Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wykonałem wczoraj misje PZ dotyczące bossów i metinów z map i do dziś nie moge po raz kolejny żadnej z nich odebrać. Jak klikam na NPC, to jedyne misje jakie tam mam to cykliczne zabójstwa na graczy i metin w obozie. Powód?

Może nie masz odpowiedniego lv. One nie są na każdy poziom.

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może nie masz odpowiedniego lv. One nie są na każdy poziom.

Te misje są cykliczne przecież i po wbiciu 95 albo 100 lvl są one zawsze dostępne. Po wykonaniu czekamy tylko 2h na ponowne przyjęcie u Amadeny.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Mam 220 lv

W takim razie powinieneś mieć tylko misję na mapie od 200 lvl. GWIAZDA np ma maksymalny Poziom Zasług, wiec jej normalnie działa.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Na serwerze jest bonus yang, expa i dropu przedmiotów. 

A do ktorej? 

@topic pomoze mi ktos zrobic misje nr [PZ.10]? Musze zabic 250 z riao aktualnie mam zabitych z 30 osob, zaplace jak bd trza kto moglby poswiecic te 20-30 min z riao? +150 xD

Opublikowano

A do ktorej? 

@topic pomoze mi ktos zrobic misje nr [PZ.10]? Musze zabic 250 z riao aktualnie mam zabitych z 30 osob, zaplace jak bd trza kto moglby poswiecic te 20-30 min z riao? +150 xD

Proponuje CI samemu wyexpić ze dwie postacie, bo jeśli będziesz robić Cykliczne Zabójstwa to będziesz musiał zabić ok 5 tysięcy razy :P

nlUSIa9.png

Pomocnik
Opublikowano

Mam zamiar wbić po raz drugi na serwer i zostało mi 640 SM co za to kupić? Jakies itemki z isa czy sprzedać za yangi?

Opublikowano

Mam zamiar wbić po raz drugi na serwer i zostało mi 640 SM co za to kupić? Jakies itemki z isa czy sprzedać za yangi?

Jak masz sposob na zarobek i masz EQ np caly set szafirowego i nie potrzebujesz SM ani yangow bo sobie radzisz to zostaw. A jak nie masz EQ nie wiesz jak zarobic to sprzedaj Kupon i kup eq ;)

Opublikowano

Ja osobiście bym sobie zostawił te SMy, gdyż idą one w górę, a nadchodzi Event Halloween, gdzie pwenie sporo rzeczy unikatowych będzie dostępnych w IS'ie (jedynie podczas eventu), więc zrobisz sobie wtedy zakupy.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Ja osobiście bym sobie zostawił te SMy, gdyż idą one w górę, a nadchodzi Event Halloween, gdzie pwenie sporo rzeczy unikatowych będzie dostępnych w IS'ie (jedynie podczas eventu), więc zrobisz sobie wtedy zakupy.

jeśli kolega jest niecierpliwy to może niech sprzeda kupon sm... będzie mieć sporo eq na start. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Znowu jest jakis Bug z Misjami ;P bo zrobilem po 22 "zabij 250 osob z Riao" zrobilem poszedlem po nagrode dostalem w ogole jakis syff a jak ogladalem u YouTuberow to za nr 10 [PZ] otrzymali chyba wybor 100 ataku albo 2.5k pz dobra mniejsza. I teraz od tamtej pory nie mam zadnej misji klikam na wszystkich i jest 0 Reakcji .

28jedqb.png

Opublikowano

Znowu jest jakis Bug z Misjami ;P bo zrobilem po 22 "zabij 250 osob z Riao" zrobilem poszedlem po nagrode dostalem w ogole jakis syff a jak ogladalem u YouTuberow to za nr 10 [PZ] otrzymali chyba wybor 100 ataku albo 2.5k pz dobra mniejsza. I teraz od tamtej pory nie mam zadnej misji klikam na wszystkich i jest 0 Reakcji .

28jedqb.png

To nie bug...

