Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia.pl [Dedyk] [Easy]

Erbia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz coś ja napiszę na ten cały spam że serwer nie easy.....

1. Wbijanie leveli każdy o to płacze....

Widać jak czytaliście prezentacje :) 90-105 Każdy płacze że słaby exp w av2. Pytanie czemu nie expicie na metinach ? Jest w prezentacji napisane ze metki dają od 1 do paru lvl 

2. Nie możecie ustać na mapie 105+ ? Proponuje zrobić biologa daje 100 na potwory...

3. Płaczecie że nie easy... Sory ale koleś ma 171 lvl. Osobą które płaczą proponuje zrobić sobie swój serwer max lvl na start 9.999.999.999.999kkk a w sklepie wszystko za 0 yang.

Może wtedy nie będziecie płakać :)

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widać jak czytaliście prezentacje :) 90-105 Każdy płacze że słaby exp w av2. Pytanie czemu nie expicie na metinach ? Jest w prezentacji napisane ze metki dają od 1 do paru lvl 

2. Nie możecie ustać na mapie 105+ ? Proponuje zrobić biologa daje 100 na potwory...

3. Płaczecie że nie easy... Sory ale koleś ma 171 lvl. Osobą które płaczą proponuje zrobić sobie swój serwer max lvl na start 9.999.999.999.999kkk a w sklepie wszystko za 0 yang.

Jakie metki człowieku... Red las jest cały czas pusty ;)

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

To mało powiedziane... Jak na serwer easy - porażka... 

Cały czas hejtujesz a nie wykorzystujesz atutów serwera.

Zdobądź pd na 1h (metki, szkatułki u npc, w ostateczności w is)

Spróbuj expić:

- metki red las

- ziny w av2

Inni już zbliżają się ku maksymalnemu lvl, co fakt Ci co polecieli z lvl nie mają eq i potrzebują dropków teraz ^^

Loozik, loozik, akurat na luda to do expa nie jest nic potrzebne (chyba że o czymś nie wiem ).

Jak z ulepszaniem mountów ?? Bo w prezce pisze iż tudzież ówdzie gdyż :

http://prntscr.com/8464sh

Gdzie można zdobyć ten eliksir, i co z tą zmianą wyglądu ?? U lachociąga (Lodzia, kojarzy mi się to z ranczem, nie wiem czemu, tez taka wiedźma i tępa jędza ?? :P ) nic nie ma... 

Zmiana wyglądu to pieczątka, przecież zastępuje konia, więc nie rozumiem... Eliksir dropi z szkat jeźdźca z metinów :D

Opublikowano

Jakie metki człowieku... Red las jest cały czas pusty ;)

bo nie umiesz chodzic i szukac kazdy wbija i nie placza

erbia a co to sie dzieje z serwerem jakies problemy?

Opublikowano

Wbijanie lvl na metakach dobra sprawa szczególnie ze na serwerze jest ok. 1000 graczy z tego z 50-60 jest w red lessie znaleźć metina to takie 1-1000 :) fakt dobra sprawa może doczekam sie kiedyś metka Kappa :) +

@benioomt2 ale ty dupe liżesz jezu aż się na to patrzeć nie chce blok :D 

Opublikowano

https://mega.co.nz/#!KklwmRAb!ZddBjm2aNtGE6WhyYL7FdRWXZlOej1PXzMS2DfpSvvU

Wrzuć to do folderu

Na następnych mapach jest dobry zarobek, gracze dają rade i nie narzekają. Tutaj gospodarka będzie się po części opierać na 6/7 bonusach, więc musi to być w cenie :)

Na następnych mapach ? Ale jak tu dać rade na tej mapie jeśli nawet nie stać nikogo na to żeby ubić spota bez marmura i buffa ?

Rozumiem, jeśli nie grasz - Bodym/WPkiem/Smokiem nie masz prawa gry na tym serwerze bo w żadnym etapie gry nie dasz rady uciągnać spota bez zrobienia wcześniej 5 dropów żeby można było zrobić chociaż KD

bądź, żeby wydropić te około 50 broch aby móc zrobić eq chociażby na 90 lvl. Nie wspominając o 6/7 bo żeby zrobić go potrzeba +3kkk żeby móc expić postaciami magicznymi na mapie +105.

I na pewno nie jest tu problem eq do expa, bo mam full perfect razem z silnymi i bronią na 105 lvl. 

Cały czas pracujemy :) Dajcie nam chwilkę czasu...

