Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro dodamy również wybór wyglądu m1 (stare m1 jak np. na globalu lub nowe jak to teraz)

hmmm obiecanki by invoria :) a mialo to byc juz kilka tygodni temu a dalej nie ma 

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolego, event eventem chodzi o to że teraz te zakręcone możesz znalezc po 25-20kk. Nadmiar ulepek po zuo schodzi po dwóch dniach a nie że tydzień po zuo i jeszcze każdy wyprzedaje ulepy :) Bądź rozsądny zanim coś napiszesz :)

Spróbuj dzisiaj znaleźć zakręcone oraz pazurki po mniej niż 30kk.

projekt.jpg

Opublikowano

hmmm obiecanki by invoria :) a mialo to byc juz kilka tygodni temu a dalej nie ma 

Obiecanki cacanki? Wprowadzili [PZ] i Sklepy Offline w tak krótkim czasie. To jest jeden z niewielu serwerów, który wywiązuje się z tego co obiecał.

Czy wygląd miast jest tak ważny, że zależy od niego gospodarka serwera? Śmiem wątpić.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Mistrzu, bez problemu! :) 

@ co do amuletów też mogłem nimi wcześniej handlować więc czemu dopiero teraz zablokowaliście handel nimi? 

Opublikowano

Obiecanki cacanki? Wprowadzili [PZ] i Sklepy Offline w tak krótkim czasie. To jest jeden z niewielu serwerów, który wywiązuje się z tego co obiecał.

Czy wygląd miast jest tak ważny, że zależy od niego gospodarka serwera? Śmiem wątpić.

Ale poprawi to wydajnosc clienta bo obecna tekstura jest straszna + niektórym laguje w m1 a jak wejdzie na ch1 na te sklepy to juz wogole 10 fps :) + jak pisali ze dzis w nocy dodadza to tez trzeba dotrymywac slowa tak?

Opublikowano

Z chęcią bym sobie zagrał, bo dawno nie było dobrego easy, ale...

WPgMEhS.jpg

Ktoś miał jakieś problemy?

Binka zapakowana była moleboxem i pewnie dlatego

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

@semati Kilka losowo otworzonych sklepów, dzieciaku. ;)

gAndJBG.png

Opublikowano

Obawiałem się właśnie tego co na innych serwerach ze sklepami offline. Myślę że laptop na którym spokojnie zagram w GTA V jak i Wieśka 3 na niskich-odziwo, powinien sobie jakoś poradzić z takim zasypaniem miasta sklepami. Próbowałem różnych ustawień, rozdzielczości, fullscreen'a i dalej tak samo to wygląda, lagi jednym słowem. Po zobaczeniu kilku sklepów (5-6) gra się zawiesza i tyle. Myśleliście może o tym żeby zrobić coś takiego żeby wkoło postaci pojawiały się najbliższe sklepy ?

Opublikowano

Bo klient invorii jest mega zlagowany, na womie jest jest 5x więcej sklepów i nie ma przecięc a tu laguje fest.

Zaraz zlagowany. Mi normalnie działa. Jak laguje koledze to niech może doda Invoria.exe do zewn. karty graficznej.
Opublikowano

Bo klient invorii jest mega zlagowany, na womie jest jest 5x więcej sklepów i nie ma przecięc a tu laguje fest.

Na WoM'ie nazwy sklepów widać w małym obszarze. Zresztą mi nic nie laguje, chociaż mój laptop nie jest już pierwszej świeżości, i mam wrażenie jakby zastosowano na nim celowe postarzanie, czy jakoś tak :v­

tenor.gif

Opublikowano

Zgłaszam, że jeśli się przegląda sklepy offline i ktoś cię w tym czasie zabije to nie możesz wstać. Musisz wyłączyć całą grę poprzez menadżer windowsa...

Dajta mi wkońcu te SM'y xD

1400 POSTÓW !

Opublikowano

hj0NrMG.png

Witajcie już niedługo odbędzie się pierwszy oficjalny turniej PvP na Invoria.pl. Turniej będzie podzielony na 4 przedziały które beda prezentowały się następujaco:

• 90-134
  • 135-174
  • 175-199
  • 200-220

Turniej odbędzie się w różnych dniach w zalezności od przedziały. Dni beda się prezentowały następujaco:

• 1 Przedzial - 3 Październik (sobota)
  • 2 Przedział - 4 Październik (niedziela)
  • 3 Przedział - 10 Październik (sobota)
  • 4 Przedział - 11 Październik (niedziela)

Godzina będzie podana przed eventem razem z walkami.

