Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a bo nam się nudzi i spamujemy :P

Serwer ON... przepraszamy za chwilową przerwę. 

Umiejętności passywne jak poli będzie dostępne u mędrca w nocy. 

Array samo to ze ktos tak reklamuje:) uswiadamia ze administracjia jest niedojebana ja szanuje cie ale zjeb s1 zrobiles s2 z*****a juz s2 robisz s1 zastanow sie czy ma to jakis sens znowu ci padnie tak jak s2;) prawie upadla

No a TY debilu wierzysz, że to oni reklamują.

a co do cb bachorku zastanow sie lepej 3 razy zaczym cos napiszesz;)

Opublikowano

­

Grałem jak były tylko bodajże 2/4 servy wiec nie pisz mi takich rzeczy jak byś był.jedynym weteranem tej gry.

Boże, jaki hipokryta. Najpierw mi pisze, że nie grałem na PL'u, a potem, żebym ja nie pisał takich rzeczy.

Array samo to ze ktos tak reklamuje:) uswiadamia ze administracjia jest niedojebana ja szanuje cie ale zjeb s1 zrobiles s2 z*****a juz s2 robisz s1 zastanow sie czy ma to jakis sens znowu ci padnie tak jak s2;) prawie upadla

To Ty jesteś jakiś niedojebany, to, że jakiś 10 letni dzieciak reklamuje serwer na innym serwerze to znaczy, że administracja jest zła? XDDDD

tenor.gif

Opublikowano

Dlaczego wchodzisz na forum i hejtujesz sewer? Jeżeli Ci się nie podoba - nie graj. Robisz tylko nie potrzebny syf na forum, a Twoja osoba nic nie wnosi do tematu oprócz spamu. Mają ochotę  to mogą stawiać serwer co miesiąc, a Tobie nic do tego, to od graczy zależy czy będą grać na takim/ch serwerze/ach. 

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Wypierdalaj w podskokach na tego twojego teriosa a nie zawracaj dupy twoim bólem dupy ... po prostu komuś się nudzi i reklamuje serwer no co bana dostanie i tyle ale na pewno nie administracja  spamuje bo to trzeba mieć IQ poniżej zera żeby zrobić coś tak głupiego.

@Stronka coś nie działa :/

ddz8gi.png

Opublikowano

Masz na forum serwera o bonach poradnik

Zaraz zliczymy i podamy... tylko dajmy ludziom powchodzić 

PONAWIAM PYTANIE DA SIE TEPAC ZINKA Z 1 PIETRA?

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Jeszcze niedawno działała a jak chcę konto założyć to stronka akurat się zje**ła :angry:. Kiedy będzie strona działać ?

ddz8gi.png

Opublikowano

Proszę o usunięcie dwóch/trzech pierwszych nieopłacalnych misji: problem z psami, wilki, niedźwiedzie oraz usunięcie wyświetlania mapy przy każdej teleportacji oraz zakończeniu misji.. dziękuję :) przydałby się licznik online na stronie głównej, serwer kozacki <3

x

Opublikowano

Ogarnijcie logowanie na stronie, bo nie można kupić pdka  -.-

Zresztą pod każda zakładką wyświetla się "przerwa techniczna".

Opublikowano

Proszę o usunięcie dwóch/trzech pierwszych nieopłacalnych misji: problem z psami, wilki, niedźwiedzie oraz usunięcie wyświetlania mapy przy każdej teleportacji oraz zakończeniu misji.. dziękuję :) przydałby się licznik online na stronie głównej, serwer kozacki <3

Przeciez nie musisz ich robic idziesz do NPC dajesz "nie" i juz jej nie masz.

Opublikowano

Przeciez nie musisz ich robic idziesz do NPC dajesz "nie" i juz jej nie masz.

No jakby nie patrzec to nie oplaca sie ich robic wgl ^^

Opublikowano

Może troche polepsze nagrode ale usuwać nie bede - jeśli ktoś chce to sam zrezygnuje z niej u NPC.

Opublikowano

Strona dziś będzie działać ?:D

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...