Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy homoseksualizm jest chorobą?

Gość Turbo_Kanapek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z twojej wynika, że homoseksualiści są niemal jak przybysze z innej planety, którzy powinni żyć na Ziemi w cieniu, z poczuciem zagrożenia i bez jakichkolwiek praw. 

Homoseksualiści to tylko błąd matrixa.

Deus vult

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Homoseksualiści to tylko błąd matrixa.

Rzeczywiście, same brakujące ogniwa ewolucji.. Ty zapewne osiągnąłeś więcej?

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Z twojej wynika, że homoseksualiści są niemal jak przybysze z innej planety, którzy powinni żyć na Ziemi w cieniu, z poczuciem zagrożenia i bez jakichkolwiek praw. 

Gratulacje, wnioskowanie - 0/10.

Opublikowano

Gratulacje, wnioskowanie - 0/10.

No to wyjaśnij NA CO TAK BARDZO IM SIĘ POZWALA? Mogą oddychać? jeść? pracować? wow

Opublikowano

Rzeczywiście, same brakujące ogniwa ewolucji.. Ty zapewne osiągnąłeś więcej?

Jakieś szersze dowody? Bo ten film to tylko domysly i propaganda. 

Ps.

Przez ten film dewianci chcą się dowartościować? Bo nie wiem jaki przekaz jest tego filmu. 

Deus vult

Opublikowano

Niech sie pedalą u siebie w domu, a nie na ulicy.
Parada równości? A w którym k***a miejscu oni chcą osiągnąć równość skoro już są "ponad" hetero, i posiadają więcej praw.

Wywyższanie p****ów i lezb to coś smiesznego i brakuje tutaj logiki.

Póki zwyczajnie się pedalili w ukryciu bo to coś chorego to było w miare ok, ale domaganie sie praw o opieke nad dzieckiem? A niech k***a facet zapłodni faceta i niech rodzi jak chce dziecko.. Rzeczywiscie taki dzieciak nie odczuje zadnej roznicy jak zobaczy, że każda normalna rodzina to dzieci i żona z mężem. A on co? Ma tatusia który lubi w dupe i do mordy, ew. panienke którą kręcą inne foczki. No k***a.

Homoseksualizm powinien być leczony tak samo jak inne schorzenia (nekrofilia, dendrofilia etc..)

Ja rozumiem, człowiek jest ciekawy, ktoś spróbuje czegoś, ok - wywalone mam na to, ale wywyższanie siebie bo "JESTEM MNIEJSZOSCIA MAM BYC WAZNIEJSZY OD WAS BO KURWA TAK HEHE ZAŁOZE PENISA NA CZOLE I POWIEM ZE TO NORMALNE WYBIEGNE NA GOLASA NA ULICY I MASZ TO TOLEROWAĆ, JAK NIE TO JESTEŚ ŚMIECIEM I HOMOFOBEM !!!oneone"

tl;dr - Homoseksualizm to choroba, nie zasługują na opieke nad dziećmi, nie mają prawa się wywyższać, powinno się to leczyć jak zwykłe zboczenie.

graphic.png

Opublikowano

@Wojciech.. Można sobie wygooglować te nazwiska w internecie i poszerzyć swoją wiedzę :)

@Ares2100 Od kiedy mniejszości mają więcej praw od większości? Jedno wyklucza drugie - głupie rozumowanie :))

Nikt wam krzywdy nie robi

Nikt wam nic na siłę nie wciska

Nikt wam nie każe zmieniać orientacji 

Nikt wam nie każe nikomu wskakiwać do łóżka

Nikt nie wnosi o prawa do adopcji

Więc ja się pytam.

W czym wy macie problem?

Opublikowano

Mam siostrę cioteczną, która dowiedziała się, że jego brat to homoseksualista i co? I nic, toleruję go i nic jego i tamtego rodzinie nie przeszkadza - a jej brat to nie jest debil czy coś takiego, stawiam kratę piwa, że zarabia więcej pieniędzy niż 3/4 użytkowników na tym forum :D I ziomek ma łeb na karku, lubię z nim gadać o polityce itd. a że ma takie zboczenie to jego wybór. :) 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Mam siostrę cioteczną, która dowiedziała się, że jego brat to homoseksualista i co? I nic, toleruję go i nic jego i tamtego rodzinie nie przeszkadza - a jej brat to nie jest debil czy coś takiego, stawiam kratę piwa, że zarabia więcej pieniędzy niż 3/4 użytkowników na tym forum :D I ziomek ma łeb na karku, lubię z nim gadać o polityce itd. a że ma takie zboczenie to jego wybór. :)

Tak fajnie się twojego posta czytało, ale.. "zboczenie" ?? Jakoś inaczej mogłeś to ująć :P

Opublikowano

Więc ja się pytam.

W czym wy macie problem?

3 z twoich 5 argumentów jest inwalidą.
1.Nie wciska? Parady równości, świecenie jak to oni są "równi"?
2.nie? W ogóle, w wielu właśnie takich paradach nawołują do tego, jak i również są POJEBY którzy twierdzą, że normalna rodzina to 2 facetów/kobiety z bachorem.
3.Nie? Poczytaj chociaż trochę o adopcjach przez pary homoseksualne, do k***y nędzy. 

