Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może masz zmianki na 5 stronie eq, spróbuj przełożyć je na inną :)

Nie ma tu piątej strony :-P wystarczy zresetować clienta i działa.
  • Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zostały ostatnie godziny eventu "Rosa Sprawiedliwości"!
Event zakończy się dziś o 23:59. Pozostału już mało czasu na zdobycie specjalnych ros na ludzi!

Opublikowano

MCV6Zw1.png

Jak zapowiadaliśmy jakiś czas temu na serwer zostanie dodana nowa mapa która bedzie się otwierała raz na 24 godziny. Zostanie ona dodana już niedługo a tutaj jest jej opis.

t2HQUgf.png

Postacie które osiągną minimum 215 będa mogły dostać się do światyni Zin-Lao. Do śwatyni będzie prowadził Zin-Alio którego możecie spotkać na mapie od 200 poziomu.

AMRvaRd.png

Jeśli nie będziemy posiadali 215 poziomu nie będziemy mogli dostać się na mape w żaden sposób.

Mapa ta otwierać będzie się raz na 24 godziny od ostatniego zamknięcia. Gdy zostanie otworzona automatycznie na czacie otrzymamy informcje o tym. Żeby otworzyć mape będzie trzeba zdobyć 50 specjalnych przedmiotów (będą dropiły tylko na mapie od 200 poziomu oraz postacią powyżej 215 musi być również otwarte wejście na mape). Przedmioty może oddawać każda osoba i będa liczyly się ogolnie (tzn zeby odblokować wejście na mape przedmiot musi oddac 50 osob) jedna osoba może oddać przedmiot tylko raz.

Gdy już odblokujemy wejście na mape każda osoba spełniajaca warunku będzie mogla się na nią udać.

Mapa będzie jedna - to znaczy ze niezaleznie z jakiego ch na nią wejdziesz zawsze trafisz na tą sama. Po wejściu na mape spotkamy tam następujace stwory:

M8JY5w0.png

Abyśmy mogli kontynuować na mapie musi zostać zabite 1500 stworów (niezaleznie przez kogo - licznik jest ogolny dla calego serwera)

Po zabiciu odpowiedniej ilości mobów na mapie pojawi się odpowiednia ilość metinów (dopiero gdy wszystkie metiny na mapie zostaną zniszczone rozpocznie się następny etap)

Po śmierci metinów pojawi się główny boss mapy - Eytral 

hpkhXE8.png

Jest on najpotężniejszym bossem na serwerze. Nie będzie absolutnie zadnej możliwości zabicia go samemu.

Oraz zapewne nie będzie takiej możliwości gdyż jak było pisane mapa jest jedna dla każdego gracza z poziomem 215+.

Z tego bossa będą wypadały bardzo cenne przedmioty w sporych ilościach. Drop z tego bossa będzie bez przypisanej nazwy czyli będzie możliwy do zdobycia dla każdej osoby która bierze udział w walce z nim a nie dla poszczegółnych osób.

Z Eytrala bedą wypadały minimum takie przedmioty

IxoeiNS.pngQP97Bhr.pngK7S0va7.pngTfx7bXz.pngXxWtzYm.png6hFPSgc.png

Oczywiście nie jest to wszystko tylko przykładowe przedmioty. Przedmiotów będzie bardzo dużo i bedą bardzo cenne.

Na mapie nie będzie można uzywać:

• Setek
  • Polimorfii
  • konia
  • Mountow
  • Rozproszenia Magii

Wiec aby pokonać bossa będzie potrzebna odpowiednia taktyka a nie zwykle bicie pod sciana czy na poli.

Dokładnej daty wprowadzenia aktualizacji nie ma. Ale będzie to niedługo.

Pozdrawiamy Team Invoria.pl

Opublikowano

Dowiem się jak wykonać te misje cykliczne?

Nie są w ogóle opisane i nie wiadomo co trzeba zrobić xD

Jak ktoś wie to niech da znać :>

Opublikowano

Jak to nie jest opisane? Klikniesz na misje to jest wszystko opisane, ile masz czego ubić:D

Opublikowano

A ja mam troszeczkę inne pytanie co do misji.

Opłaca się WSZYSTKIE robić? Na pewno opłacalny będzie biolog i fabularne - tak myślę, a co z resztą? Np. łowienie, górnictwo czy ubijanie bossów/mobków? 

Z tego co wyczytałam to bronie 75 tylko DT oraz śmierć tak?

Opublikowano

A ja mam troszeczkę inne pytanie co do misji.

Opłaca się WSZYSTKIE robić? Na pewno opłacalny będzie biolog i fabularne - tak myślę, a co z resztą? Np. łowienie, górnictwo czy ubijanie bossów/mobków? 

Z tego co wyczytałam to bronie 75 tylko DT oraz śmierć tak?

15 szkat śmierci lub 15 szkat ripa wymieniasz na broń 75

chyba, że masz farta to otwieraj szkaty ripa ;p

Opublikowano

masz po nacisnieciu na zwoj.

Opublikowano

Odpal patchera bo pewnie nie pobraleś wszytkiego. Jeśli nie pomoże usuń Invoria.pl.exe i dopiero odpal.

Opublikowano

w Dolinie orków masz NPC od misji cyklicznych (w rogu na minimapie masz kilka npc koło siebie... niedaleko wejścia do atlantydy). Tam się wszystkiego dowiesz biorąc misje. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

@Hool (New acc) drogi przyjacielu, co jest nie tak z moim kontem że ustawiam BS - http://prntscr.com/8f7g99

Mam 2kk yang, więc chyba nie żadna kasa.

BS zmienia tylko 1 raz i się offa.

Z góry dziękuję za pomoc :)

/////// Edit ///////

Poradziłem sobie, usunąłem rooty, odpaliłem patchera i działa :)

Opublikowano

Zapraszamy:)

Niedługo sklepy offline (trwa beta) 

Niedługo, czyli kiedy? Tydzień? Miesiąc? Kwartał? Rok? Wiek? Milenium?

Opublikowano

Niedługo, czyli kiedy? Tydzień? Miesiąc? Kwartał? Rok? Wiek? Milenium?

Trwają bety sklepow offline. Zapisać się mozna na forum i beda dodane na oficjalny serwer gdy nie bedzie zadnego błędu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...