Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@hool

Nie mów o wp, jakby to była postać tylko do expa/dropa. WP zawsze był mocny, nie tylko tu więc podium dla wp mnie nawet nie dziwi.

Co do balansu wypowiadać się nie mogę bo nie grałem u Was, może zagram? Pytanie jak z is'em da się w miarę łatwo ogarnąć czy muszę otwierać portfel ? :D

Ogarniesz na spokojnie :)

Faktycznie.. rozpro WP jest OP zawsze. 

Ej Karol warto wbijać na twój serwer i grać od zera?? :) jakieś bugi ile online? 

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@hool

Nie mów o wp, jakby to była postać tylko do expa/dropa. WP zawsze był mocny, nie tylko tu więc podium dla wp mnie nawet nie dziwi.

Co do balansu wypowiadać się nie mogę bo nie grałem u Was, może zagram? Pytanie jak z is'em da się w miarę łatwo ogarnąć czy muszę otwierać portfel ? :D

Ej Karol warto wbijać na twój serwer i grać od zera?? :) jakieś bugi ile online? 

warto :D

1,5k brak bugów :D tylko czasem questy się pojawiają ponownie i trzeba kasować... ale wpadliśmy na pewien trop i może naprawimy i to. 

Opublikowano

@hool

1,5k brak bugów :D tylko czasem questy się pojawiają ponownie i trzeba kasować... ale wpadliśmy na pewien trop i może naprawimy i to. 

Są bugi, ale nie jakieś poważne, np. bs laguje depo i handel, przy tp wyłączą się czasem pierwszy item z bsa

Opublikowano

Witam. Dzisiaj zaszla taka sytuacja. Rozmawiałem z takim gościem i doradził mi żeby sprzedać Eq na 175lvl +9 i kupić sobie feniksa +0 bo wyjdzie mi to na dobre. Wiec wystawiłem na sklepie ktory juz wczesniej miałem all bizu po 8b. No spoko ja jak to ja jestem ciekawy wiec patrzyłem co 5min czy coś zeszło. Zaraz patrze Eq nie ma. Myśle sobie o kurde jak zajbiście. Wiec chciałem wybrać bryłki, patrze.. A tu 420kk. Pisze na wołaj jakiś koleś mi pisał że też tak miał.. Robiłem relogi chodziłem pod sklep nic nie pomogło.. Co to ma być do c***a.. Nie jestem jakimś oszustem czy coś w tym stylu. Wczoraj pokazywałem eq liderowi gildi BangDMG lider bodajże ma nick xLeguS.. Co mam teraz zrobić do c***a.. Zostałem bez niczego po za eq do expa.. Chce podkreśllic ze taka sytuacja zdarzyła mi się po raz drugi. Tylko za pierwszym razem sprzedawałem pas za 3b Wiec myślałem ze ja coś pojebałem.. Ale to nie ja... Da się coś z tym zrobic??? Mam świadków ze posaidałem takie eq.. Z nikim nie handlowałem ani nic z tych rzeczy... Akurat wbijałem 199lvl.. Nie jestem jakimś noł lajfem żeby zrobić drugi raz takie eq a to nie jest z mojej winy... Help :(

erfgreg.png

Opublikowano

Witam. Dzisiaj zaszla taka sytuacja. Rozmawiałem z takim gościem i doradził mi żeby sprzedać Eq na 175lvl +9 i kupić sobie feniksa +0 bo wyjdzie mi to na dobre. Wiec wystawiłem na sklepie ktory juz wczesniej miałem all bizu po 8b. No spoko ja jak to ja jestem ciekawy wiec patrzyłem co 5min czy coś zeszło. Zaraz patrze Eq nie ma. Myśle sobie o kurde jak zajbiście. Wiec chciałem wybrać bryłki, patrze.. A tu 420kk. Pisze na wołaj jakiś koleś mi pisał że też tak miał.. Robiłem relogi chodziłem pod sklep nic nie pomogło.. Co to ma być do c***a.. Nie jestem jakimś oszustem czy coś w tym stylu. Wczoraj pokazywałem eq liderowi gildi BangDMG lider bodajże ma nick xLeguS.. Co mam teraz zrobić do c***a.. Zostałem bez niczego po za eq do expa.. Chce podkreśllic ze taka sytuacja zdarzyła mi się po raz drugi. Tylko za pierwszym razem sprzedawałem pas za 3b Wiec myślałem ze ja coś pojebałem.. Ale to nie ja... Da się coś z tym zrobic??? Mam świadków ze posaidałem takie eq.. Z nikim nie handlowałem ani nic z tych rzeczy... Akurat wbijałem 199lvl.. Nie jestem jakimś noł lajfem żeby zrobić drugi raz takie eq a to nie jest z mojej winy... Help :(

