Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ile osob gra na serwie ? 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Musisz w okolicy swiatyni w ciagu 15 minut znaleźć przedmiot na ziemi. Jeśli nie znajdziesz przez 15 minut musisz wrocic do kapitana i ją zresetować.

Opublikowano

Przypominamy o jutrzejszym evencie:

Dnia 18.09 od 17:00 do 24:00 z potworów wypadać będą Szkat. Blasku księżyca 50011.png z których będzie można zdobyć różne ulepszacze itd.
Opublikowano

server na prawdę kozak, z*******a atmosfera, ilość graczy idealna, wszystko się da kupić, wszystko sprzedać i na wolnego spota też czekać nie trzeba długo. jak narazie najlepszy serv na rynku ;)

murarz.png

--

topkac.jpg

mini tutek o skillach :] kliknij

DAJ PLUSIKA JEŻELI CI POMOGŁEM :) ODWDZIĘCZE SIĘ

Opublikowano

Shopy offline są już prawie ukończone. Wprowadziliśmy oznaczenie przeglądanych sklepów na prośbe graczy:

REA0jBm.png

Już niedługo odbeda się ostatnie ich testy a potem zostana wprowadzone.

Opcja ta oznacza nam sklep który został już przez nas zobaczony (na jasny czerwony) aż do wylączenia clienta.

Opublikowano

powiem  tyle!

nie wiem jak nazywa sie tworca serwa  ale jestem pojeb.... rowno!!!

kto teraz robi  dt trwajace  15-20 min  z lucznikami  ktorzy nie podejda do Ciebie?

easy/medium nie rozsmieszaj

15 szakat  ripa   na trute  albo nieb. smierci   na ww   do ktorej idac nie  bd mial  dmg by ubic  elit  zjawe :D

drop yang  zdrowo  za  niski jest :D

ulepy leca  jak przystalo na  medium

exp jak to na easy jest  fajny

tylko  poczatek    gry   do 95 lvl zdobycie eq  exp   to juz hard  jak masz  15h wolnego czasu dziennie w  dwa dni  zrobisz full  95 a  tak  hmm moze  ponad  tydzien :D

chcesz sie meczyc  z  zdobyciem  trutki i  zbroi na  90   graj   jak nie nie polecam

5/10

pozdro!

Opublikowano

powiem  tyle!

kto teraz robi  dt trwajace  15-20 min  z lucznikami  ktorzy nie podejda do Ciebie?

15 szakat  ripa   na trute  albo nieb. smierci   na ww   do ktorej idac nie  bd mial  dmg by ubic  elit  zjawe :D

tylko  poczatek    gry   do 95 lvl zdobycie eq  exp   to juz hard  jak masz  15h wolnego czasu dziennie w  dwa dni  zrobisz full  95 a  tak  hmm moze  ponad  tydzien :D

chcesz sie meczyc  z  zdobyciem  trutki i  zbroi na  90   graj   jak nie nie polecam

5/10

pozdro!

Zjawe na 95lv to sie z buta ubijało. Zrób eq na mistyki.

Ile będzie wynosił limit sklepów na daną mapę?

Opublikowano

Czy jest jakiś inny sposób zarobku niż WW na moim lvl, tj 130?

Edit

Czy na śmierć i elit. 9 ogonów działa jakiś bonus?

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

powiem tyle!

nie wiem jak nazywa sie tworca serwa ale jestem pojeb.... rowno!!!

kto teraz robi dt trwajace 15-20 min z lucznikami ktorzy nie podejda do Ciebie?

15 szakat ripa na trute albo nieb. smierci na ww do ktorej idac nie bd mial dmg by ubic elit zjawe :D

drop yang zdrowo za niski jest :D

ulepy leca jak przystalo na medium

exp jak to na easy jest fajny

tylko poczatek gry do 95 lvl zdobycie eq exp to juz hard jak masz 15h wolnego czasu dziennie w dwa dni zrobisz full 95 a tak hmm moze ponad tydzien :D

chcesz sie meczyc z zdobyciem trutki i zbroi na 90 graj jak nie nie polecam

5/10

pozdro!

Za mało kasy leci? Zrób odpowiednie eq a nie bedziesz mial bolu dupy.
Opublikowano

Czy jest jakiś inny sposób zarobku niż WW na moim lvl, tj 130?

Edit

Czy na śmierć i elit. 9 ogonów działa jakiś bonus?

Nie działa na nie zaden bonus.

Opublikowano

powiem  tyle!

5/10

pozdro!

Ciężko Ci zrobić zbroję na 90 poziom  ^^  ^^  ^^

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

powiem  tyle!

5/10

pozdro!

Chlopcze drogi to ty sie naucz grac w metina, bo zjawke ja ubijalem szamanka smokiem na 95 lvlu i to bez marmuru....

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@Qarth
Ile gracz ma czekać aż support odpisze na ticket? Minęły ponad 20 godzin od zamieszczenia mojego pytania, nie wspominając już o tym, że kompletnie olewacie graczy, którzy wysyłają prywatne wiadomości na waszym forum.

maybenow.png

Opublikowano

Na support odpowiedz jest do 48h chyba ze problem jest inny (temat z opisem jest na forum) to dłużej.

A o forum było mowione ze tam odpowiedzi się nie otrzyma. Po to jest support by tam pisać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...