Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wypierdalaj w podskokach na tego twojego teriosa a nie zawracaj dupy twoim bólem dupy ... po prostu komuś się nudzi i reklamuje serwer no co bana dostanie i tyle ale na pewno nie administracja  spamuje bo to trzeba mieć IQ poniżej zera żeby zrobić coś tak głupiego.

@Stronka coś nie działa :/

jak czytam dziecine wasze posty smiac mi sie chce bezkitu naucz sie j.polskiego bachorku:)

Opublikowano

beka z serwera xD

mówiłem że to syf nie wart uwagi

problemy i błędy jakie występują na tym serwerze to nowe odkrycie 2015 roku

szkoda czasu na serwer który jest niepewny i zapewne długo nie postoi

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

beka z serwera xD

mówiłem że to syf nie wart uwagi

problemy i błędy jakie występują na tym serwerze to nowe odkrycie 2015 roku

szkoda czasu na serwer który jest niepewny i zapewne długo nie postoi

Chyba nie wiesz co to invoria

Opublikowano

Widzę tu wiele osób, które nawet nie zagrały, a się wypowiadają. Serwer jest bardzo dobry i widzę, że nie postoi krótko.

@Edit

Naprawcie stronę, jeżeli chcecie mieć więcej graczy.

Opublikowano

Jedyny Nasz problem to strona www która po prostu nie działa chwilowo... Ataki DDoS nam nie zagrażają a serwer działa stabilnie..

...więc ogólnie jest dobrze tylko stronkę odpalimy :)

Stronka za około 1h 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Ci tylko hajs liczą a kur@#$ ani jednej wiadomości na temat kiedy konta będą doładowane SM, bo nie którzy zakupili SM przez PayPay, ale widzę że od startu administracja to ma w szerokiej dupie anny grodzkiej.

... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą ...

Opublikowano

Tak liczymy hajs zwłaszcza ze strona nie dziala i praktycznie nikt w is nie załadowal.

Opublikowano

A te wyświetlanie mapy przy zakończeniu misji oraz po teleportacji usuniecie i proszę przy okazji odowiedzieć na pytanie jak to jest z tymi poszukiwaniami, bo ja myślałem, że to moby trzeba bić tam przez 15 minut, minęło 15 minut, dowiedziałem się od ziomka, że to leży itemek na ziemi, podszedłem w te miejsce tam gdzie leży i leżą mroczne runy dla innych, a dla mnie nie, a misja nadal jest , co zrobić? :3 Dodacie licznik ?

x

Opublikowano

­

@`Penero Ty kolego masz chyba problemy ze sobą... już słyszeliśmy Twoje wróżby 10x... [/size]

Strona powinna być do 1h czasu. [/size]

Serwer działa stabilnie bez lagów :) zapraszamy :) [/size]A jak włączycie to będzie już PSC? Chce w IS załadować :c

tenor.gif

Opublikowano

Mapa na podstawowych mapach się wyświetla nawet na globalu.. a tutaj nagle zaczeło ci to przeszkadzać..

Jesli runa juz znikla mozesz isc do npc ktory ci dal misje (+ runa nie lezy zawsze w tym samym miejscu).

Opublikowano

Ci tylko hajs liczą a kur@#$ ani jednej wiadomości na temat kiedy konta będą doładowane SM, bo nie którzy zakupili SM przez PayPay, ale widzę że od startu administracja to ma w szerokiej dupie anny grodzkiej.

Jak Ci mamy doładować jak strony nie ma? 

Jakim cudem możemy liczyć hajs jak bez strony nikt nie doładuje? 

gnvNjpf.png

Opublikowano

W*****A MNIE TEN SERWER DWA RAZY DT, DWA RAZY NA METKACH MORDU PO 15 MINUT I K***A LOG -.-

#ELO

Widzisz, nawet dt nie potrafisz robić.

Opublikowano

Jedyny Nasz problem to strona www która po prostu nie działa chwilowo... Ataki DDoS nam nie zagrażają a serwer działa stabilnie..

...więc ogólnie jest dobrze tylko stronkę odpalimy :)

Stronka za około 1h 

jak z tą stroną ? ludzie grają, a wbić nie można 

­

8547014573848511113729.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...