Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]1USD/ mies Dostęp do VPN'a | 18 lokacji | Świeże IP | Zero Logów | Szybki | 1gb/s

noIP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Dostęp do serwerów VPN. 
Metoda kontaktu: Strona : https://Dissemble.me, email [email protected], przedstawiciel handlowy na mpcforum(PM do mnie) 
Opis rzeczy: Oferuję dostęp do 18 serwerów premium VPN. Wszystkie posiadają łącza symetryczne 1 gb/s. Brak limitu transferu. Brak Logów ani innego monitoringu aktywności userów.
Oczekiwana/oferowana cena: 3$ - 3msc , 5$ - 6msc, 9$ - 1 rok, 13$ - Lifetime
Zdjęcia/inne informacje: 

Krótkie FAQ: 

- Czy używanie VPN'a jest legalne?

- Tak, zgodnie z Polskim prawem używanie VPNów nie jest zabronione.

- Po co mi VPN?

- VPN przydaje się do wielu rzeczy. Między innymi: Omijania blokad/banów w grach, Omijania ograniczeń regionalnych np. na YT czy portalach typu VOD, Omijania kontroli rodzicielskiej, ograniczeń operatora, firewalli na routerze, a także w związku z nową ustawa do ukrycia swojej działalności w sieci przed rządem (Policja, Służby).

- Czy używanie VPN'a wymaga specjalnych umiejętności? 

- Nie, używanie VPN'a jest dziecinnie proste. Po zakupie otrzymujesz pełne instrukcje jak zainstalować i używać VPN'a (w języku Angielskim) oraz support za pomocą maila (Angielsko i Polsko języczny) oraz PM'ek na forum.

- Co robicie żeby zapewnić użytkownikom bezpieczeństwo/anonimowość?

- Stosujemy wiele technik. Po pierwsze opcje zapisywania logów są WYŁĄCZONE co możesz samodzielnie sprawdzić w plikach konfiguracyjnych które od nas otrzymasz. Po drugie połączenie pomiędzy tobą a serwerem jest szyfrowane za pomocą bezpiecznego i szybkiego protokołu AES-128 który jak dotąd nie został złamany oraz za pomocą RSA 4096. Prócz tego wszystkie nasze serwery są fizycznie zaszyfrowane więc nawet w razie przechwycenia ich fizycznie przez służby będą dla nich bezwartościowe.

- Czy współpracujecie z Policją?

- W przypadku otrzymania wiążącej decyzji sądu musimy zgodnie z prawem się do niej ustosunkować. Należy jednak zwrócić uwagę na to że w przypadku serwerów zastosowanie ma prawo kraju w którym fizycznie stoi serwer. Co oznacza że Polskiej policji mamy obowiązek udostępnić jedynie szczegóły dot. serwera zlokalizowanego w Polsce. Każdorazowo przesyłamy jedynie informację że w związku z brakiem logów nie jesteśmy w stanie wskazać użytkownika. Oprócz tego CEO (właściciel) Dissemble.me jest Rosjaninem więc prawo Polskie nazbyt go nie interesuje (zawsze może kupić nowy serwer w przypadku wymówienia umowy przez polski hosting), ja jestem jedynie członkiem Sales Department (Działu sprzedaży) i jestem przedstawicielem handlowym na Polski Rynek.

- Jak to nie trzymacie logów jak zgodnie z Data Retention Law musicie!!!! Kłamiecie!~11131!

- Nie, nie kłamiemy. Data Retention Law dotyczy jedynie dostawców internetu ISP. My jesteśmy operatorami serwera. A przed zapisywaniem aktywności przez operatorów internetu chroni was użytkowników szyfrowanie. Zalecamy jednak używanie serwerów w krajach gdzie nie obowiązuje Data Retention Law (po za UE) czyli m.in w Rosji, USA, Azji, Australii itd. jeśli zależy wam na anonimowości.

- No dobrze, ale jak to kupić?

- To bardzo proste. Na naszej stronie https://dissemble.memusisz się zarejestrować (w trosce o waszą anonimowość nie wymagamy emaila!), zalogować się i zapłacić za pomocą Paypala lub kryptowalut takich jak BTC, LTC, Dodge.

- Jakie przyjmujecie płatności?

- Paypal, BTC (możecie kupić tutaj 4coins.pl lub virwox.com (przyjmują PSC)), LTC, Dodge.

Opublikowano

Taki sobie. Połowa krajów nie działa a jak coś już zadziała to ping na poziomie 300ms-400ms

Obecnie pracujemy nad naprawą niedziałających lokacji. Jest to jedynie przejściowy problem. Wysokie pingi są naturalne przy łączeniu się do serwera oddalonego o setki lub tysiace kilometrów.

Opublikowano

Taki sobie. Połowa krajów nie działa a jak coś już zadziała to ping na poziomie 300ms-400ms

Obecnie pracujemy nad naprawą niedziałających lokacji. Jest to jedynie przejściowy problem. Wysokie pingi są naturalne przy łączeniu się do serwera oddalonego o setki lub tysiace kilometrów.

Na prywatnych VPN'ach mam ping po 70-150 :) I to jeszcze na wyspach man albo tajwan czy cóś :)

VPN przynajmniej wykrywalne przez VPN/PROXY? Chętnie sprawdzę jeśli masz klienta ts3 to zaproszę to testu :)

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Na prywatnych VPN'ach mam ping po 70-150 :) I to jeszcze na wyspach man albo tajwan czy cóś :)

VPN przynajmniej wykrywalne przez VPN/PROXY? Chętnie sprawdzę jeśli masz klienta ts3 to zaproszę to testu :)

Bardzo możliwe że wykrywalne. Większość VPNów opartych na serwerach będzie niestety wykrywane przez tego typu zabezpiecznia. Dissemble.me nie jest prywatnym VPN'em tylko publicznym i dlatego łącze jest dzielone między wszystkich użytkowników stąd niższe pingi. Wyspa MAN jest koło UK i ma dobra infrastrukturę więc niski ping mnie nie dziwi. Natomiast ping 150 do taiwanu jest niemożliwy.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...