Pracujecie ? Zapomnieliście że przekładaliście 2 razy start ? Co w między czasie robiliście ?

Nawet nie sprawdziliście czy bonusy w stalce nie znikają ? No pełna profeska, ale IS wam już działa ? :D

Jak na razie to tylko pier**** że robicie. Bo to co poprawiliście było najmniej istotne w rozgrywce na serwerze :)

Na becie takich problemów nie było ? A no tak, chyba jej wgl. nie było :P

Tak samo informacje o jakiś przerwach ? Może kiedyś się tym podzielicie ?

Zero informacji, zero profesjonalizmu. Z taką organizacją  szybki upadek jest nie unikniony.

Nie poprzecinajcie sobie paluszków od liczenia 10złotówek od topki.

75% prezentacji jest tylko mistyfikacją.

Na serwerze są tylko wgrane expowiska i sety zbroi/broni.

Zapraszam do zwiedzania :)

say_my_name_by_armagaten-daowbqg.png

Devils inside my mind

Opublikowano

Na następnych mapach ? Ale jak tu dać rade na tej mapie jeśli nawet nie stać nikogo na to żeby ubić spota bez marmura i buffa ?

Rozumiem, jeśli nie grasz - Bodym/WPkiem/Smokiem nie masz prawa gry na tym serwerze bo w żadnym etapie gry nie dasz rady uciągnać spota bez zrobienia wcześniej 5 dropów żeby można było zrobić chociaż KD

bądź, żeby wydropić te około 50 broch aby móc zrobić eq chociażby na 90 lvl. Nie wspominając o 6/7 bo żeby zrobić go potrzeba +3kkk żeby móc expić postaciami magicznymi na mapie +105.

I na pewno nie jest tu problem eq do expa, bo mam full perfect razem z silnymi i bronią na 105 lvl. 

Pracujecie ? Zapomnieliście że przekładaliście 2 razy start ? Co w między czasie robiliście ?

Nawet nie sprawdziliście czy bonusy w stalce nie znikają ? No pełna profeska, ale IS wam już działa ? :D

Jak na razie to tylko pier**** że robicie. Bo to co poprawiliście było najmniej istotne w rozgrywce na serwerze :)

Zero informacji, zero profesjonalizmu. Z taką organizacją  szybki upadek jest nie unikniony.

Wszystko co jest w prezentacji znajduje się też w grze :) Obstawiam, że po prostu zalogowałeś do gry, pograłeś 20 minut i uninstall... Calutki czas pracujemy i te drobne błędy poprawiamy :) Serwer nie posiada jak na większości bugi z metkami (exp)... Start był przekładany tylko i wyłącznie przez serwerownie, która trochę poleciała... Mają na realizację 24 godziny a niektóre rzeczy trwały ok. 3 dni pomimo ciągłego spamu z naszej strony (włącznie z telefonami) przez chwilę ciężko było wam przekazać jakiekolwiek informacje jak my nie mieliśmy żadnych informacji...

Serwer jest EASY, ale to nie definiuje zrobienia fulla w ciagu 20 godzin (nawet jeszcze tyle serwer nie ma...)

Serwer musi mieć jakąś gospodarkę i musi się na czymś opierać, akurat tutaj postawiliśmy nie na bonusy bo macie jest łatwo, ale na 6/7 i plus ulepszenia. Itemy będą w cenie...

Opublikowano

CO do biologa - fajnie że go cofło... miałem 45 k hp ( jakoś tak +- ) wchodzę - mam 10 k mniej.... 

CO do reszty którą piszesz - jak ktoś nie ma życia i świata po za metinem - co mnie obchodzi ze ktoś ma 170 któryś level ?? Jak eq w piź**** smoka i czarnej du***e leży :) Jak bym był głupkiem - też bym siedział żeby poszpanować "kolegom na serwie" .

Cały czas hejtujesz a nie wykorzystujesz atutów serwera.

