Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia.pl [Dedyk] [Easy]

Erbia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogę o coś prosić administrację?

Proszę więcej offów, wywalań klienta i jeszcze pozmieniajcie jakieś bony bo jak mieli 100% na moby to szło expić, a teraz "zrób 6/7" no pewnie, bez yang :D

6/7 to porażka, okej rozumiem ma być cenne.. ale zastanawiam się jak mam na nie zarobić. W ciągu całego dnia stać mnie na jakieś 6 dodać - z tego wejdzie gówno i potrzebuje kolejnego dnia, aby zarobić na zmianki.

Jeżeli 6/7 ma być takie drogie to chociaż naprawcie biologa, który da jakieś bonusy, które umożliwią nam normalny exp. Bo z tego co widzę osoby z is'em mają jedynie szanse szybko zbijać spoty.

Zrobiłam naszyjnik na 90lvl +9 z przetopami w sumie daje mi 42% średnich obrażeń. Ucieszona ja idę na spota z myślą "teraz będę kosić". Noooo, biję aż 1k więcej. :D

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogarniecie serwer to graczy wam na pewno będzie dochodzić w coraz szybszym tempie:

- naprawicie biologa
- dodajcie jakieś sensowne misje bo jedyna tutaj to biolog (zbugowany)
- pozmieniacie mapy po grocie, poprawicie exp i będzie git bo pseudo youtuberzy i nie tylko z full is potrafią wbić maxa w przeciągu 2 dni. Gdzie normalny gracz na zwykłym pd wbija level z 105 na 106 w 20 min. Na "największym spocie".
- W oknie kupna marmurów dodajcie wybór jaki chcemy marmur dostać lub zmniejszcie cenę kupna 

Opublikowano

6/7 to porażka, okej rozumiem ma być cenne.. ale zastanawiam się jak mam na nie zarobić. W ciągu całego dnia stać mnie na jakieś 6 dodać - z tego wejdzie gówno i potrzebuje kolejnego dnia, aby zarobić na zmianki.

Jeżeli 6/7 ma być takie drogie to chociaż naprawcie biologa, który da jakieś bonusy, które umożliwią nam normalny exp. Bo z tego co widzę osoby z is'em mają jedynie szanse szybko zbijać spoty.

Zrobiłam naszyjnik na 90lvl +9 z przetopami w sumie daje mi 42% średnich obrażeń. Ucieszona ja idę na spota z myślą "teraz będę kosić". Noooo, biję aż 1k więcej. :D

Sprawdź wróżkę ile można na niej zarobić ;) spróbuj chwilkę podropić z rękawiczką :) ludzie z którymi rozmawiamy na ts3 dają radę :)

Opublikowano

Sprawdź wróżkę ile można na niej zarobić ;) spróbuj chwilkę podropić z rękawiczką :) ludzie z którymi rozmawiamy na ts3 dają radę :)

No tak, idź na wróżkę powiadasz :D

Jak 120 WP sobie rady nie mógł dać... :D

Może jakieś EQ? Diabły na nią czy co?

Zmniejszcie cenę tych 6/7 lub dodajcie do dropu np. z metków w red jakis %

Opublikowano

Ile graczy oonline?

ponad 1k.

ten jebanych patcher to jakas porazka speed 50....kb/s gdzie mam neta 20 japierdole pelase

To sprawdź połączenia i neta na www.speedtest.net, ja mam 25 i mi śmiga normalnie.. Nie zjebany patcher tylko twój internet. Jesteś pierwszą osobą która skarży się że jej wolno się patch pobiera.

Kappa.

Opublikowano

Brakuje wiele przetopów min. rubinowych lez.

- Nie da sie handlowac jednoczesnie yangami i bryłkami.

Da sie. Najpierw dajesz brylki potem yangi.

Kappa.

Opublikowano

Właśnie odbył się restart serwera, który wprowadził następujące zmiany:

- zwiększono szansę na pomyślne wejście kamienia dusz
- dodano misję na szarfę (od 105)
- poprawiono biologa, jest już gotowy cały
- zresetowano każdemu biologa
- biologa można oddawać w całości
- dodano wymianę małży+ na małż u Uriela
- zmniejszono ilośc hp mobów na mapie 140
- zwiększono ilośc expa mobów na mapie 140
- dodano fryzury do sklepu gracza
- zmniejszono cenę za marmurek do 1kk
- dodano drop przetopów z bossów do nowej biżuterii
- zmniejszone ceny KD+5 u handlarki o połowę

- dodano drop Zasuszonych Głów

Opublikowano

a kto mi teraz odda kasiore za biola?! ;D

Nie tylko ty masz problem taki :P i pytanie czy kasa zostanie zwrócona :/  ale chyba nie ma szans.

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Wy lepiej zrobcie cos z mapa na 105 lvl.. a nie 140.. bo nikt go nie wbije..

Exp na 105 lvlu jest zalosny, moby za duzo hp, i jak niby mam dobic tam 140.. tylko full is na to pozwala..

i mowicie mi ze mam od nowa klikac tyle razy ? te wszystkie konary itd.. zalosne..

MeYf0tS.gif

Opublikowano

Właśnie odbył się restart serwera, który wprowadził następujące zmiany:

- zwiększono szansę na pomyślne wejście kamienia dusz

- dodano misję na szarfę (od 105)

- poprawiono biologa, jest już gotowy cały

- zresetowano każdemu biologa

- biologa można oddawać w całości

- dodano wymianę małży+ na małż u Uriela

- zmniejszono ilośc hp mobów na mapie 140

- zwiększono ilośc expa mobów na mapie 140

- dodano fryzury do sklepu gracza

- zmniejszono cenę za marmurek do 1kk

- dodano drop przetopów z bossów do nowej biżuterii

- zmniejszone ceny KD+5 u handlarki o połowę

- dodano drop Zasuszonych Głów

Polecam info dawać też na stonie głównej po coś ją macie tak?? jeśli nie forum erib bo jest off. to wstawiać info na erbia.pl wiele osób tam zagląda zamiast fb oraz MPC.

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Najlepsze jest to że wcześniej kupiłem certy, a ich się nie oddawało  B) Czemu nie mogę ustawić mobów jako pieski?

Opublikowano

Wy lepiej zrobcie cos z mapa na 105 lvl.. a nie 140.. bo nikt go nie wbije..

Exp na 105 lvlu jest zalosny, moby za duzo hp, i jak niby mam dobic tam 140.. tylko full is na to pozwala..

i mowicie mi ze mam od nowa klikac tyle razy ? te wszystkie konary itd.. zalosne..

Jest napisane wyżej;

'Opcja pozwala oddać wszyskie przedmioty na raz u biologa ' czyli masz 40 konarów oddajesz je wszystkie jedynym kliknięciem. 

55381514166733279449.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...