Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy homoseksualizm jest chorobą?

Gość Turbo_Kanapek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co mają moje określenia do faktów? Nie zmieniaj tematu, bo tylko mnie utwierdza w przekonaniu ze nie masz żadnych merytorycznych argumentów. 

takich określeń używają tylko korwiniści, czy jak to was się określa. Znam Cię z poprzednich kont, będziesz gadał byleby gadać jak twój mentor korwin. Nie jesteś autentyczny. Jeśli chciałbym zmierzyć się z poglądami Korwina to bym z nim rozmawiał, a nie z marnym podrabiańcem, który nie jest autentyczny.

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Homoseksualizm jest spoko (xD) i nie jest żadną chorobą, bo to określenie negatywne. Wynika on z pewnych zmian gdzieś tam w mózgu, ale to nie są żadne zaburzenia ani patologie. Idąc takim tokiem myślenia można by powiedzieć, że leworęczność to też choroba.

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

takich określeń używają tylko korwiniści, czy jak to was się określa. Znam Cię z poprzednich kont, będziesz gadał byleby gadać jak twój mentor korwin. Nie jesteś autentyczny. Jeśli chciałbym zmierzyć się z poglądami Korwina to bym z nim rozmawiał, a nie z marnym podrabiańcem, który nie jest autentyczny.

Przecież nie ukrywam się że jestem za Korwinem. Ale co to ma do Homosiów?

Jeśli chciałbym zmierzyć się z poglądami Korwina to bym z nim rozmawiał, a nie z marnym podrabiańcem, który nie jest autentyczny.

Tego jeszcze nie było xddd DObre xD

Homoseksualizm jest spoko ( xD) i nie jest żadną chorobą, bo to określenie negatywne. Wynika on z pewnych zmian gdzieś tam w mózgu, ale to nie są żadne zaburzenia ani patologie. Idąc takim tokiem myślenia można by powiedzieć, że leworęczność to też choroba.

"gdzieś tam w mózgu" bez komentarza

Deus vult

Opublikowano

Przecież nie ukrywam się że jestem za Korwinem. Ale co to ma do Homosiów?

Tego jeszcze nie było xddd DObre xD

"gdzieś tam w mózgu" bez komentarza

co innego być za korwinem, a co innego wyznawać religie - korwinizm.

W sumie kolega u góry podal niezly przyklad. Ja jestem zupelnie inny niz wiekszosc ludzi, bo u mnie dominuje zupelnie inna półkula mózgu, czyli prawa, jestem leworęczny. Czyli jestem według ciebie chory?

Opublikowano

Przecież to już zostało dawno ustalone przez lekarzy psychiatrów, naukowców. Ale cóż nie stety zostało wykreślone pod naciskiem looby zboczeńców(lekarze to nazisci !!!!!) tzw chcieli zdjąć z nich piętno, żeby mogli normalnie się leczyć. 

No chyba nie. 

Nie bądź gołosłowny jak 95% korwinistów i podaj jakieś opracowania naukowe :)

Opublikowano

Choroba to raczej nie jest. Takie osoby jak chcą to niech sobie żyją, ale niech nie paradują z tym po ulicy i nie robią z siebie idiotów na tych wszystkich paradach. 

140751438280035368616.jpeg

xD

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Choroba to raczej nie jest. Takie osoby jak chcą to niech sobie żyją, ale niech nie paradują z tym po ulicy i nie robią z siebie idiotów na tych wszystkich paradach. 

140751438280035368616.jpeg

xD

XDD właśnie przez takich zjebów panuje w polszy przekonanie że każdy homoseksualista jest debilem jak pan na zdjęciu.

Opublikowano

XDD właśnie przez takich zjebów panuje w polszy przekonanie że każdy homoseksualista jest debilem jak pan na zdjęciu.

ale ja dałem zdjęcie typa, który był na takiej paradzie, ba takich agentów jest więcej ;)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Według mnie to jest choroba, osobiście nie toleruje takich ludzi i gardzę nimi, gdyby Hitler żył to takich ludzi wytępiłby jak karaluchy, dlatego szkoda że go nie ma. Takich ludzi według mnie powinno się palić na stosie, gdyż jest to po prostu ewenement natury, nie człowiek. Jakbym widział dwie osoby tej samej płci liżące się na ulicy to bym im wsadził ale kosę w żebro.<------ Moje skromne zdanie na ten temat.