Regulamin Eventu prezentuja się następujaco:

1. Zakaz używania przedmiotów regenerujących HP (niezależnie w jakiej postaci) wyjątek bonus "Regeneracja PŻ" w ekwipunku.
  2. Zakaz posiadania PT
  3. Buffy może uzywać jedynie postac która sama go sobie da (np. szaman)
  4. W walce sura wp vs sura wp zakaz używania rozproszenia
  5. Zakaz używania konii/mountów/pieczęci mountów etc
  6. Jeśli osoba nie zjawi się na czas eventu zostanie usunięta z konkursu
  7. Pojedynek można powtórzyć tylko jeśli dwie osoby się na to zgodzą
  8. Zakaz zmiany broni podczas pojedynku
  9. Zakaz pozyczania ekwipunku
  10. Nie słuchanie administracji podczas turnieju = usuniecie z konkursu

Możemy również dopisać pare punktów przed turniejem o czym zostaniecie poinformowani.

Nagrody za turniej:

90-134:

1 Miejsce: Złoty Hwang (30dni) + 1200 SM + Unikalny Pet do PvP lub Expa

2 Miejsce: 1000 SM + Unikalny Pet do Expa

3 Miejsce: 800 SM

135-174:

1 Miejsce: Złoty Hwang (30dni) + 1500 SM + Unikalny Pet do PvP lub Expa + 5 Bryl rubinu

2 Miejsce: 1200 SM + Unikalny Pet do Expa

3 Miejsce: 1000 SM

175-199:

1 Miejsce: Złoty Hwang (30dni) + 1700 SM + Unikalny Pet do PvP lub Expa + 8 Bryl rubinu

2 Miejsce: 1500 SM + Unikalny Pet do Expa

3 Miejsce: 1200 SM

200-220:

1 Miejsce: Złoty Hwang (30dni) + 2000 SM + Unikalny Pet do PvP lub Expa + 10 Bryl rubinu + Ranga Champion na forum

2 Miejsce: 1700 SM + Unikalny Pet do Expa

3 Miejsce: 1500 SM

Aby zapisać się do turnieju należy napisać posta z następujacym wzorem:

Nazwa postaci:

Poziom postaci:

klasa postaci:

Profesja postaci:

zapisy:

http://forum.invoria.pl/index.php?/topic/37101-oficjalny-turniej-pvp/#comment-232196 

Zapraszamy do zapisów!

Opublikowano

Macie jakies plany jeszcze co do rozwijania servera cos w stylu jak virtual?;p

Aktualnie co planujemy to:

- Ulepszenie systemu gildii

- Ulepszenie systemu łowienia

- Nowa mapa co 24h

- System Szarf

A potem jeszcze inne aktualizacje.

Opublikowano

To jest prywatny serwer metina, a nie nowa powstająca gra :v­

Mało jest plików do metina z nowszymi DirectX'ami ? Jeśli są dostępne publicznie to zaprogramowanie nowego na własną rękę też jest możliwe wymaga tylko czasu.

Opublikowano

1. Zakaz używania przedmiotów regenerujących HP (niezależnie w jakiej postaci) wyjątek bonus "Regeneracja PŻ" w ekwipunku.
  2. Zakaz posiadania PT
  3. Buffy może uzywać jedynie postac która sama go sobie da (np. szaman)
  4. W walce sura wp vs sura wp zakaz używania rozproszenia
  5. Zakaz używania konii/mountów/pieczęci mountów etc
  6. Jeśli osoba nie zjawi się na czas eventu zostanie usunięta z konkursu
  7. Pojedynek można powtórzyć tylko jeśli dwie osoby się na to zgodzą
  8. Zakaz zmiany broni podczas pojedynku
  9. Zakaz pozyczania ekwipunku
  10. Nie słuchanie administracji podczas turnieju = usuniecie z konkursu

@Qarth mogę się doinformować w jaki sposób sprawdzisz czy ktoś ma pożyczone eq? :v

Lub w jaki sposób sprawdzisz kto ma założony pierścień z regeneracją/ medal zasług itd? :vpojebało mi się ^^

Tak z czystej ciekawości. %5E%5E.png I najważniejsze czy turniej będzie dostępny dla widzów?

A na koniec jak ludzie się mają zapisać skoro temat na forum zamknięty -,-

Opublikowano

@Qarth mogę się doinformować w jaki sposób sprawdzisz czy ktoś ma pożyczone eq? :v

Lub w jaki sposób sprawdzisz kto ma założony pierścień z regeneracją/ medal zasług itd? :v

Tak z czystej ciekawości. ^^ I najważniejsze czy turniej będzie dostępny dla widzów?

A na koniec jak ludzie się mają zapisać skoro temat na forum zamknięty -,-

Sprawdzić? F5 na logach i od razu widać kto z kim handlował i co przekładał. 

PS: pisaliście 2 dni temu, że sklepy offline popsuły rynek bo teraz zakręcone i pazurki są po 20kk a niedługo będą jeszcze tańsze... sprawdzałem dzisiaj ceny i średnia cena pazurków i zakręconych to 35kk. Jak to wygląda z Waszej perspektywy ? 

gnvNjpf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...