Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po co tak walczysz o te sklepy offline? Sklepów i tak będzie cale m1 wiec zbędne totalnie to jest. 

@ Jest balans klas? 

Dokladnie tak jak na kazdej Invori od dozo pod uriel bedzie nawalone :D

Opublikowano

UWAGA! Przypominamy!
Nie dawajcie tych samych haseł co na innych serwerach bo na 50% zostaniecie okradzeni.. to samo tyczy się Waszych poczt... Wpisujecie te same hasła do poczty i złodzieje wyciągają sobie Wasze stare hasła z innych serwerów a następnie sprawdzają czy działają na poczcie Waszej !
Dlatego INFORMUJEMY (ponownie) abyście zmienili hasła do swoich kont oraz poczt na takie jakie jeszcze nie mieliście!
Szczególnie tyczy się do osób, które grały na: ascarial, santerii, alucard.
Przypomnienie hasła/zmiana hasła/zmiana emaila DZIAŁA, więc prosimy abyście zabezpieczyli swoje konta.
Jednocześnie przypomina, że nie odpowiadamy za okradzione konta. W przypadku kradzieży jedyne co możecie zrobić to zgłosić to na policji jako kradzież.
Pozdrawiamy.

gnvNjpf.png

Opublikowano

Hool napisz, ze nie potrafisz ich dodac a nie owijasz w bawełne.

xDDD

Wiesz że jesteś już nudny na tym forum ? hejt hejt i hejt  to nie jest wina ludzi że rodzice cię zamknęli w pokoju na stałe i powiedzieli ci żebyś bronił swojego serwerka o nazwie Virtu*al mt2

Opublikowano

Od 2 godzin bonuje 3 antyczne dzwony 50sr i 15 inta i nic ciężko bony wchodzą . NIE POLECAM SYF DLA KASY I TYLE ŻAL . Specjalnie zmienili szanse na wbicie bonów

Jeśli bonujesz 15 inta to sie nie dziwie... max inta na serwerze to 12.

Jeśli komuś nie działa zmiana świecenia w cliencie niech usunie Invoria.pl.exe i odpali patchera (zapomniałem w nocy jednego pliku wrzucić).

Opublikowano

To usuń Invoria.pl.exe i odpal patchera.

Nie miały czasem  dropić szkaty na mapie 200? Jakieś lepsze niż te invoriańskie, bo nic mi nie poleciało :)

Aktualnie nie bo był z nimi mały błąd. Zostaną wprowadzone przy jakieś aktualizacji.

Opublikowano
Szczególnie tyczy się do osób, które grały na: ascarial, santerii, alucard.

Prawda, szczególnie niech uważają Ci, którzy grały na serwerze sss Administracja tamta okradała graczy.

#SkadTruta?

Heniek.

Opublikowano

­Tak jakby coś to te niebieskie bronie są przerobione z broni na 30. Ja sam widziałem mało osób z broniami na 75, a co dopiero na 95.

20 minut to dużo? 5h i masz trutę.

Tylko ja mam takiego pecha, że mi 2 razy przeskoczyły perf bony w sztyletach? (tych samych na dodatek, a mixuję 7 par...)

No co do tych broni to się pomyliłem. Ale nie mam zamiaru robić jednego DT 20 minut. Juz na s2 robiło się dt ok 10 i było wszystko ok. A tutaj nawet nie podchodza łucznicy...

Opublikowano

To usuń Invoria.pl.exe i odpal patchera to będziesz widział ile walisz a marmura poprawnie bo wczoraj zmieniłem wszystkie pająki o tym zapomniałem.

@Edit już działa Młody Pająk należy odpalić patchera lub usunąć Invoria.pl.exe w przypadku gdyby patcher nie pobierał aktualizacji i ponownie go odpalić.

Opublikowano

Prawda, szczególnie niech uważają Ci, którzy grały na serwerze Alucard. Administracja tamta okradała graczy.

#SkadTruta?

Nie masz nawet pojęcia ile baz serwerów jest w obiegu ;) Więc również polecam zmienić passy ew. nie robić takich samych.

Opublikowano

Prawda, szczególnie niech uważają Ci, którzy grały na serwerze Alucard. Administracja tamta okradała graczy.

#SkadTruta?

I evalis, gdzie administracja nawet zrobiła osobną rubryke w bazie account z password2 gdzie są odkodowane hasła #potwierdzoneinfo

Nie wiem kto wymyślił te questy z szukaniem przedmiotów na mapie ale propsuje, fajnie zbija czas xD

Opublikowano

Proponuje powiekszyc miejsce w sklepach, bo mam tyle ulep, ze musialbym wystawiac na 5/6 postaci, a jak wiadomo ciagle dochodza nowe.

Opublikowano

Co jest z tym biologiem ( mroczne księgi ) . Dropię to z 1h i mam 3 sztuki dopiero. 

Wejdz sobie w dt na pieczęcie i siedź tam 20 min wydropisz tak z 30

Opublikowano

­

No ładnie :D

Miesiąc prezentacji i jest 1000 odpowiedzi do tematu! Zagram, ale dopiero pod koniec wakacji gdy nazbieram na lepszy sprzęt. Powodzenia, oby serwer stał 5 lat! :D

Miesiąc? 4 dni :v

Wie ktoś gdzie dropi Złoty Piasek, nie licząc mapy 95, na której nie mam już dropu?

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...