Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie pytanie odnośnie ekwipunku exp. Zrobiłem sobie Z FMS'a tą broń na 52 lvl ale dalej przerobić jej nie mogę. Z tego co zobaczyłem na wiki invorii następna broń exp to truta. No i pytanie, czy z truty można już do końca przerabiać na lepszy ekwipunek do expa czy może znowu potem trzeba będzie jakąś broń dropnąć i ją ulepszyć? No i inne pytanie. Skąd zbroja i biżuteria do expa? Zakładam że zbroja dropi z niebieskiej śmierci a biżuteria z bossów czy dungów. I tu jest jeszcze pytanie takie jak do broni. Jak raz dropnę taki przedmiot to będę mógł go ulepszać aż do końca czy potem będę musiał lepsze wersje tego ekwipunku dropić? No i jeszcze jedno pytanie. Na chatcie ludzie piszą że sprzedadzą lub kupią specjalkę. Co to jest? Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi :)

Z trutki robisz bron na 95lv i expisz nią aż do 175 lv, następnie jest nowa bron "świetlisty miecz" która również przerabiasz na bron 200lv i na tym się kończy set broni exp. Zbroje dropniesz z szkaty niebieskiej śmierci tylko, natomiast biżuteria exp leci ze szkat bossów 95lv+, Zbroja exp czyli specjalkę robisz na 130lv potem 200lv. Także specjalkę masz do końca gry, a co do biżu to jest jeden set na 130lv a potem następny do dropnięcia na 200lv. 

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od 175 pragnę poinformować, że jest 1% za spot lub mniej także wytrwałości życzę :D

Przy pełnym odpale na bigu po restarcie mi leciał 1% za spota dopiero przy 179 lvlu, więc masz jakiegoś pecha :p

nlUSIa9.png

Opublikowano

Przy pełnym odpale na bigu po restarcie mi leciał 1% za spota dopiero przy 179 lvlu, więc masz jakiegoś pecha :p

A gdzie ja pisałem o pełnym odpale ? :D Ja mam tylko zwykły pd z gry :D

/

Opublikowano

A gdzie ja pisałem o pełnym odpale ? :D Ja mam tylko zwykły pd z gry :D

To lekko przyinwestuj i poczujesz roznice, ale najlepiej po resecie serwera, bo spoty straszliwie się buguja przez zasięg auto respu.

nlUSIa9.png

Opublikowano

To lekko przyinwestuj i poczujesz roznice, ale najlepiej po resecie serwera, bo spoty straszliwie się buguja przez zasięg auto respu.

Troszkę przerażają mnie ilości pazurów i zakręconych do przerobienia eq na 175 i zrobienia go do +9 masz jakiś pomysł na to ?

/

Opublikowano

Troszkę przerażają mnie ilości pazurów i zakręconych do przerobienia eq na 175 i zrobienia go do +9 masz jakiś pomysł na to ?

ja na samym dungu 120 przepustka ''sygnet smierci'' nadropilem 500-600 tych ulepkow nie liczac tirionow bossow z map i innych dungow/szkat

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

12291197_839370612848402_316823836784667

Już niedługo na forum serwera pojawi sie opis eventu światecznego który spotkacie w grudniu!

Opublikowano

Albo lecisz dungi albo kup gotowe :-P za 8b od sztuki lekko kupisz :-)
Opublikowano

ja na samym dungu 120 przepustka ''sygnet smierci'' nadropilem 500-600 tych ulepkow nie liczac tirionow bossow z map i innych dungow/szkat

Skąd Ty mistrzu tyle tych przepustek miałeś ? :D Rozumiem dropek mapa 110 ? Czy jak :D

/

Opublikowano

Skąd Ty mistrzu tyle tych przepustek miałeś ? :D Rozumiem dropek mapa 110 ? Czy jak :D

skupuje przepustki 10 sztuk -80kk zwraca sie kilkakrotnie a jak jeszcze ze szkat yerdka dropnie jakies eq 130 to no .Wczoraj 8 szkat - 3 nasiory

Opublikowano

skupuje przepustki 10 sztuk -80kk zwraca sie kilkakrotnie a jak jeszcze ze szkat yerdka dropnie jakies eq 130 to no .Wczoraj 8 szkat - 3 nasiory

Ale farta masz dobrego :D Są na sklepikach bo nie widziałem czy piszesz po ludziach ? :D I dropią na tej 110 mapie nie ? :D

/

Opublikowano

Z Yerdana dropią naszyjniki exp?
Opublikowano

Ale farta masz dobrego :D Są na sklepikach bo nie widziałem czy piszesz po ludziach ? :D I dropią na tej 110 mapie nie ? :D

sklepiki tylko sklepiki;d i dropia z metkow oraz bosow tam na mapie 

Z Yerdana dropią naszyjniki exp?

no ze szkat ich

Opublikowano

sklepiki tylko sklepiki;d i dropia z metkow oraz bosow tam na mapie

no ze szkat ich

Wiadomo że z szkat aczkolwiek myślałem że nasiory dopiero od razadora lecą :-D
Opublikowano

Jest z 1k online?

Zalezy mi ma osobach, a nie liczenia online po sklepach

1.5 jest nawet

Milo by bylo Array jakbys odczytal pw na forum drugi tydzien szukam pomocy z misjami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...