Brak wiedzy + wypowiadanie się, k***a nie cierpie takich.

@Edit

Gdyby nie skakali z kutasami na czole i ubolewali i płakali o dzieci, każdy by miał na nich wyjebane. ale nie, oni muszą coś robić.. bo by k***a za cicho o nich było.

graphic.png

Opublikowano

W każdej społeczności są osoby wyróżniające się i wychodzące przed tłum, u heteryków jest pan terlikowski (xD). Skoro na paradzie wystąpi kilku drag queen czy coś to znaczy że od razu trzeba uznać homoseksualizm za chorobę i go tępić? Znam sporo gejów którzy sami nabijaja się z takich występów i nie popierają, bo właśnie "robią siarę". 

Nigdy nie spotkałem się, żeby ktoś kogoś namawiał do bycia homo (WTF?!?!?!?). 

O adopcjach też się mało mówi, bo w pierwszej kolejności są związki partnerskie.

Opublikowano

Więc ja się pytam.

W czym wy macie problem?

3 z twoich 5 argumentów jest inwalidą.

1.Nie wciska? Parady równości, świecenie jak to oni są "równi"?

2.nie? W ogóle, w wielu właśnie takich paradach nawołują do tego, jak i również są POJEBY którzy twierdzą, że normalna rodzina to 2 facetów/kobiety z bachorem.

3.Nie? Poczytaj chociaż trochę o adopcjach przez pary homoseksualne, do k***y nędzy. 

Brak wiedzy + wypowiadanie się, k***a nie cierpie takich.

@Edit

Gdyby nie skakali z kutasami na czole i ubolewali i płakali o dzieci, każdy by miał na nich wyjebane. ale nie, oni muszą coś robić.. bo by k***a za cicho o nich było.

@Ares2100 Czegoś Tyś się naoglądał!?

Podawałem Ci postulaty społeczności LGBTQ w Polsce spójrz wyżej sobie.

Nikt Ci nie każe oglądać ani czytać artykułów o paradach, nikt nie przychodzi do Twojego domu i mówi "WŁĄCZAJ TELEWIZOR PARADĘ POKAZUJĄ!!"

Opublikowano

Już kiedyś to mówiłem, ale na gejów najbardziej najeżdżają ci, którzy skrycie nimi są ale się tego wstydzą ;], co was boli czy ktoś w życiu będzie ruchał kobietę i czy spłodzi dziecko, czy będzie z facetem i nie założy rodziny? xD Jego życie jego sprawa  ¯\_(ツ)_/¯

Opublikowano

Według mnie to nie choroba. A najeżdżanie na homoseksualistów to głupota. Nie pozbędziecie się ich, oni byli, są i będą. Zobaczymy jak się będziecie czuć jak za 20 lat homoseksualizm opanuje świat i będę się śmiać z nas, hetero :v

1780114744926761191981.png

Opublikowano

Choroba, ale nie taka jak grypa, ani taka jak zespół Downa.

Może i da się wyleczyć, ale sporadyczne przypadki.

Co do pisania o tym, że hm to jakiś błąd czy coś, jakiś wybryk człowieka to się pierdolnijcie - to występuje również u zwierząt.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Według mnie to nie choroba. A najeżdżanie na homoseksualistów to głupota. Nie pozbędziecie się ich, oni byli, są i będą. Zobaczymy jak się będziecie czuć jak za 20 lat homoseksualizm opanuje świat i będę się śmiać z nas, hetero :v

Wiesz jeśli oni będą większością, gatunek nie przetrwa, chyba logiczne :-)

graphic.png

Opublikowano

raczej nie mam nic do p****ów, w sensie ja nikomu do łóżka nie wchodzę, ale jednak robi mi się niedobrze jak typ typa może ruchać

a tą całą zgraje dewiantów uczesnticzących w tych paradach - rozjeżdżać walcem

x

Opublikowano

Tylko, że homo stanowi zaledwie kilka procent społeczeństwa (kiedyś słyszałem, że jakoś 2-3 nawet), więc chyba trochę poczekamy na taki obrót sprawy, może kolejne parę tysięcy lat jak wirus homo zostanie wydzielony i zacznie zarażać (tak bd : - /)

Opublikowano

Rozważanie nad tym czy homoseksualizm jest chorobą czy dewiacją nie ma absolutnie żadnego sensu.

Zjawisko to zachodzi pomiędzy dwójką, w pełni świadomych ludzi i jego powodem nie jest żadna choroba tylko pożądanie bądź miłość DOKŁADNIE tak samo jak w związkach heteroseksualnych.

I mają takie same prawo do okazywania sobie uczuć, do kochania się i publicznego pokazywania się jak pary heteroseksualne.

Parady równości? Gdyby heteroseksualiści byli mniejszością i nie mogli np. zawierać małżeństw to też znalazłaby się grupka zjebów, którzy wykorzystaliby pokojowe marsze do panoszenia swoich dziwactw.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Ten temat tak naprawdę świetnie ukazuje, czym zajmuje się naród Polski, gdy gospodarka nam upada...

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

No właśnie widzisz... istnieje takie coś jak banki komórek itp.

Jeśli opracują odpowiednio wszystko, będą mogli przechowywać komórki płciowe i "tworzyć" sobie potomstwo itp.

1780114744926761191981.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...