Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia.pl [Dedyk] [Easy]

Erbia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, o co chodzi jesli pobralem clienta, wszystko sie spatchowalo klikam "rozpocznij gre" i nic sie nie dzieje.

Prosze o pomoc

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie porażka z tą misją....bossa nie da się ubić leczy sie po 17% metków nie ma. Skąd fryzy?

Opublikowano

usun root i na nowo spatchuj.

nic to nie dalo problem jest ten sam

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

nic to nie dalo problem jest ten sam

Usunąłeś wszystkie rooty z folderu pack? Czy tylko jeden?

Jakie bonusy "silny na" są najważniejsze do expa?

Potwory, diabły, mistyki, zwierzęta, nieumarli. Takich ja zawsze używam.

Kappa.

Opublikowano

jest tu wgl bron likana 65? a moze z innej sie dalej robi ?

jest widziałem raz ... ale nie wiem czy dropi z szkat tych u handlarza bo otwierałem ich mnóstwo i nie ma 

Opublikowano

Erbia czy da rade zmniejszyć czas na resp metinów w red lesie? Na 2k osób co 30 minut pare metków to jest przesada. Przeleciałem cały las na różnych ch i ani jednego metka nie znalazłem.

Kappa.

Opublikowano

Erbia czy da rade zmniejszyć czas na resp metinów w red lesie? Na 2k osób co 30 minut pare metków to jest przesada. Przeleciałem cały las na różnych ch i ani jednego metka nie znalazłem.

Zmniejszymy ;)

Opublikowano

a czy zrobicie cos z mapa na 105 ? Juz nawet niech exp zostanie.. ale te moby sa za mocne....

BTW wachlarze i inne dropia z metkow w red lesie

MeYf0tS.gif

Opublikowano

a czy zrobicie cos z mapa na 105 ? Juz nawet niech exp zostanie.. ale te moby sa za mocne....

BTW wachlarze i inne dropia z metkow w red lesie

Już parę osób informowało ich o tym i myślę że przekaz dotarł. Daj im chwilę czasu, myślę że wiedzą co muszą pozmieniać na tej mapce. Ale nie wszystko na raz ;) Zmienią pewnie w następujących dniach.

Kappa.

Opublikowano

Nie wiem czy ktos pisal lub informowal, ale od 100 poziomu nie moge rozdac stat po lvl up. Zamierzone czy bug? :)

Modna sygnatura.

Opublikowano

Nie wiem czy ktos pisal lub informowal, ale od 100 poziomu nie moge rozdac stat po lvl up. Zamierzone czy bug? :)

Zresetuj sobie punkty statusu zwojem i od nowa dodaj. Administracja nad tym pracuje

Dla sury wp broń przerabia się z bojowego czy z egzo?

Wydaje mi się że z bojowego, ale pewności nie mam. Zrób sobie dwa na +9 i zobacz.

Kappa.

Opublikowano

Zresetuj sobie punkty statusu zwojem i od nowa dodaj. Administracja nad tym pracuje

Wydaje mi się że z bojowego, ale pewności nie mam. Zrób sobie dwa na +9 i zobacz.

No właśnie z bojowego robi sie syrka, a z egzo brzegowe ;p

Jest bug przy wsiadaniu i zsiadaniu z konia - zabiera prawie całe hp ;/

Opublikowano

Są tutaj jakieś dungeony bo w prezentacji nie widze

Nie jestem pewien ale chyba nie. Pewnie zostaną dodane.

Zółte kwiatki do biologa one wgl nie dropia :)

Koszmar expic szamanka na mapie 105.

BROSZNKI BROSZKI BROSZKI :) drop ujowy :)

Widzę że narzekanie z twojej strony nigdy się nie skończy. Spróbuj zrobić eq full pod diabły i największe śr jakie możesz. Poczytaj kilka postów wyżej ktoś napisał że spokojnie expi na 105 mapce, bez problemów bierze spota bez is. Tam działają bony na diabły i potowory.

Ps. Mapke na 140 zrobili, to zrobią i tą. To tylko kwestia czasu.

Kappa.

Opublikowano

Zółte kwiatki do biologa one wgl nie dropia :)

Koszmar expic szamanka na mapie 105.

BROSZNKI BROSZKI BROSZKI :) drop ujowy :)

Żółte kwiatki lecą, widziałam jak typowi dropiły.

Expie szamanką na mapie 105 i nie narzekam.. 

Biżuteria na 90lvl, broń 54średnie,siła,diabły + kd potwora +5 i diabły gdzie się tylko da.

Opublikowano

Nie jestem pewien ale chyba nie. Pewnie zostaną dodane.

Widzę że narzekanie z twojej strony nigdy się nie skończy. Spróbuj zrobić eq full pod diabły i największe śr jakie możesz. Poczytaj kilka postów wyżej ktoś napisał że spokojnie expi na 105 mapce, bez problemów bierze spota bez is. Tam działają bony na diabły i potowory.

Ps. Mapke na 140 zrobili, to zrobią i tą. To tylko kwestia czasu.

Przeczytaj moje posty wyżej ;) polecałem serwer ale teraz jednak nie nic nie naprawja a jak tak to same pierdoły mam 100% na diabły 45% na moby ( wiecej nie dam rady bo 6/7 dodania nie stać mnie bo zanim ubije moba ;) )  i bije po 9k :) a gdy wojownik z takim smym q 17/19 bez is   bron 105 80% sr..

Zapłacili ci ze na mpc wypisujesz jaki on świetny i go naprawią??

Ninji znika bron przy expicie.

Schodząc z konia pz spada do połowy.

Biolog nie rozwinięty.

I wielle innych :) większość z dużym lvl skorzystali z błędu 100% na moby z biologa a teraz jest 10% pozdro :)

OD RANA POKAZUJE SIĘ KOMUNIKAT ŻE MOZNA KUPOWAĆ IS SM ;) świetnie nie?? :)

PS: Nie hejtuje jak ty to zaraz napiszesz tylko wyrażam swoją opinie :) a twoje 1k ludzi hmm może jest ale dużo osób jest na 2/3 kontach i bonuje eq :) Z mojej strony nie polecam wielce naprawiają i zmienią ale nic się nie dzieje, w ten temat nigdy już nie wejdę.

Pozdrawiam i powodzenia wszystkim na serwie :) 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

wy jesteście pierdolnięci jak można porównywać expienie smokiem do expienia innymi klasami. dajcie mi buffy to też wszędzie ustoje xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...