Zdobądź pd na 1h (metki, szkatułki u npc, w ostateczności w is)

Spróbuj expić:

- metki red las

- ziny w av2

Inni już zbliżają się ku maksymalnemu lvl, co fakt Ci co polecieli z lvl nie mają eq i potrzebują dropków teraz ^^

Zmiana wyglądu to pieczątka, przecież zastępuje konia, więc nie rozumiem... Eliksir dropi z szkat jeźdźca z metinów :D

Ja hejtuje ?? Synek chyba ci się w dupie poprzewracało albo już za dużo hajsu zgarnąleś za IS :) Skoro tak idiotycznie napisano w prezentacji to chyba normalne że kazdy będzie pytał, tym bardziej iż wiele , wiele jest rozbieżności między prezką a realiami - nie ma nawet połowy z tego co pisze / jest napisane :) 

Cofie biologa  - bonusy znikają , znikły po relogu / przerwie w grze, znikają bonusy przy mieszaniu, staty po 90 lvl dalej zrypane - wy coś robicie czy tylko piszecie, bo patrząc na waszą organizację - nie sądzę by stało to coś dłużej niż 2 tyg z takim podejściem - był patch w nocy - nie działa nic. Zapowiadało się fajnie, cieszyłem się czymś "normalnym" , tym czasem... Więc chyba podziękuję po po ostatnich 30 min w tym temacie i tym co na serwie - wolę chyba grać na śmieciach które stoją mimo cofek i czekać na coś naprawdę godnego uwagi z zakresu "Easy" ( , a nie tutaj bo to padnie szybciej niż mi się wydawało z taką administracją i podejściem do poprawek i bugów - nawet forum nie ma ;):) 

Tym bardziej iż patrząc jak jest serwer zrobiony, i jakie jest podejście - karmienie fajerwerkami w prezce , brak forum, poślizgi, offki - a ty wyjeżdżasz o hejtach ?? Ten post jest hejtem, bo już wystarczająco wody nalaliście i cierpliwość po tych kilku godzinach mi wysiadła.

COraz bardziej zaczynam się zastanawiać kto tak naprawdę stoi za tym serwerem ;> ;> ;> ;> 

Więc dziękuję, oto moja opinia, nie pozdrawiam i zegnam :) Serwer nie ma przyszłości :) Poczekam grając w CS'a, na coś na czym można się pobawić na poziomie , i gdzie sprawia to frajdę a nie kupę nerwów, bo nikt słowem się nie odezwie i tylko pisze same bzdury :) 

Wszystko co jest w prezentacji znajduje się też w grze :) Obstawiam, że po prostu zalogowałeś do gry, pograłeś 20 minut i uninstall... Calutki czas pracujemy i te drobne błędy poprawiamy :) Serwer nie posiada jak na większości bugi z metkami (exp)... Start był przekładany tylko i wyłącznie przez serwerownie, która trochę poleciała... Mają na realizację 24 godziny a niektóre rzeczy trwały ok. 3 dni pomimo ciągłego spamu z naszej strony (włącznie z telefonami) przez chwilę ciężko było wam przekazać jakiekolwiek informacje jak my nie mieliśmy żadnych informacji...

Serwer jest EASY, ale to nie definiuje zrobienia fulla w ciagu 20 godzin (nawet jeszcze tyle serwer nie ma...)

Serwer musi mieć jakąś gospodarkę i musi się na czymś opierać, akurat tutaj postawiliśmy nie na bonusy bo macie jest łatwo, ale na 6/7 i plus ulepszenia. Itemy będą w cenie...

Wszystko jest... :) Na start - szarfy ?? Gdzie :D To tak na marginesie dla smiechu :) I chyba nie macie zbytnio pojęcia czym jest Easy :D Bo gospodarki to tu nie bedzie przy takim dropie yang / sztab i sfingowanej reklamie na YT ;) I piszcie sobie co się żywnie podoba :D Mam to gdzieś ;) Ten serwer nie ma przyszłości :) Więc nie ma sensu nad nim się spuszczać :) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

CO do biologa - fajnie że go cofło... miałem 45 k hp ( jakoś tak +- ) wchodzę - mam 10 k mniej.... 

CO do reszty którą piszesz - jak ktoś nie ma życia i świata po za metinem - co mnie obchodzi ze ktoś ma 170 któryś level ?? Jak eq w piź**** smoka i czarnej du***e leży :) Jak bym był głupkiem - też bym siedział żeby poszpanować "kolegom na serwie" .

Ja hejtuje ?? Synek chyba ci się w dupie poprzewracało albo już za dużo hajsu zgarnąleś za IS :) Skoro tak idiotycznie napisano w prezentacji to chyba normalne że kazdy będzie pytał, tym bardziej iż wiele , wiele jest rozbieżności między prezką a realiami - nie ma nawet połowy z tego co pisze / jest napisane :) 