Błękitne misję są zależne od poziomu Twojej postaci! Jeśli zrobiłeś wszystkie Błękitne fabularne misję to zostaje Ci jedynie wbić level, albo robić cykliczne misję u Amadeny (wszystko opisałem na stronie 144).

nlUSIa9.png

Opublikowano

To nie bug...

Błękitne misję są zależne od poziomu Twojej postaci! Jeśli zrobiłeś wszystkie Błękitne fabularne misję to zostaje Ci jedynie wbić level, albo robić cykliczne misję u Amadeny (wszystko opisałem na stronie 144).

Ty za bardzo nie kumasz o co chodzi bo jakos Tream oraz Wallander za [PZ.10] mieli do wyboru PZ albo Atak a ja tego nie mialem...

A co do lvla to 175. 

Opublikowano

Jutro w nocy (07.10.2015) o godzinie 2:00 odbędzie się przerwa dodajaca/zmieniajaca:

• Dodanie wyboru M1 w opcjach gry (Możliwość wyboru aktualnego lub podstawowego wyglądu m1)
  • Dodanie wyboru wyglądu sklepu w opcjach (normalny lub flaga)
  • Dodanie paru nowych fryzur
  • Dodanie zapamiętywania cen przy opcji "Dodaj przedmiot"
  • Nie będzie dało się już otworzyć shopu offline podczas gdy jesteśmy martwi
  • Zmiana ikony Magicznego Hełmu (80 poziom)
  • Mędrzec w Riao od teraz będzie znajdował się w kole
  • Prawdopodobnie dodanie ignorowania graczy
  • Dodanie nowego dropu z szkat. blasku księżyca do najbliższego eventu
  • Zielone i fioletowe mikstury bedą od teraz działały 30 minut
  • Z fryzur za 1kk zostanie usunięte w opisie "30 dni" ponieważ i tak są one na stałe
  • Pare zmian w dungeonie "Strażnica Nemere"

Oraz pare innych zmian. Wymagana będzie aktualizacja clienta.

Ty za bardzo nie kumasz o co chodzi bo jakos Tream oraz Wallander za [PZ.10] mieli do wyboru PZ albo Atak a ja tego nie mialem...

A co do lvla to 175.

Trzeba zrobić wszystkie misje a potem masz misje "Ceremonia" i tam wybierasz medal (w zaleznosci czy wybierzesz zdradz czy nie dostajesz inny)

Opublikowano

Jutro w nocy (07.10.2015) o godzinie 2:00 odbędzie się przerwa dodajaca/zmieniajaca:

• Dodanie wyboru M1 w opcjach gry (Możliwość wyboru aktualnego lub podstawowego wyglądu m1)
  • Dodanie wyboru wyglądu sklepu w opcjach (normalny lub flaga)
  • Dodanie paru nowych fryzur
  • Dodanie zapamiętywania cen przy opcji "Dodaj przedmiot"
  • Nie będzie dało się już otworzyć shopu offline podczas gdy jesteśmy martwi
  • Zmiana ikony Magicznego Hełmu (80 poziom)
  • Mędrzec w Riao od teraz będzie znajdował się w kole
  • Prawdopodobnie dodanie ignorowania graczy
  • Dodanie nowego dropu z szkat. blasku księżyca do najbliższego eventu
  • Zielone i fioletowe mikstury bedą od teraz działały 30 minut
  • Z fryzur za 1kk zostanie usunięte w opisie "30 dni" ponieważ i tak są one na stałe
  • Pare zmian w dungeonie "Strażnica Nemere"

Oraz pare innych zmian. Wymagana będzie aktualizacja clienta.

Trzeba zrobić wszystkie misje a potem masz misje "Ceremonia" i tam wybierasz medal (w zaleznosci czy wybierzesz zdradz czy nie dostajesz inny)

Okej dzięki!

Ile osób gra na serwerze ? opłaca się zaczynać ?

Pewnie fajna atmosfera, klimacik jest dobry fajnie podropic z rana lub w nocy da sie prawie zrobić biznes na wszystkim a przede wszystkim serwer sie nie nudzi ;)

Opublikowano

Lubie te bardzo znaczące zmiany <3

Dodacie nieskończony marmur?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...