Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedyny Nasz problem to strona www która po prostu nie działa chwilowo... Ataki DDoS nam nie zagrażają a serwer działa stabilnie..

...więc ogólnie jest dobrze tylko stronkę odpalimy :)

Stronka za około 1h 

Kurde, człowiek z roboty wraca, ma nadzieje na odprezenie przy Invorii a tu bach, strona nei dziala konta nie zrobie :( Nie mozecie nawet jakiejs tymczasowej rejestacji odpalic? Tak jak łatke na inna strone wrzuciliscie..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Strona działa, konto założyłem ale zalogować się do gry nie mogę ponieważ wyskakuje mi komunikat "nieprawidłowa nazwa lub hasło"

Opublikowano

Da się coś dziś jeszcze kupić w is (bo doładowanie nie działa)  chciałem sobie pograć na full odpale  póki późna pora i niektórzy poszli spać 

Opublikowano

serwer kozak, stalka zrobiona na 9, baronowna odwiedzona 3 razy, jest za słaba, jest słabsza od króla pająków, zrobcie aby była mocniejsza ;) 

serwer 10/10 jutro ostry exp!! 

League Sharp  - Subscriber 

Opublikowano

moje konto z dużą literką A na początku w loginie nie działało

założyłem więc nowe z małą literką a. zalogowałem się, wykorzystałem 2 kody promocyjne na sm miałem 140sm

wylogowałem się

zalogowałem wpisałem z małej literki login

a jestem zalogowany na koncie z dużej literki na którym nie mam sm 

TAK TO NIE BEDZIE DAWAĆ MOJE SM ://///////

Opublikowano

Łuku jest poprawne jeśli spotkasz bossa gdzie bedzie słabszy - podaj nazwe.

Opublikowano
­

Łuku jest poprawne jeśli spotkasz bossa gdzie bedzie słabszy - podaj nazwe.

Kiedy będzie można doładowywać SM przez PSC? :G

tenor.gif

Opublikowano

Widzę że przerabiamy to samo co przez 3 latka :) Zlagowane ostatnie pietro na DT/WW :) Na cs go mam po 200 FPS a tam 3 fpsy na takim spocie.

Gz i powodzenia.

Opublikowano

Widzę że przerabiamy to samo co przez 3 latka :) Zlagowane ostatnie pietro na DT/WW :) Na cs go mam po 200 FPS a tam 3 fpsy na takim spocie.

Gz i powodzenia.

Polecam zmienić komputer :) Jakoś przed chwilą byłem i bez problemu, ew. zmienić na dzikie psy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...