Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chcę się dowiedzieć jednego, pamiętam, że kiedyś invoria s2 wystartowała i co się z nią dzieję, to jest ta teraz? Bo na s2 miałem fajną postać, a tutaj na koncie mi pokazuje, że nie ma żadnej...

Opublikowano

Chcę się dowiedzieć jednego, pamiętam, że kiedyś invoria s2 wystartowała i co się z nią dzieję, to jest ta teraz? Bo na s2 miałem fajną postać, a tutaj na koncie mi pokazuje, że nie ma żadnej...

To zupełnie inny serwer. To rework S1.
Opublikowano

Wybor m1 jest juz praktycznie skonczony. Została mała poprawka i będziemy mogli go dodać.

wjAxHhd.jpg

Opublikowano

Od momentu, gdy na fanpage Invorii pojawił się screen mojej postaci z tak wysokim Poziomem Zasług na tak niskim poziomie dostaje 

notoryczne wiadomości jak tego dokonałem. Wcześniej nie chciałem zdradzać tajemnicy, gdyż nie wiele osób wiedziało o tym,

a trzeba było wbić się samemu na topkę, ale teraz Wam (niewiedzącym) to zdradzę.

To prawda, że dostaje się Błękitne misje po wbijaniu jakiegoś poziomu postaci, ale istnieją także dodatkowe misje.

Odebrać je można w Dolinie Orków w lewym dolnym rogu mapy (przy bestiarzu) u NPC zwanego Amadena.

Dostajemy tam tzw Cykliczne Misje.

# Zabijanie Graczy z przeciwnego Królestwa w różnych ilościach

Ze swojego doświadczenie wiem, że można zdobyć za tą misję od 250 do 550 PZ.

Misje można wykonywać co 2 godziny.

# Zabijanie Metina

Musimy zniszczyć Metin przeciwnego Królestwa.

Misje możemy wykonywać co 2 godziny i dostajemy od 150 do 400 PZ.

# Misje dotyczące Map

Trzecim dodatkiem są misje na mapach w których mieścimy się przedziałem poziomowym.

Na owych mapach mamy losowe questy. Albo metiny, albo bossy.

Ilość tak jak w przypadku misji #1 jest losowa.

Za misje otrzymujemy od 200 do 500 PZ.

Misję wykonujemy co 1h.

Ja osobiście najwięcej PZ wbiłem na mapie 110 na Zirynach. Dlaczego akurat tam?

Boss respi się co równe 30 minut i nie trzeba wielkiej matematyki dotyczącej respów.

Tajemnica została zdradzona - życzę Wam powodzenia w UPowaniu.

Prezentuję Wam jeden z ewenementów serwerowych (na screenie widać także Skin Łuk Krwii na PZ30).

oWV9aQC.jpg

nlUSIa9.png

Opublikowano

Mógłby ktoś napisać czy opłaca się wbijać wyższy poziom niż 130 w celu zarobku, dropienia z metków i bossów bez dungeonów - moim zdaniem mały zarobek jak na dungeony do 130 poziomu, skoro na moim poziomie wyciągam 3kkk na godzinę? Prosiłbym też jeżeli można to na jakim poziomie zarobię najwięcej yang i na czym, czy to będzie dropienie z metinów i bossów, chodzenie na dungeony czy może farmienie yang na jakiejś mapie.

Za odpowiedzi nagradzam 5 na profil oraz lajkami.

Opublikowano

Jeżeli ktoś szuka serwera easy to jak najbardziej polecam Invorię. Fajnie, że w tych czasach są jeszcze ludzie którzy pomagają nawet swojej konkurencji. ;)

Opublikowano

Jeżeli ktoś szuka serwera easy to jak najbardziej polecam Invorię. Fajnie, że w tych czasach są jeszcze ludzie którzy pomagają nawet swojej konkurencji. ;)

o chu... Endymion polecił... mogę umierać  ^^

gnvNjpf.png

Opublikowano

Jest jakaś najsilniejsza klasa, czy równe? Ile DMG dodaje Aura i Czarowane na P, z wymaksowaną siłą/intem i średnim eq?

Ktoś ma zawyżone DMG ze skilli?

Opublikowano

Jest jakaś najsilniejsza klasa, czy równe? Ile DMG dodaje Aura i Czarowane na P, z wymaksowaną siłą/intem i średnim eq?

wszyscy są równi :) 

Najmniejsze DMG na skillach ma BM ale to tank i daje rade w PVP. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Wszystkie klasy są równe na max lv.
Opublikowano

Do poziomu 150 Dagger zamiata wszystko, do 175 Szaman Smok, powyżej klasy zaczynają się wyrównywać.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Czesc z Invoria mialem przerwe ok 1 miecha i wczoraj wbilem zobaczyc ile ludu itd no i wywalilo mi troche nowych Misji chcialem je zrobic ale ni chu ja ich sie nie da zrobic bo sa niby ,,zbugowane' Co to ma byc? 

2d77ocm.png

Opublikowano

Czesc z Invoria mialem przerwe ok 1 miecha i wczoraj wbilem zobaczyc ile ludu itd no i wywalilo mi troche nowych Misji chcialem je zrobic ale ni chu ja ich sie nie da zrobic bo sa niby ,,zbugowane' Co to ma byc? 

2d77ocm.png

Niestety czasem tak się dzieje. Jeśli masz misje 0/0 to je wszystkie anuluj.

nlUSIa9.png

Opublikowano

kalendarz eventów na paźdzernik jest już dostępny:

http://invoria.pl/events/
Dodatkowo dziś od 15:00 do 24:00 zostana aktywowane raty:

• +50% Dropu przedmiotów
  • +15% Doświadczenia

jako bonus do dropu yang. Zapraszamy!
Opublikowano

Wykonałem wczoraj misje PZ dotyczące bossów i metinów z map i do dziś nie moge po raz kolejny żadnej z nich odebrać. Jak klikam na NPC, to jedyne misje jakie tam mam to cykliczne zabójstwa na graczy i metin w obozie. Powód?

Opublikowano

Mam takie pytanko bo planuje zacząć grę

Po ile chodzi truta i bambus?

Najlepszy zarobek na małym poziomie?

Truty po 1kkk widzialem.

A najlepszyt to chyba dt i ww na poczatek

201dzc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...