Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia.pl [Dedyk] [Easy]

Erbia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

95372666130177460785.png

grunt to dobra odpowiedz od kompetentnego gm :P nie rozumiem co on miał na myśli, moze przez to słońce nie zrozumiałem może mi ktoś mi wytłumaczyć o co mu chodziło z innmi serwerami? albo z butami ?

( MI tylko chodziło ze jak na serwer easy chyba nie powinienem bonować  5 dni 10 wachlarzy zeby 1 wbił perf.) 

55381514166733279449.gif

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie dziala i nie rob w konia ludzi

To jest cebulak który z domu nie wychodzi, wczoraj robił to samo.

Typowy szaraczek-cebulaczek-polaczek.

Także z takimi osobnikami nie warto pisać, nie warto się zniżać do jego poziomu musiałbyś się położyć. :D

Zaś ten sam błąd co wczoraj. >_<

Opublikowano

Była przerwa.
Co zmienili ? Nic. Nawet nie potrafią wyeliminować bug żeby bony ze stalki nie uciekały.
I trwa to już od początku serwera, pozdrawiam specjalistów. Jak się za to tak bierzecie to nie róbcie więcej serwerów :)

Nadal odradzam gry, nic się nie zmienia. Obiecanki cacanki, mydlą oczy, naiwni gracze łykają.
Zero rzetelności a o prawdomówności nie wspomnę.

say_my_name_by_armagaten-daowbqg.png

Devils inside my mind

Opublikowano

95372666130177460785.png

grunt to dobra odpowiedz od kompetentnego gm :P nie rozumiem co on miał na myśli, moze przez to słońce nie zrozumiałem może mi ktoś mi wytłumaczyć o co mu chodziło z innmi serwerami? albo z butami ?

( MI tylko chodziło ze jak na serwer easy chyba nie powinienem bonować  5 dni 10 wachlarzy zeby 1 wbił perf.) 

chodziło mu o to że np. w butach masz tylko jeden bonus który zmienia wartość czyli 5/3khp (jest tylko jedna wartość abs'ów) Czyli jedne perfy łatwiej/trudniej zrobić

edit; oczywiscie chodzi mi o bonusy do pvp

Opublikowano

przerwa jakas? 

H*ja przerwa  logowanie wyjebalo balo  A pajacow nie ma i nie wlacza przerwa miala byc o 18 tak samo start wczoraj o 13 a opóźnienie jest w pizdu Nie polecam grac z taka admininstracja chodzi glownie o hajs zeby na zabawe pajacow (niby admininstracji)

Opublikowano

ogarnijcie w końcu ten serwer co się zaloguje mnie wywala i nie wina internetu :/ 

Znajdziecie mnie pod nickiem Zaczynającym się na : Ber......

Pomogłem daj lubię to :)

Opublikowano

Co wam poznikalo, wywala wam clienta,loga. Nie mam takich problemów jak wy.

Serwer polecam jest fajny, zachęcam i zapraszam do gry;-)

Opublikowano

Co wam poznikalo, wywala wam clienta,loga. Nie mam takich problemów jak wy.

Serwer polecam jest fajny, zachęcam i zapraszam do gry;-)

Bonujesz bojowego na perf 13godzin potem robisz syrka i go na 9,potem ci on znika nie zdenerwowałbys sie wtedy?

Opublikowano

Tak, aktualnie trwa przerwa techniczna... Potrwa ok. 10-15 minut jeszcze :)

Zrobicie coś z serwerem ? 

Znajdziecie mnie pod nickiem Zaczynającym się na : Ber......

Pomogłem daj lubię to :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...