Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ty siebie widzisz? k***a napracowali się, żeby wam dodać te sklepy, bo gracze chcieli a wy jeszcze stękacie.  :s  ._.

Gracze chcieli? Jacy gracze? nie było żadnej ankiety na forum ani nic żeby można było glosować. Później nagle info że gracze chcieli bo kilka typów płakało na tsie? Każdy ma prawo się wypowiedzieć i moje zdanie jest takie że to zły pomysł na ten konkretny server, owszem jest to wygodne ale z drugiej strony jest teraz tyle tych sklepów że jak chce coś sprzedać to muszę ostro ale to ostro zejść z ceny. Teraz może jest wow bo sklepy offline ale zobaczycie ze za niedługo każdy będzie wkurwiony jak będzie zarabiał tyle że mu starczy na poty. Zresztą sam mam porównanie, przed wprowadzaniem sklepów offline stawiałem sklep na noc i schodziło większość bez problemu. Postawiłem offline na noc wchodzę dziś i co zeszło? jeden ulepek ;P 

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no jest wysyp... kto mądry to poczeka 2tyg z najdroższymi ulepkami i sprzeda w tej samej cenie :)

Rynkowi nic nie grozi :D

A przez te 2 tygodnie ludzie nie będą dropić ulepek i ulepszać eq?

Pewnie serwer się zatrzyma na 2 tygodnie i poczeka aż ulepki zdrożeją :)

Sami ekonomiści  :v

Raport dzieciaku za bezmyślność

Opublikowano

Jak teraz wygląda rynek? Można prosić ss'y z m1 jinno i shinsoo?

Moge ci potem wrzucić gdy wejde na laptopa ale zbytnio to sie zmieniac nie bedzie bo limit jest 250 shopow na mape.

Opublikowano

Wszędzie po ćwierć tysiąca shopów -,- Z moich dwóch shopów z fasolkami po 13kk nie zeszło nic od 8 rano...

A co Ty się denerwujesz chłopie, przecież jest dużo sklepów i o to chodzi. Co z tego, że mi wczoraj jeszcze schodziły po 20kk ^^

POCZEKAJ 2 TYGODNIE I SPRZEDAJ PO NORMALNEJ CENIE!

Opublikowano

No dokładnie, ceny błyskawicznie poszły w dół. :)

Durne pazury i zakręcone 25kk za sztukę? Jeszcze parę dni temu schodziły po 40.

Mądrzejszym pomysłem byłoby wprowadzenie wyższej ceny za sklep offline,żeby nie każdy mógł pozwolić sobie na taki luksus, a nie debilne 15kk i setny lv.

Jeszcze 2-3dni, a ludzie będą się przebijać w cenach, żeby cokolwiek sprzedać. Jednym zdaniem - rozjebaliście gospodarkę serwera.

Czy wy wszyscy jesteście tacy głupi czy tylko udajecie? Ceny poszły w dół bo wprowadzili shopy offline. Większej głupoty w życiu nie słyszałem. Kilkanaście dni do tyłu było zuo. To chyba logiczne,że ceny poszły w dół. Czasem przestaje wierzyć w ludzi.

projekt.jpg

Opublikowano

Do jutra postaram się zaaktualizować prezentacje o wszystkie zmiany które były dodane na serwer od startu czyt. dungeony/systemy/questy etc.

Opublikowano

Czy wy wszyscy jesteście tacy głupi czy tylko udajecie? Ceny poszły w dół bo wprowadzili shopy offline. Większej głupoty w życiu nie słyszałem. Kilkanaście dni do tyłu było zuo. To chyba logiczne,że ceny poszły w dół. Czasem przestaje wierzyć w ludzi.

