Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer moze i ciekawy ale kultura graczy 0 stoją w m1 pod sklepami i czekają aż ktoś zacznie biegać posklepach i zabiją cię a to zazwyczaj kończy się bugiem respa...

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiaj w nocy Administracja postanowiła dodać dungeon zastępujący standardową Wieżę Demonów (DT).

Drop z końcowego bossa jest taki sam jak z Umarłego Rozpruwacza (RIPera), ale ten dungeon wydaje się być szybszym niż zwykłe DT.

Dzisiaj w nocy ma być tak samo dodany dungeon na zasadzie Wieży Wygnańców (WW).

Przejdźmy do Informacji.

Na dungeon możemy dostać się normalnie u Strażniczki w Świątyni (musimy mieć 2 wejściówki).

9fM6ook.jpg

CEV9DL2.jpg

Dungeon Składa się z 7 pięter.

# Pierwsze Piętro

Musimy ubić Jajo Dinozaura (po ubiciu tepa Nas automatycznie).

lRyrjxw.jpg

# Piętro Drugie

Na tym piętrze musimy zabić wszystkie potwory na mapie.

6wBKf6i.jpg

# Piętro Trzecie

Musimy zniszczyć z tego co pamiętam 4 lub 5 Metinów (potworów nie trzeba zabijać).

a8a3aPO.jpg

# Piętro Czwarte

Musimy dropnąć 3 pieczęcie aby odblokować pomniki.

wfVWyE2.jpg

# Piętro Piąte

Musimy pokonać mini bossa.

C2YWOGn.jpg

# Piętro Szóste

Podczas zabijania potworów wypadają Nam na ziemię Skrzynie, a z nich musimy dropnąć mapkę.

IH0WiBK.jpg

# Piętro Siódme

Musimy zabić Bossa (odpowiednik RIPera).

Jnf2yI7.jpg

nlUSIa9.png

Opublikowano

Szukałem fajnego serwera nie ma nic teraz tylko jakieś podrabiane syfy cyca albo tworzone przez amatorów. Postanowiłem sciaganac invorie :) nie załuje tego wczoraj juz odbyła się nawet pierwsza nocka w metka od paru dorbych miesięcy a powodem tego było wlaśnie brak ciekawego serwera. Polecam serwer dla wszystkich graczy bo tu jest 100% pewność na stabilność serwera oraz profesjonalną administracje widać że się starają jak tylko mogą. Ogromny + za te pd+ peta i wierzcha na start na prawdę pomaga bardzo przy stracie. POLECAM :)

Opublikowano

Dzisiaj dodamy odpowiednik WW 

To jest prywatne dt tzn odpowiednik ??? I czy z tego dino dropi normalnie szkata umarłego rozpruwacza?

Opublikowano

Prezentacja wszystko bosko pokazuje. Dunegon w postai labiryntu, kołczan, kulka expa a nie 4 kulki, pokazuje HP podczas pvp i pvm, nowe mapy. Jak sie zdobywa Punkty osiagniec? Moze pobiore. ^^

Opublikowano

Prezentacja wszystko bosko pokazuje. Dunegon w postai labiryntu, kołczan, kulka expa a nie 4 kulki, pokazuje HP podczas pvp i pvm, nowe mapy. Jak sie zdobywa Punkty osiagniec? Moze pobiore. ^^

Masz na muśli IP? Bicie Metinów, Bossów, Potworów i za wbicie odpowiedniego poziomu.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Punkty osiągnięć zdobywasz podczas zabicia bossa/metina. Za zabicie określonej ilości mobów. Z misji również otrzymuje się IP.

Opublikowano

Tyle samo czasu zajmuje wam zrobienie nowego dunga za ww czy czas podobny co do ripera?

Ten dung jest odpowiednikiem DT, a dziś w nocy mają dodać odpowiednik WW.

Ten aktualny robi się szybciej niż zwykłą Wieżę Demonów.

nlUSIa9.png

Opublikowano

warto grać ?

Warto i to bardzo. 

Czyli warto robić to nowe coś zamiast ripa ?

Na pewno robi się to szybciej i jest przyjemniejsze niż standardowe DT, które niektórzy znają już od ponad 7 lat :p

Dla tych, którzy nie lubią jeszcze fanpage Invorii to czas najwyższy to zrobić. Z okazji 10k Like, Administracja włącza dla Nas specjalny event.

hmZ9rGI.jpg

nlUSIa9.png

Opublikowano

Nie działa zmiana czasu w sklepie offline (jak klikne i zatwierdze to 0 reakcji), a wczoraj jeszcze działała i widocznosc kostiumu buguje sie po teleporcie - mam wylaczony kostium, a jak sie gdzies tepne to widac wlasnie jego, a nie zbroje.

Opublikowano

Tymczasem na ch1 Invorii o 7 rano

eleahh.jpg

Fajnie by było jakbyście dali coś zamiast tych tabołków inna grafike albo tylko napisy żeby mniej lagowało. Komputer nie mam z drewna a internet mam w miare szybki.

Opublikowano

Tymczasem na ch1 Invorii o 7 rano

eleahh.jpg

Fajnie by było jakbyście dali coś zamiast tych tabołków inna grafike albo tylko napisy żeby mniej lagowało. Komputer nie mam z drewna a internet mam w miare szybki.

będzie opcja zamiany w flage 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Na serwerze już nie gram. 

Ale jest to najlepszy prywatny serwer w Polsce.

Aktualnie nie ma lepszego pod KAŻDYM względem. 

To jaką robotę odwala tu Team to czapki z głów :yay:

Opublikowano

Doradzicie jaka klasa jest dosyć dobra na tym serwerze?

Szaman dorównuje innym ?

Wszystkie są dobre (oczywiscie na mniejszych lv moga wystepowac roznice) ale na wyzszych każda sobie radzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...