Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam zmienić komputer :) Jakoś przed chwilą byłem i bez problemu, ew. zmienić na dzikie psy.

Zauwazyles to co pisalem? " cs go po 200 fps " a cs go i metin to calkiem inne silniki itp... Co prawda metin jest z rodziny niedojebanych jesli chodzi o optymalizacje.

Smigne jeszcze raz z psami + komp na najwiekszych obrotach i sie zobaczy.

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co jak co, ale łuczniki to mogłyby podchodzić do postaci.

Jest gdzieś książka do skili konnych czy jestem ślepy? :unsure:

w nocy będzie przerwa i naprawią księgi od mędrca

Opublikowano

gra mnóstwo osób, na każdym chanelu zapchane wszystko, w m1 ludzi jest od groma. Ani razu mnie nie zlagowało, wszystko śmiga tak jak powinno a nawet lepiej. :) Polecam.

Opublikowano

­

Co do za łucznik skoro dochodzi do postaci? :)

O której będzie nocna przerwa?

Będzie dzisiaj rano płatność PSC w końcu? :v

tenor.gif

Opublikowano

­O której będzie nocna przerwa?

Będzie dzisiaj rano płatność PSC w końcu? :v

Staramy się zrobić... nawet nie wiesz ile Nas kosztuje to PSC... te wszystkie problemy z stroną to własnie prze PSC bo chcieliśmy dodać a okazały się skrypty uszkodzone co rozkopało całą stronę i spowodowało tylko tyle... że strona sama się składała.

Aktualnie głupie PSC robi Team 4 osób... 3 coderów i 1 sysadmin...

gnvNjpf.png

Opublikowano

Staramy się zrobić... nawet nie wiesz ile Nas kosztuje to PSC... te wszystkie problemy z stroną to własnie prze PSC bo chcieliśmy dodać a okazały się skrypty uszkodzone co rozkopało całą stronę i spowodowało tylko tyle... że strona sama się składała.

Aktualnie głupie PSC robi Team 4 osób... 3 coderów i 1 sysadmin...

Tak to jest jak sie syf dodaje na stronę  ( o PSC chodzi oczywiście )

Opublikowano

Mozna prosic o linka do klienta? Bo stronka nie działa, z góry dzięki.

@EDIT: Dobra już działa, mam nadzieję, że warto zagrać :v

Opublikowano

Dobra bekczka w c**j.... Na kompie na ktorym fps w cs go wbijają sie w ponad 200 a w metku stale 60... Po dojsciu na Ripera fpsy na pietrze z bossem spadaja do 1-2... Ale czego sie spodziewac po leniu ktory tylko podmienil moby/bossy na dungach?

I zapewniam ze tylko ja nie bd mial tych lagow na tych pietrach na 100% bo na invori s1 i s2 te lagi mialo w c**j osob.

Jak ktos chce 800kk + po 100 perel to PW.

Powo z serwerem.

Opublikowano

@OficerPL

a wyzywanie na ts'ie to juz nie wyzywanie przez internet? ja p******e, teraz widze kazda sprawa to ' wbij na tsa' xD

chłopie ale jak ktoś mnie wyzywa poprzez gre to lepiej żeby to powiedział na ts3 tak? napisałem mu żeby podał adres gdzie mieszka to sie bał :/ 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

chłopie ale jak ktoś mnie wyzywa poprzez gre to lepiej żeby to powiedział na ts3 tak? napisałem mu żeby podał adres gdzie mieszka to sie bał :/ 

Też bym nie podał obcemu adresu, jeszcze byś mi pały do domu ściągnał :D

Opublikowano

Też bym nie podał obcemu adresu, jeszcze byś mi pały do domu ściągnał :D

to po co tak kozaczycie przez internet? napisałem jasno żebym go odwiedził xD 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

z matka czy ojcem podwozka?

w porównaniu  do innych nie musze prosić o pomoc rodziców a nawet gdybym chciał to by mi pomogli bo patrząc na Twoj avatar to masz niezbyt ciekawie w rodzinie ;)

za wysoka sygnatura

Opublikowano

w porównaniu  do innych nie musze prosić o pomoc rodziców a nawet gdybym chciał to by mi pomogli bo patrząc na Twoj avatar to masz niezbyt ciekawie w rodzinie ;)

starzy by cie zawiezli bo cie ktos wyzywa w necie? Ze tak zapytam,wszyscy w rodzinie sa Ta pojebani?
Opublikowano

­

UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF SKOŃCZYLIŚMY PSC I PRZELEWY!!

ALL ŚMIGA, przetestowane. 

Za 10-20min będzie dostępne tylko po-edytuje kilka plików.

Gratulacje :v Teraz tylko patrz, jak hajs od dzieci IS napływa $.$ xD

Ale już ceny tych petów mogliście nie zwiększać ;p

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...