Cofie biologa  - bonusy znikają , znikły po relogu / przerwie w grze, znikają bonusy przy mieszaniu, staty po 90 lvl dalej zrypane - wy coś robicie czy tylko piszecie, bo patrząc na waszą organizację - nie sądzę by stało to coś dłużej niż 2 tyg z takim podejściem - był patch w nocy - nie działa nic. Zapowiadało się fajnie, cieszyłem się czymś "normalnym" , tym czasem... Więc chyba podziękuję po po ostatnich 30 min w tym temacie i tym co na serwie - wolę chyba grać na śmieciach które stoją mimo cofek i czekać na coś naprawdę godnego uwagi z zakresu "Easy" ( , a nie tutaj bo to padnie szybciej niż mi się wydawało z taką administracją i podejściem do poprawek i bugów - nawet forum nie ma ;):)

Tym bardziej iż patrząc jak jest serwer zrobiony, i jakie jest podejście - karmienie fajerwerkami w prezce , brak forum, poślizgi, offki - a ty wyjeżdżasz o hejtach ?? Ten post jest hejtem, bo już wystarczająco wody nalaliście i cierpliwość po tych kilku godzinach mi wysiadła.

COraz bardziej zaczynam się zastanawiać kto tak naprawdę stoi za tym serwerem ;> ;> ;> ;> 

Więc dziękuję, oto moja opinia, nie pozdrawiam i zegnam :) Serwer nie ma przyszłości :) Poczekam grając w CS'a, na coś na czym można się pobawić na poziomie , i gdzie sprawia to frajdę a nie kupę nerwów, bo nikt słowem się nie odezwie i tylko pisze same bzdury :)

Wszystko jest... :) Na start - szarfy ?? Gdzie :D To tak na marginesie dla smiechu :) I chyba nie macie zbytnio pojęcia czym jest Easy :D Bo gospodarki to tu nie bedzie przy takim dropie yang / sztab i sfingowanej reklamie na YT ;) I piszcie sobie co się żywnie podoba :D Mam to gdzieś ;) Ten serwer nie ma przyszłości :) Więc nie ma sensu nad nim się spuszczać :)

Biologa poprawimy, forum jest w trakcie kończenia :)

Szarfy wszyscy dostaną do magazynu IS już dziś, bo był problem z szarfą i ninją, z animacją ataku

Dziękujemy za opinię, miłej gry w CS'a :)

Opublikowano

20minut pomnóż ~x20.

I nie, nie obchodzi mnie jak się chcesz obronić. Bo co ma strona do spraw technicznych serwera ?

Jestem w 100% pewny że nawet nie wbiliście sami tego 200lvla bez pomocy komendy.

Nic nie sprawdziliście i postawiliście na "surowo", a wszystko ze względu na to żę wyczuliście łatwy zarobek bo jeden z najlepszych projektów upadał ?

Unikasz połowę rzeczy które napisałem, bonusy łatwo ? Robiłem kolce na  perf 54 x14 z mniejszą prędkością żeby nie przeskakiwało około 2zmianki na 1s.

Do godziny teraźniejszej nic nie weszło. Łatwo, łatwo. 

Przeczytaj 2 moje posty odnośnie serwera i wywnioskuj co jest nie tak.

Następnie sprawdź czy tak rzeczywiście jest bo takie bugi da się poprawić w paręnaście minut ?

Devils inside my mind

Opublikowano

Poprawicie drop tych yebanych broszurek ? Przy takim dropie tego gówna to eq na 90 i 105 już trudno sie robi a to ma być easy...

79160594027661829163.png

Opublikowano

Biologa poprawimy, forum jest w trakcie kończenia :)

Szarfy wszyscy dostaną do magazynu IS już dziś, bo był problem z szarfą i ninją, z animacją ataku

Dziękujemy za opinię, miłej gry w CS'a :)

z jakich szkat leca pd? ;3 Wszyscy wszyscy, czy wszyscy co w isa dali? :D

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

z jakich szkat leca pd? ;3 Wszyscy wszyscy, czy wszyscy co w isa dali? :D

Wodza Orków itd, tam gdzie zawsze :D

Wszyscy dostaną jedną, tą co miała być na start

Opublikowano

Zwiększymy, będzie przy następnym restarcie

A kiedy restart? :D

Btw,weźcie zróbcie żeby leciały podobnie do małży,bo od 75 do 91 tylko 8 było ;_;

79160594027661829163.png

Opublikowano

Pilnuj Tiverii. Taki technik a serwer leżał 3 przez DDOSY
Opublikowano

Pilnuj Tiverii. Taki technik a serwer leżał 3 przez DDOSY

Mylisz mnie synu z jakimś Noname który postawił Tiverie.

Nigdy nie grałem na tym projekcie przy nowej administracji :)

Devils inside my mind

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...