Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy homoseksualizm jest chorobą?

Gość Turbo_Kanapek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprostu przyznaj ,że nie masz żadnych argumentów.

Nie baw się z nim, raportuj. Takie osoby jak Rorschach czy RychuxPeja jawnie łamią regulamin:

§6 Postanowienia uzupełniające

1. Zabronione bezwarunkowo jest umieszczanie na Forum, na Koncie Użytkownika

lub w wiadomościach kierowanych na Forum albo do Administratora, a także przekazywanie za jego pośrednictwem materiałów i treści sprzecznych z obowiązującym prawem polskim, zasadami współżycia społecznego oraz dobrymi obyczajami i „netykietą”, materiałów i treści: wulgarnych, obscenicznych, uważanych za tabu, powszechnie uznawanych za obraźliwe, naruszających dobra osobiste innych Osób, nakłaniających do popełnienia przestępstwa, propagujących przemoc, rasizm, agresję słowną i nagannych moralnie, a także niedozwolonych przez polskie prawo reklam: hazardu, alkoholu, wyrobów tytoniowych, narkotyków lub zabronionych środków o podobnym działaniu, leków na receptę oraz innych zabronionych prawem polskim lub międzynarodowym. W razie stwierdzenia takiego przypadku Administrator niezwłocznie zawiadomi odpowiednie organy ścigania.

Z resztą można dla zabawy podyskutować, ale nie z nimi.

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jakim trzeba być prymitywem i prostakiem, żeby szukać problemu gdzie go nie ma? Ok, są sobie pedały, jebią się wzajemnie - i co z tego? Serio was to obchodzi co gdzie i z kim robi w łóżku?

raczej debilem aby robić z tego parady .. idz sie utop

Opublikowano

Poprostu przyznaj ,że nie masz żadnych argumentów.

Nie baw się z nim, raportuj. Takie osoby jak Rorschach czy RychuxPeja jawnie łamią regulamin:

Z resztą można dla zabawy podyskutować, ale nie z nimi.

Wyraziłem tylko jasno swoje zdanie, bo po to ten temat został stworzony, a forumowy strażnik jak Hans czy forumowy patriota jak Aff się dojebali, jak gówno do buta podczas lata, to pokazuje jacy jesteście inteligentni, nie potraficie uszanować czyjegoś zdania, ja wasze zdanie uszanowałem ale oczywiście wy już musieliście się do mnie doczepić, bo mam inne zdanie na ten temat no a jak wiadomo polska cebula - coś się nie podoba to trzeba zaczepić. Oboje jesteście siebie warci, i nikt na was większej uwagi nie będzie zwracał, bo po co dyskusja z debilem jednym większym od drugiego ?, "PL" w nicku na polskim forum samo mówi za siebie, jakim "ajnsztajnem" jesteś, nie będę już z wami wdawał się w jakąkolwiek dyskusje, bo to prowadzi do nikąd, takie osoby jak wy się ignoruje, od tego jest nawet pewna funkcja na tym forum z której skorzystam.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Choroba, którą powinno się leczyć, bo wszystko co jest nie naturalne jest chorobą.

1. Nie da się tego wyleczyć.

2. Owszem, jest naturalne.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Dziękuję za Wasze opinie. Jeżeli chodzi o mnie to uważam, że nie przeszkadza mi to jeżeli ktoś to robi w swoim zakresie. Jeżeli nie będzie próbował powiedzieć mi, że to jest fajne, wtrącać się z tym do mojego życia to w porządku. Nie interesuje mnie to co robi w swoim życiu jeżeli nie robi innemu krzywdy, ale to nie zmienia faktu, że dla mnie normalna rodzina to chłopak i dziewczyna i jestem przeciwny tej całej  tęczy.

Opublikowano

raczej debilem aby robić z tego parady .. idz sie utop

temat nie jest o paradach tylko homoseksualizmie jako takim. Za to idź się utop dostales raporta. Czekam na twoje przeprosiny.

Opublikowano

temat nie jest o paradach tylko homoseksualizmie jako takim. Za to idź się utop dostales raporta. Czekam na twoje przeprosiny.

a pocałuj mnie w dupe obrońco homosioów, żadnych przeprosin nie bedzie ja z resztą gimbów na czele bedziemy dalej niszczyć p****ów za ich pobyt na planecie ziemia galaktyki drogi mlecznej .

jestes gejem ze ich tak bronisz?