Wyraził opinię i dostał warna.

Co k***a?

---> OSTRZEGAM, ŻE TO MOJA OPINIA I JEŚLI KTOŚ SIĘ Z NIĄ NIE ZGADZA, CHĘTNIE PODYSKUTUJĘ NA PW. 

ps: długie to jest, radzę czytać z kubkiem herbaty. Duuużym kubkiem.  -.- 

Homoseksualizm to choroba i nikt mi nie wmówi, że tak nie jest.

Nikt nie wybiera siebie przed urodzeniem (btw. edytor postaci jak w simsach byłby z*******y), jeśli ktoś się urodzi z downem albo bez nogi to musi sobie poradzić, to samo jest z homoseksualistami. Nie wybrali sobie tego, mieli to od urodzenia (czyt. od urodzenia byli chorzy). To oznacza, że muszą z tym żyć.

Tacy ludzie powinni kryć się ze swoją chorobą w cieniu.

To nie tak, że nie pozwalam się im 'gejować', Niech spierdalają daleko od normalnych ludzi i robią co chcą. Ale nikt im, k***a nikt, nie dał prawa mieszać tego z życiem ludzi zdrowych, okazywać tego gdziekolwiek. Oj, wybaczcie. Zapomniałem że niektórzy próbują być tolerancyjni. Tak, k***a, tolerancyjni. Nie tylko rząd, ale też pojedyńcze jednostki z tego forum. Chcecie kolorowego świata w barwach tęczy, to proszę. Będziecie się przytulać ze swoimi chłopakami/dziewczynami na ulicy obok par homosiów. I kto wtedy, k***a, będzie się czuł nieswojo? Gwarantuję wam, że nie oni.

Akceptowanie tego, co nie jest zgodne z naturą nie jest normalne. Ciekaw jestem, kto będzie płakał gdy dowie się, że jego syn jest gejem. Oh, ten, który kilka lat temu napisał w internecie, że akceptuje homoseksualistów w 101%. To czemu płacze? :)

Poruszyłem temat płci męskiej, więc przejdę do żeńskiej - i zacznę od tego, że nie mam pojęcia dlaczego gejów się nienawidzi, a lesbijki akceptuje.

Może to kwestia tego, że kobiety robią to inaczej i w mniej obleśny sposób, zachowując nadal swoją niewinność, słodkość? Nie wiem i raczej się nie domyślę, strzelam.

Faceci mieli być tymi silnymi, broniącymi kobiet nawet za cenę swego życia. Może dlatego to tak działa? Może to kwestia słabości facetów do kobiet? Im potrafią wybaczyć miłosne stosunki z drugą kobietą, bo wydaje się to im nieszkodliwe? Zauważmy, że więcej kobiet jest tolerancyjnych niż mężczyzn. ;)

Długo by się zastanawiać.

Jestem tolerancyjny, ale mam granicę. Jak się ją przekroczy, to wszystko się zmienia. Homoseksualizm uznaję coś za podobnego do choroby, w każdym razie 'nic normalnego' - ale póki siedzą cicho i nie próbują zdobywać praw na swoje dziwne życie, to to, co o nich myślę zanika.

Tylko w*****a mnie to, że nie akceptują siebie, próbują coś zmieniać. I pomyśleć, że za kilka lat te tolerancyjne rządy i ludzie dadzą im prawa do adoptowania. :)))

­

challenger.png

Opublikowano

Osoba taka się stała i tego nie da się w żaden sposób wyleczyć ( Co było powodem? Może dzieciństwo w jakiś sposób na to wpłynęło )  w ogóle to powinno starać się taką osobę wyleczyć? Może ona czuje się z tym dobrze... 2 faceci, którzy się całują na środku drogi ( W sumie też ludzie... ale nie da się ukryć - odpychający widok. Co innego jakby to były jakieś ładne dziewczyny ) Tak czy siak najlepiej jakby to robili w swoim zaciszu domowym.. no i niech nie robią parad :D

Kiedy widzę kogoś w kolorach tęczy - Trochę mnie to śmieszy, Ja taki nie jestem, ale jakoś mocno kogoś takiego nie wyśmiewam, nie gnębię, nie obgaduję itp. 

