Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chodzić na ww i sprzedawać szmaty po 200-250kk albo na Dt i dropic szkaty Ripa na trute. Na początek najlepszy zarobek

erfgreg.png

Opublikowano

Jak zdobyć na tym serwerze szybko trutę ?

Od początku zacznę grać.

95 level i w tygodniu (niedziela-czwartek) nocke na metkach i bossach (zlote fasole)

Opublikowano

logo_naglow.png

Od dnia 24.03.2016 do dnia 04.04.2016 odbędzie się Event Wielkanocny.

Do pierwszego miasta przybędzie Zając Wielkanocny 

zajac.png

Niestety w tym roku zachorował na dziwną chorobę która zmieniła jego futro na niebieskie, przez to nie może znaleźć swoich królików z pisankami które zgubił gdzieś w tej krainie, musisz pomóc zającowi i znaleźć jego zgube.

Z wszystkich stworów będziecie mogli zdobyć Króliki z Pisankami w trzech kolorach

kroliki.png

Możecie wymienić je u Zająca na Wielkanocną Skrzynie.

10x Królik Każdego koloru = Wielkanocna Skrzynia Etc_box_19.png

Na wszystkich mapach od 95 poziomu w góre do expa bedziecie mogli spotkać Wielkanocne Metiny, zależnie od poziomu mapy Metin będzie posiadał inny poziom i wygląd.

stone1.pngstone2.png

stone3.png

Z metinów będziecie mogli zdobyć Koszyk z Pisanakami, zależnie od poziomu metina koszyk będzie posiadał inny drop

Cesta.png

Dodatkowo na wszystkich mapach od 95 poziomu bedziecie mogli spotkać Zająca Zabójce

boss.png

Z Zająca będziemy mogli zdobyć Pisanki, Koszyki oraz specjalne przedmioty działające jak Lizak itd.

Amulety Królików, prezentują się następujaco (jest to efekt wyswietlany nad glowa po zalozeniu a wlaściwie obrazek):

2.png

Amulet Królika GOLDIE

1.png

Amulet Królika Vooxhy

3.png

Amulet Królika Hooltras

4.png

Amulet Królika POWER

Podczas Eventu możliwe będzie również zdobycie specjalnych kostiumów:

1.png2.png

3.png4.png

Wierzchowców:

mount1.pngmount2.png

Oraz zwierzaków:

pet1.pngpet2.png

Możliwe również ze będą dostępne specjalne kostiumy na broń.

Dodatkowo na mapach neutralnych do 95 poziomu będzie można spotkać Zajączki

krolik1.pngkrolik2.png

Gdy znajdziemy jednego z nich i klikniemy na niego otrzymamy specjalna nagrode.

Będa również dostępne inne atrakcje podczas eventu, pozdrawiamy Team Invoria.pl

Opublikowano

Gdzie znajde jakis opis/info na temat co daje ranga 1kkk+ Bo wrociłem do gry i nie wiem w jakim celu został zwiekszony próg

Opublikowano

Gdzie znajde jakis opis/info na temat co daje ranga 1kkk+ Bo wrociłem do gry i nie wiem w jakim celu został zwiekszony próg

nic nie daje poza inną nazwa i kolorem, kto chce wbije.

Opublikowano

Ten zając zabójca to będzie koszmar młodych graczy metina xD

Szkoda, że wszystko z motywu zeszłorocznego, ale i tak propsik ;)

nlUSIa9.png

Opublikowano

Hmm co do serwera to jak najbardziej polecam administracja pomocna, a co do eventów to administracja chyba top 1 :) najlepsze eventy i dużo. Ludzi gra 800-1000 ale nie powiem jest dużo graczy. Gildii jest nie za mało i nie za dużo ale większość same takie od 200-215+ gdzie już powoli zaczyna się hard bo dropienie tych ulepszaczy na eq wyższy poziom to mordęga bossy obstawione etc ... Polecam na początku jest łatwo misje, klimacik dt, ww robienie eq łatwo ale od 200+ to już ciężko :/

k065g0.jpg

Opublikowano

Witam.

Mam problem w wyświetlaniu sklepów po wprowadzeniu najnowszego patch'a. 

Problem polega na tym, że nie wyświetlają mi się nazwy sklepów. Zmieniałem w ustawieniach widoczność, relogałem, wyłączałem i włączałem clienta na nowo, próbowałem patchować, aczkolwiek nic mi nie pobiera.

Miał ktoś taki problem i go naprawił?

Dziękuję z góry za pomoc.

Opublikowano

Radosnych Swiat, zyczy invoria.pl ! Przesylamy rowniez darmowy kod na SM 5VV1X4JV do wykorzystanie na stronie glownej invoria.pl. Pozdrawiamy :)

Dzięki za kod, kto pierwszy ten lepszy

Opublikowano

Jak teraz po tak długim czasie wygląda sytuacja związana z wojnami? Ile jest gildii chętnych do walki na przedziałach 175-200, a 200-240?

Jak stoją z cena ulepki na 175?

nlUSIa9.png

Opublikowano

Witam mam problem, gra normalnie się włącza, pasek ładowania dochodzi do końca i obraz się freezuje

iJiFb63.jpg

Ktoś może zna rozwiązanie tego problemu? próbowałem z tym pójść na forum lecz przy rejestracji wyskakuje informacja "Nie masz wystarczających uprawnień aby zarejestrować konto z tej strony" yy...

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

Dropia Kamienie Lodu ( Przepustki na dung za range ) na mapach poza mapą 180 ? czy tylko tam ? i czy warto na chwile obecną robic wszystkie misje na rangi ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...