Zło było tydzień temu i nagle dziś wszyscy wystawili ulepki z tego eventu tak? Normalnie iloraz inteligencji bliski długopisowi. 

pochodziłem po mieście... znalazłem tylko z 5 sklepow z fasolkami, pazurkami i zakreconymi... poza tym.. patrząc po sklepach to ładnie schodzi 

Po ch1 chodziłeś? Bo sklepów z pazurkami/zakręconymi czy fasolkami jest b.dużo :) mniej więcej w co trzecim znajdziesz ten ulepek. Skąd info że ładnie zeszło ze sklepu? Przecież nie wiesz ile było wystawione, druga rzecz to że zeszło to jedna strona medalu a druga to za ile poszło :D 

@ Każdy może mieć inne spojrzenie na te sklepy,niewątpliwym plusem jest też możliwość sprzedawania itemów za więcej niż 2kkk, szkoda po prostu że nie było żadnej ankiety czy ludzie to chcą. Mogliście tylko dodać możliwość sprzedawania itemów za bryłki bez tych sklepów :) 

Opublikowano

Zło było tydzień temu i nagle dziś wszyscy wystawili ulepki z tego eventu tak? Normalnie iloraz inteligencji bliski długopisowi. 

Po ch1 chodziłeś? Bo sklepów z pazurkami/zakręconymi czy fasolkami jest b.dużo :) mniej więcej w co trzecim znajdziesz ten ulepek. Skąd info że ładnie zeszło ze sklepu? Przecież nie wiesz ile było wystawione, druga rzecz to że zeszło to jedna strona medalu a druga to za ile poszło :D 

@ Każdy może mieć inne spojrzenie na te sklepy,niewątpliwym plusem jest też możliwość sprzedawania itemów za więcej niż 2kkk, szkoda po prostu że nie było żadnej ankiety czy ludzie to chcą. Mogliście tylko dodać możliwość sprzedawania itemów za bryłki bez tych sklepów :)

chodzilem po m1... a wnioskuje po tym, że raczje nikt nie wystawia iitemkow z przerwami wielkimi albo ze 2 itemki koło siebie.. póxniej przez 5 pusto a pozniej 3 kolo siebie

gnvNjpf.png

Opublikowano

chodzilem po m1... a wnioskuje po tym, że raczje nikt nie wystawia iitemkow z przerwami wielkimi albo ze 2 itemki koło siebie.. póxniej przez 5 pusto a pozniej 3 kolo siebie

Są to w sumie najczęściej sprzedawane ulepki także na ich brak nie ma co narzekać.
Opublikowano

Jebnij sobie głową trzy razy o ścianę zanim coś napiszesz. Na sklepach od ponad jednego tygodnia jest więcej zakręconych oraz pazurków. Jeszcze przed zuo cena zakreconych wahała się miedzy 35-30kk za szt. Za ok. tydzień lub dwa sytuacja się ustabilizuje jeśli nie zrobią kolejnego zuo.  

projekt.jpg

Opublikowano

Jebnij sobie głową trzy razy o ścianę zanim coś napiszesz. Na sklepach od ponad jednego tygodnia jest więcej zakręconych oraz pazurków. Jeszcze przed zuo cena zakreconych wahała się miedzy 35-30kk za szt. Za ok. tydzień lub dwa sytuacja się ustabilizuje jeśli nie zrobią kolejnego zuo.  

Kolego, event eventem chodzi o to że teraz te zakręcone możesz znalezc po 25-20kk. Nadmiar ulepek po zuo schodzi po dwóch dniach a nie że tydzień po zuo i jeszcze każdy wyprzedaje ulepy :) Bądź rozsądny zanim coś napiszesz :) 

Opublikowano

Wypowiem się,nie lubiłem grać na easy,lecz każdy pisał o invorii i wszedłem.

Nie żałuję :D tyle w temacie;d za wolno się expi z deka,strasznie dużo ulepków ;v

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

Chcialem przeniesc medal bohatera riao na 2 postac, ale o dziwo sie nie da. Nie moge nim handlowac, wywalic na ziemie ani nawet przelozyc przez depo. Pytalem kolegi to mowil, ze niedawno mogl nim normalnie handlowac. Zablokowaliscie je? Nie probowalem jedynie uzyc pieczeci magazynu.. ona tez nie zadziala?

Opublikowano

Chcialem przeniesc medal bohatera riao na 2 postac, ale o dziwo sie nie da. Nie moge nim handlowac, wywalic na ziemie ani nawet przelozyc przez depo. Pytalem kolegi to mowil, ze niedawno mogl nim normalnie handlowac. Zablokowaliscie je? Nie probowalem jedynie uzyc pieczeci magazynu.. ona tez nie zadziala?

Ostatnio jeszcze się dało wywalić na ziemię, ale najwidoczniej zablokowali.

nlUSIa9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...