Powiedzmy, że wszystkie osoby, które tutaj się wypowiadają nie mają więcej niż te 25-27 lat. W wieku 40+ na pewno będziemy innego zdania ( tak mi się wydaję ) ... a co jeśli będziemy mieli kiedyś dzieci ( np. syna i będzie on gejem? Mimo iż staram się być w jakiś sposób tolerancyjny to tego bym nie chciał... Jak już coś takiego będzie - no przecież nie zabiję, nie wyrzucę z domu na zbity pysk. Nie wiem jakiego zdania będę kiedyś, ale na chwilę obecną jest ono takie. Punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia )

Jestem przeciwny temu, żeby 2 facetów mogło zaadoptować jakieś dziecko. Dziecko powinno mieć matkę i ojca :)

Opublikowano

ale ja dałem zdjęcie typa, który był na takiej paradzie, ba takich agentów jest więcej ;)

skad wiesz, ze takich jest wiecej? Wiecej sie o nich mowi, ale nie znaczy, ze takich jest wiecej, po prostu ci są głosniejsi. Moim zdaniem nie powinnismy oceniac w tym temacie homoseksualistów, a homoseksualizm. Zawsze jak czlowiek jest reprezentantem jakiejs mniejszosci to znajdzie sie taki, ktorego czyny są złe, ale sam homoseksualizm jako orientacja nie jest szkodliwy. Co najwyzej ludzkie czyny homoseksualistów, ale to tez tylko niektorych

Wyraził opinię i dostał warna.

Co k***a?

---> OSTRZEGAM, ŻE TO MOJA OPINIA I KTOŚ MOŻE BYĆ BARDZIEJ PRZYJACIELSKI DLA HOMOSIÓW. 

ps: długie to jest, radzę czytać z kubkiem herbaty. Duuużym kubkiem.  -.- 

Homoseksualizm to choroba i nikt mi nie wmówi, że tak nie jest.

Nikt nie wybiera siebie przed urodzeniem (btw. edytor postaci jak w simsach byłby z*******y), jeśli ktoś się urodzi z downem albo bez nogi to musi sobie poradzić, to samo jest z homoseksualistami. Nie wybrali sobie tego, mieli to od urodzenia (czyt. od urodzenia byli chorzy). To oznacza, że muszą z tym żyć.

Tacy ludzie powinni kryć się ze swoją chorobą w cieniu.

To nie tak, że nie pozwalam się im 'gejować', Niech spierdalają daleko od normalnych ludzi i robią co chcą. Ale nikt im, k***a nikt, nie dał prawa mieszać tego z życiem ludzi zdrowych, okazywać tego gdziekolwiek. Oj, wybaczcie. Zapomniałem że niektórzy próbują być tolerancyjni. Tak, k***a, tolerancyjni. Nie tylko rząd, ale też pojedyńcze jednostki z tego forum. Chcecie kolorowego świata w barwach tęczy, to proszę. Będziecie się przytulać ze swoimi chłopakami/dziewczynami na ulicy obok par homosiów. I kto wtedy, k***a, będzie się czuł nieswojo? Gwarantuję wam, że nie oni.

Akceptowanie tego, co nie jest zgodne z naturą nie jest normalne. Ciekaw jestem, kto będzie płakał gdy dowie się, że jego syn jest gejem. Oh, ten, który kilka lat temu napisał w internecie, że akceptuje homoseksualistów w 101%. To czemu płacze? :)

Poruszyłem temat płci męskiej, więc przejdę do żeńskiej - i zacznę od tego, że nie mam pojęcia dlaczego gejów się nienawidzi, a lesbijki akceptuje.

Może to kwestia tego, że kobiety robią to inaczej i w mniej obleśny sposób, zachowując nadal swoją niewinność, słodkość? Nie wiem i raczej się nie domyślę, strzelam.

Faceci mieli być tymi silnymi, broniącymi kobiet nawet za cenę swego życia. Może dlatego to tak działa? Może to kwestia słabości facetów do kobiet? Im potrafią wybaczyć miłosne stosunki z drugą kobietą, bo wydaje się to im nieszkodliwe? Zauważmy, że więcej kobiet jest tolerancyjnych niż mężczyzn. ;)

Długo by się zastanawiać.

Jestem nietolerancyjny, uznaję to za chorobę - ale póki siedzą cicho i nie próbują zdobywać praw na swoje dziwne życie, to to, co o nich myślę zanika.

