,potem ci on znika nie zdenerwowałbys sie wtedy?

W ciągu 1 godziny wybonowałem calutkie eq, licząc ze stalką na woja ręcznie, bo jak wiadomo, usuwa bony ;) . To tylko gra, nie ma co się denerwować nad fikcyjnym przedmiotem x]

Opublikowano

Chcecie y tego serwera zrobić cud zabezpieczony serwer a co wychodzi że nawet nie można clienta wlączyć bo tak zabezpieczony przed graczami? czy przed hackami i tak prędzej czy później będą hacki więc robicie takie cuda że się grać nie da 

Poczekajcie aż Erbia zrobi ten reset serwera. Na pewno wam potem wrzuci jakąś łatke. Albo ściągnijcie starą łatke z fb. Sprawdzcie też czy w menedżerze urządzeń nie macie kilku launcherów odpalonych. Wtedy coś się psuje. 

Kappa.

Opublikowano

W ciągu 1 godziny wybonowałem calutkie eq, licząc ze stalką na woja ręcznie, bo jak wiadomo, usuwa bony ;) . To tylko gra, nie ma co się denerwować nad fikcyjnym przedmiotem x]

chyba 20 dt 20 diabły 15 miecze 10 ludzie 15 sztylety  :) tak wałasnie wyglada twoje eq bo ja od 12h bonuje x10 wachlarzy no i niestety nic ;(  

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Dowiem się ile osób gra na serverze? srednia liczba online prosiłbym bardzo

1,5k Srednia.

Jeden z użytkowników: MI DORADZIŁ ŻE JEŻELI WAM KLIENT NIE DZIAŁA TO ROOTY USUŃCIE Z PACK I POBRALI NA NOWO.

Kappa.

Opublikowano

chyba 20 dt 20 diabły 15 miecze 10 ludzie 15 sztylety   :) tak wałasnie wyglada twoje eq bo ja od 12h bonuje x10 wachlarzy no i niestety nic ;(  

Chcesz, to mogę pokazać ci mój ekwipunek, żeby potem nie było płaczu. Że macie pecha i nie potraficie sobie ustawić 2x bs'a na jednym koncie to nie moja wina.

Typowe Polaczki, sam płacz ...

1,5k Srednia.

Jeden z użytkowników: MI DORADZIŁ ŻE JEŻELI WAM KLIENT NIE DZIAŁA TO ROOTY USUŃCIE Z PACK I POBRALI NA NOWO.

Thx ;)
Opublikowano

1,5k Srednia.

to działa ;o

Ale na serwer nie da sie wbic.

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Chcesz, to mogę pokazać ci mój ekwipunek, żeby potem nie było płaczu. Że macie pecha i nie potraficie sobie ustawić 2x bs'a na jednym koncie to nie moja wina.

Typowe Polaczki, sam płacz ...

Thx ;)

No co ty ... 2 konta WOW na 3 bonuje...  człowieku.. no ale dobra ;)

55381514166733279449.gif

Opublikowano

to działa ;o

Ale na serwer nie da sie wbic.

Bo jest przerwa techniczna i małe problemy z logowaniem.  Za 10 min powinien być restart jakoś. Teraz jest całkiem wyłączony więc coś się dzieje.

@Edit

Down: Nie nie działa bo teraz wyłączyli. Naprawiają. Niedługo odpalą.

Kappa.

Opublikowano

Bo jest przerwa techniczna i małe problemy z logowaniem.  Za 10 min powinien być restart jakoś. Teraz jest całkiem wyłączony więc coś się dzieje.

To w takim razie okey :3 Myslalem ze jak pobralo mi locale to juz koniec ^.^

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...