Opublikowano

a pocałuj mnie w dupe obrońco homosioów, żadnych przeprosin nie bedzie ja z resztą gimbów na czele bedziemy dalej niszczyć p****ów za ich pobyt na planecie ziemia galaktyki drogi mlecznej .

jestes gejem ze ich tak bronisz?

jestem heteroseksualistą, ale nie trzeba być gejem, żeby bronić gejów. Jeśli na starcie jesteś za logiką = jestem x to będę bronił x to tylko udowadniasz, że nie myślisz, nie masz empatii tylko jesteś prymitywem. Z resztą początek twojego postu również sugeruje o twoim prostactwie. 

Opublikowano

jestem heteroseksualistą, ale nie trzeba być gejem, żeby bronić gejów. Jeśli na starcie jesteś za logiką = jestem x to będę bronił x to tylko udowadniasz, że nie myślisz, nie masz empatii tylko jesteś prymitywem. Z resztą początek twojego postu również sugeruje o twoim prostactwie. 

Widać że jedynym argumentem to empatia. Dziękujemy Panu. 

Deus vult

Opublikowano

Widać że jedynym argumentem to empatia. Dziękujemy Panu. 

empatia jest jednym z czynników stanowiących wartość człowieka.

Opublikowano

empatia jest jednym z czynników stanowiących wartość człowieka.

Ale to nie jest żaden argument że jest to naturalne i zdrowe. To jest demagogia i tyle/. 

Deus vult

Opublikowano

Ale to nie jest żaden argument że jest to naturalne i zdrowe. To jest demagogia i tyle/. 

empatia nie jest argumentem obiektywnego określenia rzeczywistości (co w tym wypadku jest niemożliwe) odnośnie homoseksualizmu,. czy jest zdrowy, naturalny, czy może jest chorobą, ale argumentem na to, że nie powinniśmy czuć nienawiści wobec homoseksualizmu jako takiego (nie mówie o niektórych homoseksualistach). To powinieneś wywnioskować z kontekstu, a nie przypisujesz argumentowi empatii inny kontekst. Rozumiem, może to obrzydzać, denerwować, ale jeśli odwracamy się od rzeczywistości, nie akceptujemy jej taka jaką jest i jaką zawsze była i dajemu zawładnąć się językowi nienawiści, braku zrozumienia i braku wspomnianej empatii to tylko udowadniamy swoją niską wartość. Jakie znaczenie ma to, czy homoseksualizm jest normalny, czy nie? Oczywiście, ze nie jest normalny, bo stanowi pewną mniejszość. Tak samo mozna twierdzić, ze np. kolor włosów - blond, czy rudy nie są normalne, człowiek naturalnie ma ciemny kolor włosów. ale jakie to ma znaczenie?

Opublikowano

empatia nie jest argumentem obiektywnego określenia rzeczywistości (co w tym wypadku jest niemożliwe) odnośnie homoseksualizmu,. czy jest zdrowy, naturalny, czy może jest chorobą, ale argumentem na to, że nie powinniśmy czuć nienawiści wobec homoseksualizmu jako takiego (nie mówie o niektórych homoseksualistach). To powinieneś wywnioskować z kontekstu, a nie przypisujesz argumentowi empatii inny kontekst. Rozumiem, może to obrzydzać, denerwować, ale jeśli odwracamy się od rzeczywistości, nie akceptujemy jej taka jaką jest i jaką zawsze była i dajemu zawładnąć się językowi nienawiści, braku zrozumienia i braku wspomnianej empatii to tylko udowadniamy swoją niską wartość. Jakie znaczenie ma to, czy homoseksualizm jest normalny, czy nie? Oczywiście, ze nie jest normalny, bo stanowi pewną mniejszość. Tak samo mozna twierdzić, ze np. kolor włosów - blond, czy rudy nie są normalne, człowiek naturalnie ma ciemny kolor włosów. ale jakie to ma znaczenie?

Ale jako do człowieka nic nie mam, tylko niech pozostanie ze swoją homofilią w domu, marsze i parady powinny być pacyfikowane tak jak się to dzieje w jeszcze normalnych krajach. 