Tylko w*****a mnie to, że nie akceptują siebie, próbują coś zmieniać. I pomyśleć, że za kilka lat te tolerancyjne rządy i ludzie dadzą im prawa do adoptowania. :)))

­

to nie byla zwykla opinia, to byla propaganda nienawiści

Opublikowano

'Propaganda nienawiści'. Broń ich dalej.

Nie chce się wdawać w większe dyskusje, wróć sobie do ostatniego zdania.

Napiszę jeszcze raz, na wszelki wypadek - póki nie pokazują się publicznie jako ci inni, to wszystko co napisałem wyżej znika. Prócz rozkmin. ;)

Nie znoszę tych osobników, którzy próbują udawać że to normalne.

Może mam dorobić jeszcze więcej spoilerów żeby przeciętny zjadasz chleba zrozumiał, że moja opinia zmienia się w zależności od ich nastawienia?

EDIT: Może zrozumiesz na tym przykładzie.

Myślisz, że kiedyś nie było gejów ani lesbijek? Byli.

Ale wtedy potrafili tego nie okazywać publicznie, teraz dla niektórych z nich to duma, odmienność.

Mówiono o nich jako o gejach, a oni się przyznawali - i tyle. Koniec. Zero parad, zabaw. Nie walczyli z systemem, nie próbowali NA SIŁĘ ZYSKAĆ SZACUNEK. Nie próbowali uczynić z siebie normalnych. Teraz według nich to oni są normalni. ;)

down

Cytując jego post propaguję nienawiść. k

­

challenger.png

Opublikowano

'Propaganda nienawiści'. Broń ich dalej.

Nie chce się wdawać w większe dyskusje, wróć sobie do ostatniego zdania.

Napiszę jeszcze raz, na wszelki wypadek - póki nie pokazują się publicznie jako ci inni, to wszystko co napisałem wyżej znika. Prócz rozkmin. ;)

Nie znoszę tych osobników, którzy próbują udawać że to normalne.

Może mam dorobić jeszcze więcej spoilerów żeby przeciętny zjadasz chleba zrozumiał, że moja opinia zmienia się w zależności od ich nastawienia?

EDIT: Może zrozumiesz na tym przykładzie.

Myślisz, że kiedyś nie było gejów ani lesbijek? Byli.

Ale wtedy potrafili tego nie okazywać publicznie, teraz dla niektórych z nich to duma, odmienność.

Mówiono o nich jako o gejach, a oni się przyznawali - i tyle. Koniec. Zero parad, zabaw. Nie walczyli z systemem, nie próbowali NA SIŁĘ ZYSKAĆ SZACUNEK. Nie próbowali uczynić z siebie normalnych. Teraz według nich to oni są normalni. ;)

­

tylko, że ja nigdzie nie pisałem, że jestem za paradami. I tak, jak ktoś pisze, że jest mu smutno, że nie ma hitlera, ktory by ich wszystkich zabił to przesadza i propaguje nienawiść.

Opublikowano

Czekaj bo nie wiem czy mnie wszyscy dobrze zrozumieli.

Mówiąc o zjebach miałem na myśli gościa na zdjęciu a nie jerona xD

@Valze wtf

btw. 295 temat o homoseksualizmie i nadal się nie dowiedziałem czemu ta orientacja jest taka zła :/

Opublikowano

Czekaj bo nie wiem czy mnie wszyscy dobrze zrozumieli.

Mówiąc o zjebach miałem na myśli gościa na zdjęciu a nie jerona xD

@Valze wtf

btw. 295 temat o homoseksualizmie i nadal się nie dowiedziałem czemu ta orientacja jest taka zła :/

Dlatego jest taka zła że powoduje niż demograficzny jaki możemy zauważyć na zachodzie od kiedy się tam zasiedliło lgbt z polski, czech, ukrainy i innych cywilizowanych państw. Niedługo hetero staną się homo żeby nie urazić swoją orientacją tych homosiów a wtedy będzie fajnie. Świat pożyje tak z 50 lat i ludzie sami wyginą :')

r9wfFzB.png

Opublikowano

Nie nazwał bym tego chorobą ale czymś nienormalnym jak najbardziej .Geje byli, są i będą(nawet wśród zwierząt) tylko kiedyś chciałeś się purać z facetem to się purałeś i nikt o tym nie wiedział a teraz to tworzą parady. No właśnie... te parady. Myślę że gdyby nie te parady i delikwenci tacy jak na zdjęciu podanym przez Jerona nie mieli by takiej złej opini. Bo jest różnica między posuwaniem kolegi(gej) a bieganiem nago z flagą w dupie(p****) nazywania się gejem i domagania akceptacji. Mimo że tego nie akceptuje, uważam że powinno być piętnowane to dopóki ktoś taki nie będzie mną zainteresowany to jestem wstanie go tolerować.

