Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłby ktoś pomóc? Nie jestem w stanie ubić zjawy w WW. Truta 70 srednie, w sumie 80% na zwierzeta, a z marmura bije po 7k dmg z krytem....

Mistyki/zwierzaki działa ten bonus na pewno któryś. Jak się zamieniasz w marma nie odpalaj aury ;)

A co do serwera jest mega, mega, mega zajefajny ! Ma pare małych drobnych spraw które wymagały by poprawek tj. ktoś wcześniej napisał wyżej z tym dt delikatne przegięcie ubijać ninją/szamanem samemu spoty łuczników..  No a potrzeba 15 szkat aby zdobyć pierwszą swoją broń na 75 lvl. :((  WW moim zdaniem się szybciej robi jak się ma odpowiednie eq. Dungeonów jest masa ! Praktycznie co 10 leveli jest nowy dungeon. Świetny pomysł z tymi rangami :yay:  ! Mam 50k rangi a do 1kkk rangi daleko, ale to już niebawem hehe :P Oby administracja tego nie spartoliła i nie robiła tego tylko dla pieniędzy, ale żeby robili to z pasją w wolnym czasie. Przede wszystkim "Nie olewać graczy, bo bez nich nie ma konkretnych serwerów" !  ^^  Narazie 9/10!!! :lenny: :lenny: :lenny:   Najlepszy priv medium ! :v

orww.png

Invoria    S2      <3

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gram WP, ostrza tez nie odpalac?

Nie wiem czemu nie odpalac aury jak autopotka da sie odbugowac dmg..

Odpalaj spokojnie. 

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Serwer chyba najlepszy na Polskim rynku póki co :) Polecam i Zapraszam do Gry :)

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Jak sytuacja z ilością Online? Tendencja spadkowa jak było na S2, czy utrzymuje się na równym poziomie od początku?

2k osób to jest luźno

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Jak sytuacja z ilością Online? Tendencja spadkowa jak było na S2, czy utrzymuje się na równym poziomie od początku?

utrzymujemy bardzo dużą liczbę graczy.. dodatkowo po sklepach offline pewnie dojdzie sporo nowych.

gnvNjpf.png

Opublikowano

Sklepy offline wcale nie sa takie świetne :)

Faktycznie  :D 

793881442418701922706.png

Teraz handel to sama przyjemność, do pełni szczęścia brakuje tylko ukrywania nazw sklepów.

????

Opublikowano

Czytasz pomiędzy wierszami, w tamtym poście mialem nw myśli oznaczenie przeglądanych sklepów.

To handel jest przyjemny bo ci się sklepy czerwone robią? lol

handel nie opiera się na kolorystyce między normalnymi a przeglądanymi sklepami

Opublikowano

To handel jest przyjemny bo ci się sklepy czerwone robią? lol

handel nie opiera się na kolorystyce między normalnymi a przeglądanymi sklepami

Okej rozwinę moją myśl, bo widzę ze nie zrozumiales pewnej rzeczy. Przy sklepach offline kupić daną rzecz jest znacznie łatwiej natomiast towaru jest dużo i nie ma takego zbytu jak przy zwyklych sklepach. Zauwazylem tez, ze osób w miastach jest mniej, nawet na womie ktory ma multum graczy jest to widoczne. Przykładów mogę podac wiecej ale na pw, aby nie reklamowac konkurencyjnych serwerow.

Srij9JT.png

Opublikowano

Okej rozwinę moją myśl, bo widzę ze nie zrozumiales pewnej rzeczy. Przy sklepach offline kupić daną rzecz jest znacznie łatwiej natomiast towaru jest dużo i nie ma takego zbytu jak przy zwyklych sklepach. Zauwazylem tez, ze osób w miastach jest mniej, nawet na womie ktory ma multum graczy jest to widoczne. Przykładów mogę podac wiecej ale na pw, aby nie reklamowac konkurencyjnych serwerow.

Rozwiń swoją myśl nt w czym handel jest dla ciebie przyjemny na virtualu?

Opublikowano

Rozwiń swoją myśl nt w czym handel jest dla ciebie przyjemny na virtualu?

Zadaj to pytanie we właściwym miejscu a chetnie odpowiem (Z racji ze mam juz 90% ostrzeżeń i nie wiem czy dostanę kolejnego unbana.)

@ Kiedy wprowadzicie sklepy offline?

Srij9JT.png

Opublikowano

Sklepy offline wcale nie sa takie świetne :)

Jeśli chodzi o mnie to wole zwykłe shopy - już na początku serwera nie chcialem dodawać shopów offline. Ale gracze bardzo prosili to się zgodziliśmy wkońcu to oni tu grają i im ma być wygodniej.

Opublikowano

Jaką postacią zagrać? Chce żeby dobra była do expa i dawała sobie radę w pvp.

Ankieta:

http://www.strawpoll.me/5526458

Wszystkie postacie na serwerze są dobre (oczywiście istnieją różne rozbieżności zaleznie od poziomów postaci) ale finalnie wszystkie są dobre :)

Opublikowano

Nie. Są z miejsc z których powinny dropić i z innych nie będzie.

A mogę się dowiedzieć gdzie dropią? Najlepiej prosiłbym o wyciąg z tego waszego panelu administracyjnego z plikami ;p

Opublikowano

Dziś o 18:00 odbędzie się przerwa dodająca shopy offline na serwer

Opis shopów: 

http://forum.invoria.pl/index.php?/topic/36806-sklepy-ofline/

Wymagana będzie aktualizacja clienta. Jako że gdy jednocześnie wiele osób będzie pobierało przez patchera beda mogły wystapić z nim małe problemy. Wiec postanowiliśmy zrobić dla was dwie łatki. Jedna z wszystkimi aktualizacjami pobieranymi przez patchera od startu serwera (250mb)

a druga tylko i wylacznie z shopami offline (zadziała wylącznie tym którzy maja aktualnego clienta) (20mb)

Łatka (20mb) dla osób które maja aktualnego clienta

https://mega.nz/#!A9ZSWbBb!k_JFh0GlklavHoXcosPLzIiCsE4IGUqq87XwP_2JaHk

Łatka (250mb) zawierajaca wszystko co pobiera patcher.

https://mega.nz/#!Z1AFVZpR!kxFdysX89yyQzK0XL_ObxFArcnTD4nerCg3B8sEwOiA

UWAGA ZADZIAŁA TO DOPIERO PO PRZERWIE - PRZED PRZERWA BEDZIE WAS WYWALAC Z GRY!

Aktualnie nie bedzie jedynie przechodzenia przez sklepy (zostana dostane podczas nastepnej przerwy). Przerwa potrwa ok. 30 minut. Za utrudnienia przepraszamy. Team Invoria.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...