Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy homoseksualizm jest chorobą?

Gość Turbo_Kanapek_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odpowiadając na pytanie w tytule.

Nie, nie jest to choroba, bo w 100% przypadków nie można jej wyleczyć. Jedni się rodzą tacy, a jedni inni. Ważne jest by nad tym panować, bo jak wiadomo niektórzy ludzie mieszkający w Polsce, Europie, ogólnie na całym świecie panuję pewna dyskryminacja (ładnie mówiąc) i jeśli jakiś zagorzały fan legii dowie się, że jesteś gejem to po prostu nie wrócisz do domu ani żywy ani martwy. Pokroi cię, spali i jeszcze zje na obiad. Co chcę przez to powiedzieć? Ludzie są różni i różnie reagują na odmieńców, ale nie oznacza to, że oni są gorsi.

Opublikowano

Na początek, tolerancja =/= akceptacja. trzeba umieć odróżnić  pojeb*ów, p****ów w rurkach, transwestytów czy 'innch', co łażą i skaczą po mieście z tęczą, żądając by społeczeństwo ich zaakceptowało oraz tolerowało, od tych zwykłych homo, którzy wgl nie wyróżniają się z szarego tłumu. Robią to bo chcą zwrócić na siebie uwagę, bo sami się nie akceptują. Jak my (społeczeństwo) mamy to akceptować, a tym bardziej tolerować, skoro ewidentna mniejszość próbuje wymusić coś na większości. No raczej, się nie da. Jak dla mnie to, co na tych paradach wyprawiają jest chorobą.

Dostaliby dwa razy dildo bo łbie, od razu rozum by wrócił:P

gfgdf

Opublikowano

Choroba nie, ale jakieś odchylenie owszem. :)
Dla mnie nic niezwykłego. Krzywdy nie robią więc po co ich tak dyskryminować?

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Na początek, tolerancja =/= akceptacja. trzeba umieć odróżnić  pojeb*ów, p****ów w rurkach

Te rurki mogłeś sobie darować, bo ocenianie kogoś przez pryzmat ubioru to dno. Heterycy których interesuje moda też noszą rurki i nawet mogą je połączyć z jakimiś masywnymi glanami a na górę męska kraciasta koszula :D  Równie dobrze o kobietach w szerokich dresach i adidasach można powiedzieć lesby  B)

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Moim zdaniem nie jest to choroba. Jednak nie jest to też normalne.

Szczególnie wkurza mnie gejowska propaganda. Bądźmy mili i tolerancyjni. Mam wrażenie, że wielu ludzi zapomniało co znaczy słowo tolerancja. Chodzi tu o znoszenie pewnych rzeczy, a nie przyklaskiwanie im. Homoseksualizm, religia oraz penisy mają ze sobą wiele wspólnego. Miej swojego, ale nie wciskaj go komuś, kto tego nie chce.

Znam kilku homoludzi. Jeden koleś robi sobie ciągle jaja z p****ów, a koleżanka lesbijka czasami żartuje, że zaszła w ciąże, albo coś jeszcze innego. Nie obnoszą się z tym, że są homo, nie prowadzą żadnej krucjaty.

Trzeba też rozróżnić homoseksualistów od p****ów na paradach różności oraz od emociot w rurkach.

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...