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

@Lolek123145 Nie można na podstawie jednego zdjęcia oceniać całej grupy.

Rozumiem, że żyłeś w tamtych czasach i zdajesz relacje z własnych doświadczeń? To co kreują niektóre media to zakłamane informacje.

Opublikowano

@Lolek123145 Nie można na podstawie jednego zdjęcia oceniać całej grupy.

Rozumiem, że żyłeś w tamtych czasach i zdajesz relacje z własnych doświadczeń? To co kreują niektóre media to zakłamane informacje.

Nie nazwałem tak całej grupy, napisałem że są takie osoby jak te ze zdjęcia :

Myślę że gdyby nie te parady i delikwenci tacy jak na zdjęciu 

Wiem że na tych paradach są nie tylko takie osoby no ale...

Rozumiem, że żyłeś w tamtych czasach i zdajesz relacje z własnych doświadczeń?

Odnosisz się do tego zdania ?

Geje byli, są i będą(nawet wśród zwierząt) tylko kiedyś chciałeś się purać z facetem to się purałeś i nikt o tym nie wiedział a teraz to tworzą parady

Nie zdaje relacji z własnych doświadczeń a są to raczej moje domysły. Bo wtedy nie było takich środków przekazu globalnego a raczej nikt nie wysyłał posłańca z wiadomością "Ja rycerz xyz wyhędożyłem lorda zyx", nawet jeżeli tworzyli jakieś zgromadzenia to były one raczej lokalne i nie nagłaśniano ich na całe państwo. 

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Orientacja seksualna to nie zgromadzenie. A to całe "nagłaśnianie" to nie "chwalenie się odbyciem stosunku seksualnego" tylko wołanie o pomoc do ustalenia praw.

Nie zdaje relacji z własnych doświadczeń a są to raczej moje domysły. Bo wtedy nie było takich środków przekazu globalnego a raczej nikt nie wysyłał posłańca z wiadomością "Ja rycerz xyz wyhędożyłem lorda zyx", nawet jeżeli tworzyli jakieś zgromadzenia to były one raczej lokalne i nie nagłaśniano ich na całe państwo. 

Tak wyglądała parada równości w tym roku:

9h7s3lC.png

Opublikowano

skad wiesz, ze takich jest wiecej? Wiecej sie o nich mowi, ale nie znaczy, ze takich jest wiecej, po prostu ci są głosniejsi. Moim zdaniem nie powinnismy oceniac w tym temacie homoseksualistów, a homoseksualizm. Zawsze jak czlowiek jest reprezentantem jakiejs mniejszosci to znajdzie sie taki, ktorego czyny są złe, ale sam homoseksualizm jako orientacja nie jest szkodliwy. Co najwyzej ludzkie czyny homoseksualistów, ale to tez tylko niektorych

No przecież widziałem więcej zdjęć homoseksualistów, głównie mężczyzn, którzy robią z siebie idiotów przebierając się w damskie rajstopy ;) Nie mówie, że wszyscy tak robią, ale są takie przypadki. 

Znowu przez 5 stron te same wywody? 

@TheJeron78 Nie można na podstawie jednego zdjęcia określić jaka to jest cała społeczność

ale ja nie powiedziałem, że wszyscy homo tak robią. ;)

Z resztą jak homoseksualista chce serio żyć w związku ze swoim partnerem i być szczęśliwym to nie będzie biegał po mieście i pokazywał jaki to on jest inny, domagając sie nie wiadomo jakich przywilejów tylko będzie żyć sobie spokojnie nie zwracając na siebie uwagi. ;-)

8can.png

Opublikowano

Orientacja seksualna to nie zgromadzenie. A to całe "nagłaśnianie" to nie "chwalenie się odbyciem stosunku seksualnego" tylko wołanie o pomoc do ustalenia praw.

Tak wyglądała parada równości w tym roku:

9h7s3lC.png

Fajna pani w sukni ślubnej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...