Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Koło katakumb

Ja się zastanawiam, po co komu bot na tym serwerze? Jak tu nic wartościowego do bocenia nie leci :v

No właśnie nie wiem gdzie sens bocenia na serwerze easy gdzie wystarczy pobić samemu metina, wyjechać kilka razy na dunga i gotowe a nie np.

jak na pl'u używać przykładowo mobbera :)

League Sharp  - Subscriber 

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będą dodane sklepy off-line?

grałeś na WOM? 

Tam masz 1k osób i zobacz ile sklepów jest... od mostu m1 do mostu m1... 

Jak dodamy jak będzie 3k osób... to sklepy będą od Biologa do teleportera 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Jaja sobie robisz? -.- Przeciez te bilety leca jak gowno :3

2x DT - 50 minut. 49 biletów. 

DLaczego zamiana mobów na psy działa tylko w niektórych miejscach? Jak psy to psy i wszystko ma byc we psach, prócz bossów.

Dlaczego zamiana mobów na psy nie działą wszędzie? 

Opublikowano

­

grałeś na WOM? 

To zróbcie, że sklepy offline można od 150lvla otwierać.

2x DT - 50 minut. 49 biletów. 

DLaczego zamiana mobów na psy działa tylko w niektórych miejscach? Jak psy to psy i wszystko ma byc we psach, prócz bossów.

Dlaczego zamiana mobów na psy nie działą wszędzie?

Żeby marmurki działały :v

tenor.gif

Opublikowano

Musieliście dodawać szkaty śmierci i rippera do IS'a? Teraz każdy lata z przerobioną trutą/bambusem itp. Śmieszne to wasze DT, nawet łucznicy nie podchodzą... Robi się w ok. 20 minut. Dyskwalifikacja dla osób które grają bez IS. Zawiodłem się, nara.

Opublikowano

Musieliście dodawać szkaty śmierci i rippera do IS'a? Teraz każdy lata z przerobioną trutą/bambusem itp. Śmieszne to wasze DT, nawet łucznicy nie podchodzą... Robi się w ok. 20 minut. Dyskwalifikacja dla osób które grają bez IS. Zawiodłem się, nara.

5H I masz trute, tak dużo? Na każdej odsłonie invorii było tak samo i nikt nie narzekał. Jest dobrze.

Opublikowano

­

Tak jakby coś to te niebieskie bronie są przerobione z broni na 30. Ja sam widziałem mało osób z broniami na 75, a co dopiero na 95.

20 minut to dużo? 5h i masz trutę.

Tylko ja mam takiego pecha, że mi 2 razy przeskoczyły perf bony w sztyletach? (tych samych na dodatek, a mixuję 7 par...)

tenor.gif

Opublikowano

• Dodanie bonusu 1-5 nigdy się nie kończy
  • Zmiana bonusu 1-5 nigdy się nie kończy
  • Usunięto wiadomość na czacie "Pomyślnie zmieniono bonus" po użyciu zaczarowania przedmiotu 
  • Powiekszono szanse na drop przedmiotu do 3 misji biologa
  • Poprawiono zielony kolor DMG (jest teraz ciemniejszy)
  • Dodano możliwość wyboru starego lub nowego (aktualnego) świecenia broni w opcjach gry
  • Dodano możliwość wyboru zielonej (aktualnej) lub żółtej (podstawowej) czcionki DMG
  • Dodano możliwość wylączenia komunikatu "Otrzymałeś: xx Yang" w opcjach gry
  • Poprawiono Dzwon Antyczny Szamana (każdy nowy lub ulepszony bedzie miał 3 kd)
  • Poprawiono komunikat przy podnoszeniu przedmiotu dla osoby w PT
  • Loch v2/v3 nie ma już limitu poziomu
  • Zmiana czasu po którym znikają stwory po śmierci 10s -> 1s
  • Łucznicy i Magowie w Grocie podchodzą normalnie do postaci (uprzedam że nie bedziemy zmieniac zadnych innych mobów by działały identycznie - wiec prosze nie pisac o tym)
  • Małe poprawki z Piętrem z Niebieską Śmiercia w WW
  • Poprawa informacji przy wejściu do WW
  • Pająki i moby w lesie również zmieniają się od teraz w psy po zmianie w opcjach
  • Dodanie szansy na dodatkowy drop do ripa/smierci
Opublikowano

grałeś na WOM? 

Bardzo mocny argument. Aż nie ma co pisać...ehh

Opublikowano

Od 2 godzin bonuje 3 antyczne dzwony 50sr i 15 inta i nic ciężko bony wchodzą . NIE POLECAM SYF DLA KASY I TYLE ŻAL . Specjalnie zmienili szanse na wbicie bonów

To i tak progres u Ciebie znaczący, wczoraj jeszcze brakowało Ci lat, żeby założyć konto :)

Ciekawe jaki jutro znajdziesz powód, żeby nie polecać

Opublikowano

Bardzo mocny argument. Aż nie ma co pisać...ehh

Po co tak walczysz o te sklepy offline? Sklepów i tak będzie cale m1 wiec zbędne totalnie to jest. 

@ Jest balans klas? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...