Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdzić? F5 na logach i od razu widać kto z kim handlował i co przekładał. 

PS: pisaliście 2 dni temu, że sklepy offline popsuły rynek bo teraz zakręcone i pazurki są po 20kk a niedługo będą jeszcze tańsze... sprawdzałem dzisiaj ceny i średnia cena pazurków i zakręconych to 35kk. Jak to wygląda z Waszej perspektywy ? 

Jak już z łaski swojej raczysz odpisać to odpisuj na wszystko co piszę.

Fakt faktem, że pazury i zakręcone staniały i to mocno. Wcześniej zdobyć je za 35kk to był luksus, a w sklepach były wystawione po 40-45kk.

A teraz w co drugim sklepie są po 25kk i to w dużej ilości. Przyjrzyj się mojemu ss na poprzedniej stronie :)

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sprawdzić? F5 na logach i od razu widać kto z kim handlował i co przekładał. 

PS: pisaliście 2 dni temu, że sklepy offline popsuły rynek bo teraz zakręcone i pazurki są po 20kk a niedługo będą jeszcze tańsze... sprawdzałem dzisiaj ceny i średnia cena pazurków i zakręconych to 35kk. Jak to wygląda z Waszej perspektywy ?

A co jeśli będą cwani i będą wyrzucać na ziemię i podnosić? B)­

tenor.gif

Opublikowano

A co jeśli będą cwani i będą wyrzucać na ziemię i podnosić? B)­

Wtedy nawet jeszcze latwiej to sprawdzić

A co punktu z regeneracja tam chodzi o przedmioty typu poty/setki. Przedmioty typu medale/sygnety itd są dozwolone (ogolnie all normalne przedmioty).

Opublikowano

Tak jak pisali w postach wyżej ceny poszły w dół od wprowadzenia tych shopów offline. Ulepki tanieją z dnia na dzień odczuwalnie, w nocy także mozna dostać tanio ulepki, a rano jak ludzie poszli do szkół/ pracy Ci co dropią wystawiają shopy już po niższych cenach, bo tamte shopy nadal stoją. Poczekamy i zobaczymy czy coś się ustabilizuje, ale pewno zmniejszenie dropu ulepek jedynie pomoże:/ Inaczej na dzień dzisiejszy tego nie widzę.

Opublikowano

Tak jak pisali w postach wyżej ceny poszły w dół od wprowadzenia tych shopów offline. Ulepki tanieją z dnia na dzień odczuwalnie, w nocy także mozna dostać tanio ulepki, a rano jak ludzie poszli do szkół/ pracy Ci co dropią wystawiają shopy już po niższych cenach, bo tamte shopy nadal stoją. Poczekamy i zobaczymy czy coś się ustabilizuje, ale pewno zmniejszenie dropu ulepek jedynie pomoże:/ Inaczej na dzień dzisiejszy tego nie widzę.

Ja już powoli widzę, że ceny rosną ;p A ceny spadły dlatego, że więcej ludzi się wystawia i każdy ze sobą konkuruje cenowo ;p Ja generalnie wyszedłem na + bardzo przez te 2 ostatnie dni więc już nie zamierzam narzekać na te shopy :P

Opublikowano

Ja już powoli widzę, że ceny rosną ;p A ceny spadły dlatego, że więcej ludzi się wystawia i każdy ze sobą konkuruje cenowo ;p Ja generalnie wyszedłem na + bardzo przez te 2 ostatnie dni więc już nie zamierzam narzekać na te shopy :P

Tzn. rano po całej nocy nie idzie nic sprzedać, za to przynajmniej w moim wypadku shopy zostają także na noc, więc jednak więcej ludzi je przejrzy. Ale co do rosnących cen to się nie zgodzę :D

Opublikowano

Czy jak próbuje wystawić sklepik na ch1 i mi go wywala znaczy że nie ma już miejsca?( offline) 

Opublikowano

Nie lepiej w turnieju zrobić przedział 175-191?

Pozostałe przedziały mają eq na tym samym poziomie tj. przedział 90-134 ma eq jaszczura.

Przedział 135-174 przedział z krwawym.

A w przedziale 175 - 199 jedni będą mieć eq niebiańskie i będą bez szans z kimś kto będzie miał eq feniksa +8 :)

Opublikowano

Niedługo na serwer zostanie dodany system szarf z możliwościa ukrywania jeśli komuś się nie podoba wygląd.

NOBL86C.png

oFiZV5U.png

Opublikowano

Widzieliście już w grze Skiny na [PZ 30]? Głupie pytanie, gdyż na ten moment mają ten poziom tylko 4 osoby. Przedstawiam Wam o to skin na ostatni Poziom Zasług. Według mnie Set Krwii będzie najlepszym setem, ale nie rozumiem tylko dlaczego jest napisany przez dwa ii (poprawcie lepiej ten błąd). O skiny na ostatni poziom jest bardzo ciężko, gdyż każdy już je chce kupić, a na pytanie czy warto wbijać PZy sami sobie możecie odpowiedzieć.

O to Dzwon Krwii:

RgBxVaQ.jpg

Więcej skinów znajdziecie na oficjalnym forum serwera w dziale poradniki "Wszystko o Skinach - Warto?"

nlUSIa9.png

Opublikowano

Uwaga ! Mamy dla Was niespodziankę.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Od teraz każdy kto założy nowe konto http://invoria.plotrzyma na start:
- Mounta na start oraz zwierzaka
- Bonus expa na 24h !
- Bonus Dropu przedmiotów na 24h !
- Bonus Yang na 24h !
Dodatkowo planujemy już za kilka dni dodać nowy dung jako alternatywa DT (nowa mapa, nowe moby ale ten sam BOSS czyli Umarły Rozpruwacz) (wiemy, że wielu osobą się nudzi tradycyjne DT, więc będzie miał wybór lub będzie mógł chodzić na zmianę dla urozmaicenia ).
~~Zapraszamy do wspólnej zabawy!

Screena znajdziecie na fanpagu ;) 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Uwaga ! Mamy dla Was niespodziankę.

Od teraz każdy kto założy nowe konto http://invoria.plotrzyma na start:

- Mounta na start oraz zwierzaka

- Bonus expa na 24h !

- Bonus Dropu przedmiotów na 24h !

- Bonus Yang na 24h !

Dodatkowo planujemy już za kilka dni dodać nowy dung jako alternatywa DT (nowa mapa, nowe moby ale ten sam BOSS czyli Umarły Rozpruwacz) (wiemy, że wielu osobą się nudzi tradycyjne DT, więc będzie miał wybór lub będzie mógł chodzić na zmianę dla urozmaicenia ).

~~Zapraszamy do wspólnej zabawy!

Screena znajdziecie na fanpagu ;)

A ww tez dodacie alternatywne? Chyba bym wowczas wrocil, bo latanie na tej obskurnej wieży juz sie przejadlo :)

I mount/zwierzak na stale? Czy jak wszedzie np na 3h..? :P

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A ww tez dodacie alternatywne? Chyba bym wowczas wrocil, bo latanie na tej obskurnej wieży juz sie przejadlo :)

I mount/zwierzak na stale? Czy jak wszedzie np na 3h..? :P

Bedziesz miał do wyboru jedną z dwóch opcji - w zalezności od tego jaki dungeon rozpoczniesz będziesz tam miał innego bossa (alternatywa umarłego rozpruwacza lub nieb smierci).

Opublikowano

niedługo... serwer to nie pizzeria i czasem coś wypada a nie damy Wam zbugowanego. 

powiedz mi od kiedy moga byc tekstury podloza zbugowane? lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...