Kasa mogła Ci wpaść do eq, albo druga opcja ze wystawiles po złej cenie.
Opublikowano

Nie wpadła. Miałem w ewpipunku prawie 10kkk. A na sklepie było 300kk do wybrania. Jak chciałem to wybrać to pisało ze mam za dużo kasy w ekwipunku. Jakbym wystawił np. Za yang to by bylo 8yang a nie było. Nawet dwa razy wrzucałem na sklep bo pokazywałem eq koledze. Zostały tylko dwie bronie po 8b.. Wiec to nie możliwe..

erfgreg.png

Opublikowano

Nie wpadła. Miałem w ewpipunku prawie 10kkk. A na sklepie było 300kk do wybrania. Jak chciałem to wybrać to pisało ze mam za dużo kasy w ekwipunku. Jakbym wystawił np. Za yang to by bylo 8yang a nie było. Nawet dwa razy wrzucałem na sklep bo pokazywałem eq koledze. Zostały tylko dwie bronie po 8b.. Wiec to nie możliwe..

Może jak za drugim razem wrzucales to się machles :p ale Qarth może Ci to sprawdzić za ile co wystawiles :)
Opublikowano

Serwer fajny ale nie polecam ze względu na administracje. Zostałem okradziony na kilkaset złotych a pan Goldie stwierdził, że to nie ich problem. Props za dbanie o najstarszych graczy ! <3

Opublikowano

Serwer fajny ale nie polecam ze względu na administracje. Zostałem okradziony na kilkaset złotych a pan Goldie stwierdził, że to nie ich problem. Props za dbanie o najstarszych graczy ! <3

Nie odpowiadamy za Wasze konta. 

jedyne co możemy robić to przypominać Wam abyście nikomu nie dawali passów/tych samych haseł co na innych serwerach. 

Opublikowano

Qarth mi tego nie sprawdzi ponieważ nie mam jak sie z nim skontaktować. Coś mi się z ts3 podziało i dupa.. A szkoda bo wbiłem 200lvl i teraz mi to konto na nic nie potrzebne

A co do administracji to wydaje mi się ze zaczyna olewać graczy. Na forum pisałem tez. Goldie czy jak mu tam olał mnie totalnie

A co do serwera to polecam jak najbardziej

erfgreg.png

Opublikowano

jakaś zmianka płci  stałych kostiumów lub zniesienie podziału na płci  będzie wprowadzone czy  nadal  olejecie to ? 

Opublikowano

@hool

Są bugi, ale nie jakieś poważne, np. bs laguje depo i handel, przy tp wyłączą się czasem pierwszy item z bsa

tak jest wszędzie :p ( chodzi mi o tp i wyłączanie pierwszego itemka z bs )

graphic.png

Opublikowano

Ja od paru dni na spokojnie gram daggerem i gra się bardzo fajnie. Generalnie każdą klasą poradzisz sobie z dungeonami, balans pvp ponoć na max lvl jest w porządku.

Opublikowano

A jezeli mialbys wybrać miedzy Wp a Bm? Nie wiem czego ale strasznie mnie ciągnie do Bm. Tylko martwi mnie to ze nie będę juz sobie tak radził z bosami jak Wp. No i te pvp nie wiem jak u niego wygląda. Strasznie mało jest Bm-ów na serwerze.

erfgreg.png

Opublikowano

Jak masz takie obawy to bierz WP, ostatnio jakiś turniej był i WP były w czołówce PvP. Co do bossów naprawdę nie ma się o co martwić bo i tak kadą postacią sobie poradzisz. bonusów i obraeń jest wystarczająco.

Opublikowano

Ludzie mówią ze jak ma sie eq powyżej 200lvl to wszystkie klasy są bardzo dobre i balans jest dobry. Czyli na mniejszym eq np. 135-175 wywyższa sie jakaś klasa? Czy jednak mój tok myślenia jest błędny?

erfgreg.png

Opublikowano

Ludzie mówią ze jak ma sie eq powyżej 200lvl to wszystkie klasy są bardzo dobre i balans jest dobry. Czyli na mniejszym eq np. 135-175 wywyższa sie jakaś klasa? Czy jednak mój tok myślenia jest błędny?

Wszystko zalezy od tego jaki masz ekwipunek, jaki masz poziom zaslug, jaka masz range - no wszystko zalezy od tego co masz na sobie.

Nie powiem, raz dagger 135 zlozyl mnie na dwa skille, a mam full eq na 175.

Opublikowano

Wszystko zalezy od tego jaki masz ekwipunek, jaki masz poziom zaslug, jaka masz range - no wszystko zalezy od tego co masz na sobie.

Nie powiem, raz dagger 135 zlozyl mnie na dwa skille, a mam full eq na 175.

na 200 to samo co na nizszych dagger/smok

30331_20_08_10_7_59_30.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...