Deus vult

Opublikowano

Ale jako do człowieka nic nie mam, tylko niech pozostanie ze swoją homofilią w domu, marsze i parady powinny być pacyfikowane tak jak się to dzieje w jeszcze normalnych krajach. 

temat jest o homoseksualizmie jako orientacji, nie o niektórych osobach będących homoseksualistami. W tym temacie powinnismy oceniać zjawisko, a nie czyny ludzi, ktorzy ulegają, ze tak powiem temu zjawisku. To przecież logiczne, ze zawsze wśród jakiejś grupy znajdzie się reprezentant, ktorego czyny mogą się nam nie podobać, ale nie jest to wina tej grupy tylko tej osoby. Też uważam, ze te parady są bez sensu. 

Opublikowano

temat jest o homoseksualizmie jako orientacji, nie o niektórych osobach będących homoseksualistami. W tym temacie powinnismy oceniać zjawisko, a nie czyny ludzi, ktorzy ulegają, ze tak powiem temu zjawisku. To przecież logiczne, ze zawsze wśród jakiejś grupy znajdzie się reprezentant, ktorego czyny mogą się nam nie podobać, ale nie jest to wina tej grupy tylko tej osoby. Też uważam, ze te parady są bez sensu. 

W tym temacie powinniśmy oceniać dowody naukowe że homoseksualizm jest chorobą, Nauka jest obojętna na rzeczy aksjologiczne wiec odłóż empatie. 

Deus vult

Opublikowano

W tym temacie powinniśmy oceniać dowody naukowe że homoseksualizm jest chorobą, Nauka jest obojętna na rzeczy aksjologiczne wiec odłóż empatie. 

mówisz dowody naukowe, jeśli coś jest dowodem naukowym to chyba nie podlega ocenie, prawda? Jest obiektywne. Cóż, co do tego można mieć wątplwości, ale jednak takie powinno byc. Wydaje mi się więc, że temat jest o czymś innym. I będę się trzymał empatii tak długo jak będą w tym temacie wypisywane bezsensowne posty jakoby należało tępić, czuć nienawiść itp. wobec orientacji seksualnej mniejszości ludzi.

Opublikowano

mówisz dowody naukowe, jeśli coś jest dowodem naukowym to chyba nie podlega ocenie, prawda? Jest obiektywne. Cóż, co do tego można mieć wątplwości, ale jednak takie powinno byc. Wydaje mi się więc, że temat jest o czymś innym. I będę się trzymał empatii tak długo jak będą w tym temacie wypisywane bezsensowne posty jakoby należało tępić, czuć nienawiść itp. wobec orientacji seksualnej mniejszości ludzi.

Będziesz czuł też empatie do odrzuconych pedofilli? Przecież oni też chcą kochać?

Deus vult

Opublikowano

Będziesz czuł też empatie do odrzuconych pedofilli? Przecież oni też chcą kochać?

Chyba nie rozumiesz na czym polega empatia

Opublikowano

Sam nie podałeś żadnych argumentów.

Przecież to już zostało dawno ustalone przez lekarzy psychiatrów, naukowców. Ale cóż nie stety zostało wykreślone pod naciskiem looby zboczeńców(lekarze to nazisci !!!!!) tzw chcieli zdjąć z nich piętno, żeby mogli normalnie się leczyć. 

Chyba nie rozumiesz na czym polega empatia

No chyba nie. 

Deus vult

Opublikowano

Przecież to już zostało dawno ustalone przez lekarzy psychiatrów, naukowców. Ale cóż nie stety zostało wykreślone pod naciskiem looby zboczeńców(lekarze to nazisci !!!!!) tzw chcieli zdjąć z nich piętno, żeby mogli normalnie się leczyć. 

No chyba nie. 

za dużo się korwina nasłuchałeś. 

Opublikowano

za dużo się korwina nasłuchałeś. 

przecież nawet na stronie homosiów pl możesz sobie takie rzeczy poczytać lol

Deus vult

Opublikowano

przecież nawet na stronie homosiów pl możesz sobie takie rzeczy poczytać lol

"homosiów" - to już wiem z kim mam do czynienia, sam to tylko potwierdzasz.

Opublikowano

"homosiów" - to już wiem z kim mam do czynienia, sam to tylko potwierdzasz.

Co mają moje określenia do faktów? Nie zmieniaj tematu, bo tylko mnie utwierdza w przekonaniu ze nie masz żadnych merytorycznych argumentów. 

Deus vult

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...